Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii consolidează armonia în familie, își redecorează casa ori au succes în afaceri imobiliare.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Scorpion anunță noroc financiar, dar le cere nativilor să fie foarte atenți la contractele pe care le semnează și la obligațiile și responsabilitățile pe care și le asumă. În plan personal, relațiile cu familia sunt favorizate de astre în ultima parte a lunii.

În prima parte a lunii, prezența planetei Marte alături de Marele Benefic Jupiter în zodia Scorpion le va da nativilor energie și ambiție, iar Venus în Capricorn îi va ajuta în comunicarea cu cei din jur.

Dar primul eveniment astrologic important din 2018 va fi Luna Plină din data de 2 ianuarie, care va avea loc în zodia Rac și în casa Străinătății din astrograma Scorpionilor.

Pentru Scorpionii care locuiesc departe de cei dragi, Luna Plină va fi un moment delicat, pentru că va accentua sensibilitatea și va amplifica emoțiile și dorința de a fi alaturi de partener sau copii.

In plan profesional, această Lună Plină poate veni, însă, cu vești foarte bune pentru Scorpionii care vor să lucreze, să călătorească ori să se stabilească în străinătate.

O oferta concretă poate veni după  data de 11 ianuarie, când planeta Mercur va intra în zodia Capricorn și în casa Comunicării din astrograma Scorpionilor. Iar casa Comunicării se referă și la documente oficiale (cum ar fi contractele), dar și la călătorii.

Nativii care au, deja, un job pot călători în interes de afaceri sau pot reprezenta firma la diferite evenimente.

Schimbări se pot produce și în jurul datei de 17 ianuarie, când va fi Lună Nouă în zodia Capricorn și în sectorul Comunicării din astrograma Scorpionilor.

La momentul de Lună Nouă, Scorpionii vor avea în sectorul Comunicări, contractelor și calatoriilor Soarele și Luna, alături de Saturn (planeta Responsabilității), Pluton (planeta Transformării), Mercur (planeta Comunicării și afacerilor) și Venus (Micul Benefic din astrologie).

Tocmai de aceea, în cazul Scorpionilor care semnează contracte de muncă,  nastrele recomandă o atenție specială clauzelor care se referă la obligațiile asumate. Jupiter le poartă noroc Scorpionilor pentru că se află în zodia lor, dar Saturn le cere nativilor maximă seriozitate și responsabilitate.

În 18 ianuarie, Venus va intra in zodia Vărsător, unde va fi urmata, în 20 ianuarie, de Soare. Împreună, Soarele și planeta Venus vor armoniza relațiile Scorpionilor cu familia, vor accentua spiritul estetic al nativilor interesați să își redecoreze locuința ori vor favoriza tranzacțiile celor care vor să cumpere, vândă sau să închirieze o casă.

În 26 ianuarie, planeta Marte va ajunge în Săgetător și, până în martie,îi va ajuta pe Scorpioni să își protejeze interesele financiare.

În 31 ianuarie, Luna Plină și eclipsa din zodia Leu vor activa sectorul Carierei din astrograma Scorpionilor, aducând oferte generoase sau promovări sau orientând innteresul nativilor spre noi domenii de activitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top