Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele au parte de schimbări în plan sentimental: o nouă iubire sau noi responsabilități în relația actuală.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Fecioară anunță noroc în iubire și schimbări pozitive în plan profesional, dar și mai multe responsabilități față de cei dragi și mai multă combativitate în apărarea intereselor patrimoniale ale familiei.

Luna Plină din data de 2 ianuarie va pune accent pe relațiile Fecioarelor cu prietenii și nu este exclus ca acestea să își „restructureze” cercul de prieteni chiar acum, la început de an.

Luna Plină din 2 ianuarie va fi, de asemenea, un moment favorabil pentru noi speranțe și pentru stabilirea unor noi strategii care să le transforme în realitate.

În 11 ianuarie, planeta Mercur va ajunge în Capricorn și în sectorul Iubirii din astrograma Fecioarelor, favorizând comunicarea în cuplu, dar și călătoriile în compania dragi

În zodia Capricorn va avea loc și Luna Nouă din data de 17 ianuarie, care le poate aduce Fecioarelor singure o nouă iubire, iar celor ce au, deja o relație, un nou start sau o veste minunată privind nașterea unui copil.

Luna Nouă din 17 ianuarie poate aduce și mai multă inspirație și creativitate, dar și mai multă seriozitate și perseverență în  valorificarea acestora.

Momentul de Lună Nouă va fi unul foarte special pentru Fecioare pentru că va „aduna” în casa Iubirii lor Soarele și Luna, alături de Saturn, Pluton, Venus și Mercur.

A doua zi, Venus va intra în zodia Vărsător, unde va fi urmată, în 20 ianuarie, de Soare. Iar Soarele și planera Venus vor aduce noroc și armonie în casa Profesiei din astrograma Fecioarelor.

Astfel, acestea vor avea relații excelente cu șefii și colegii, vor beneficia de sprijinul unor persoane importante, vor fi apreciate și promovate, iar dacă își caută un job, vor primi oferte avantajoase.

În 26 ianuarie Marte va intra în zodia Săgetător și, până în luna martie, va accentua spiritul combativ al Fecioarelor,dacă acestea vor avea de apărat interesele patrimoniale ale familiei.

În 31 ianuarie, Luna Plină și eclipsa care vor avea loc în zodia Leu vor amplifica dorința Fecioarelor de a rezolva orice restanță (inclusiv financiară) sau de a pregăti, cu discreție, proiecte personale pentru lunile următoare.

1 Comment

1 Comment

  1. Mihai

    2017-12-30T16:08:44+02:00 at 16:08

    Bine detaliat 😉 , serviciu ușor 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top