Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii se concentrează pe carieră. Nimic nu le poate sta în cale, dar succesul nu apare peste noapte.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru  Berbec pune accent pe carieră și, din chiar prima zi a anului, pe relațiile nativilor cu familia, pentru că, de Revelion, Luna va intra în zodia Rac și în sectorul Casei și familiei din astrograma lor.

A doua zi, va avea loc un eveniment cu impact special asupra Berbecilor: planeta Uranus va reveni la mersul direct, chiar în zodia lor. Uranus îi va motiva să își asume riscuri, să acționeze și să își transforme visurile în realitate.

Iar multe dintre visurile sau planurile lor pot fi legate de casă ori familie și Luna Plină din data de 2 ianuarie le va aduce motive de mulțumire.

Unii se vor muta, în prima săptămână din an, iar alții vor dori să își cumpere   o nouă locuință sau vor dori să își  reamenajeze sau redecoreze casa. Alți nativi Berbec vor investi în terenuri, vor lua în calcul o afacere de familie sau se vor contribui mai mult la bugetul familiei.

Banii necesari vor veni, pentru că, în 2018, Berbecii nu  vor duce lipsă de noroc și oportunități financiare

Din punct de vedere financiar, foarte norocoasă va fi ziua de 7 ianuarie, când Marte și Jupiter vor activa casa Banilor altora, care se referă la credite, donații sau alte avantaje obținute cu ajutorul altor persoane.

Atunci Berbecii pot obține un credit pentru o casă ori pot găsi, cu ajutorul unei rude sau al unui prieten foarte bun, oferte foarte avantajoase. De asemenea, în jurul datei amintite pot fi premiați la serviciu sau pot primi un cadou valoros de la cineva drag.

Dar, pentru Berbeci, ianuarie este o lună a marilor schimbări în carieră și Luna Nouă din data de 17 ianuarie poate fi un moment semnificativ în viața lor profesională.

Iar asta, pentru că la momentul de Lună Nouă, Berbecii vor avea în casa Carierei din astrogramă: Soarele și Luna, alături de  Pluton (planeta Transformării), Saturn (planeta Responsabilității), Venus (Micul Benefic din astrologie) și Mercur (planeta Comunicării).

A doua zi, Venus va intra în Vărsător, unde va fi urmată, în 20 ianuarie, de Soare. Astfel, până la sfârșitul lunii, Berbecii își vor putea extinde cercul de prieteni, vor putea demara sau dezvolta afaceri și proiecte personale pe internet și, dacă sunt în căutarea sufletului pereche, vor cunoaște pe cineva special prin intermediul unor prieteni.

Sfârșitul lui ianuarie le va aduce multor nativi Berbec împlinirea în iubire: în 31 ianuarie va fi Lună Plină în zodia Leu și în casa Iubirii din astrograma lor.

Și, cum casa Iubirii se referă și la copii și creativitate, Luna Plină și eclipsa lunară din aceeași zi pot aduce vești importante legate de copii, îndeplinirea dorinței de a deveni părinți sau inspirație și succes pentru nativii care activează în domenii în care creativitatea este la mare preț.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top