Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să se înarmeze cu răbdare. În a doua parte a lunii pot obține tot ce-și doresc.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Leu pune accent pe profesie, dar le recomandă nativilor să se înarmeze cu răbdare, pentru că schimbările și succesul vor veni în a doua parte a lunii. În prima parte a lui ianuarie, Leii trebuie să se odihnească suficient, să aibă grijă de sănătate și să nu-și risipească energia în multe proiecte.

Luna Plină din data de 2 ianuarie va accentua nevoia de odihnă și relaxare  pentru că va avea loc în zodia Rac și în casa a XII-a din astrograma nativilor Leu.  

Pentru ei, această Lună Plină nu va fi un moment extraordinar pentru lansarea unor noi proiecte, ci pentru regăsirea liniștii interioare, pentru meditație, pentru vizitarea unor locuri cu încărcătură spirituală sau pentru o mai mare atenție acordată intuiției și creativității.

În 11 ianuarie, planeta Mercur va intra în zodia Capricorn și va spori interesul nativilor pentru informații legate de sănătate sau le va aduce mai mult dinamism în sectorul Profesiei din autogramă.

Profesia și sănătatea vor acapara atenția Leilor, iar Luna Nouă din data de 17 ianuarie ar putea să le aducă schimbări în rutina zilnică, mai mult interes pentru sport sau mișcare în aer liber sau pentru o nouă dietă.

Luna Nouă va aduce vești și în plan profesional: un nou job, un nou program de lucru, noi colegi sau noi atribuții la locul de muncă actual.

Iar toate acestea, pentru că la momentul de Lună Nouă, Leii vor avea în sectorul Profesiei și al Sănătății,  Soarele și Luna, alături de  Pluton (planeta Transformării), Saturn (planeta Responsabilității), Venus (Micul Benefic din astrologie) și Mercur (planeta Comunicării).

A doua zi, Venus va intra în Vărsător, unde, în 20 ianuarie, va ajunge și Soarele. Iar semnul Vărsătorului patronează casa Mariajului și a parteneriatelor din astrograma Leilor.

Astfel, Soarele va apărea și pe strada nativilor singuri, aflați în căutarea iubirii, dar și pe cea a nativilor care au, deja, o relație. Aceștia din urmă se vor bucura de mai multă armonie și afecțiune.

În 26 ianuarie, Marte va intra în casa Iubirii din astrograma Leilor și va aduce, în relația de iubire, un plus de pasiune, accentuând farmecul și magnetismul nativilor.

Ianuarie se va încheia cu Luna Plină și eclipsa din după-amiaza zilei de  31 ianuarie, care va avea loc în zodia Leu.

Pentru Lei, această eclipsă va fi un moment excelent pentru noi planuri de viitor, care vor ține cont de adevăratele lor dorințe și interese și care vor pune în valoare adevăratele lor resurse personale (talent, educație, experiență profesionala etc).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top