Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii sunt vedetele lunii. La 17 ianuarie, în zodia lor vor fi Soarele, Luna, Saturn, Pluton, Venus și Mercur!

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Capricorn pune accent pe relația de cuplu și parteneriatele profesionale ale nativilor, în care li se cere să dea dovadă de seriozitate și responsabilitate. În plan financiar, norocul le va surâde în ultima decadă a lunii.

Anul începe cu un eveniment foarte important pentru nativii Capricorn: Luna Plină din data de 2 ianuarie, care va avea loc în zodia Rac și în sectorul Mariajului din astrograma lor.

Unii nativi se vor simți împliniți în actuala relație, în timp ce alții vor conștientiza ce își doresc, cu adevărat, într-o relație, iar alții, îndrăgostiți dar necăsătoriți, se vor gândi la întemeierea unei familii.

Pentru cei mai mulți nativi, relația cu familia va fi o prioritate, în special după ce, în aceeași zi de 2 ianuarie, planeta Uranus va reveni la mersul direct în sectorul Familiei din astrograma lor.

În 11 ianuarie, planeta Mercur va intra în zodia Capricorn și va spori interesul nativilor pentru socializare, comunicare și călătorii, iar mulți dintre aceștia vor atrage iubirea în viața lor chiar cu ocazia unor călătorii sau a unor evenimente la care vor lua parte.

În 17 ianuarie va fi Lună Nouă în Capricorn, ocazie perfectă pentru nativi de a-și stabili, cu realism, obiective și planuri de viitor.

Important este faptul că la momentul de Lună Nouă, Capricornii vor avea în zodia lor: Soarele și Luna, alături de Saturn (planeta Responsabilității), Pluton (planeta Transformării), Mercur (planeta Comunicării și afacerilor) și Venus (Micul Benefic din astrologie). Tot ce vor decide acum va putea fi pus în practică, dar va cere multă muncă, răbdare și seriozitate.

Luna Nouă din 17 ianuarie va fi influențată în special de Saturn, care patronează semnul Capricornului și aduce schimbări carmice.

În 18 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Vărsător, unde va ajunge și Soarele, în dsta de 20 ianuarie. Până la sfârșitul lunii, Soarele și „Micul Brnefic” Venus vor spori norocul financiar al nativilor.

Dar acestora li se cere prudență și maturitate în administrarea bugetului personal pentru că Venus în casa Banilor înseamnă și apetit exagerat pentru cumpărături.

Ianuarie se va încheia cu Luna Plină și eclipsa care vor avea loc în zodia Leu și care vor aduce, din nou, sanse de câștig pentru nativi. E vorba de câștiguri și avantaje obținute prin intermediul altora, de credite sau sponsorizări, dar și de câștiguri suplimentare ale partenerului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top