Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii care vor să călătorească în străinătate au astrele de partea lor.  În relații, trebuie să facă primul pas.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Taur anunță călătorii, vești de la oameni dragi sau colaboratori de departe sau oportunități nesperate pentru cei care doresc să lucreze în străinătate.

Până în ziua de 18 ianuarie, Venus, planeta care îi patronează pe Tauri se va afla în Capricorn și în casa Străinătății din astrograma lor.

Tot în Capricorn va avea loc Luna Nouă din data de 17 ianuarie, care poate însemna, pentru Tauri, un nou job, o călătorie în altă țară, dar și înscrierea la un curs ori program de perfecționare sau întâlnirea cu o persoană deosebită, care va avea rolul de adevărat mentor pentru ei.

La momentul de Lună Nouă, Taurii vor avea în casa Străinătății din astrogramă: Soarele și Luna, alături de  Pluton (planeta Transformării), Saturn (planeta Responsabilității), Venus (Micul Benefic din astrologie) și Mercur (planeta Comunicării).

Casa Străinătății se referă și la spiritualitate, la interesul pentru alte culturi sau pentru sisteme religioase diferite, la dorința de a învăța o limbă străină sau de a „călători” prin intermediul cărților sau filmelor. Astfel, Taurii care nu vor pleca, efectiv, în străinătate, nu se vor plictisi.

În 18 ianuarie, Venus va intra in zodia Vărsător, unde va rămâne până în februarie. Și tot în Vărsător va intra în data de 20 ianuarie. Pentru Tauri, prezența Soarelui și a planetei Venus în zodia Vărsător va însemna succes în carieră.

Iar șansele și succesul vor continua și în februarie, mai ales că în 31 ianuarie,  și planeta Mercur va ajunge în Vărsător și în sectorul Carierei din astrograma Taurilor.

Luna ianuarie va fi plină de oportunități pentru nativii Taur, chiar de la început. Mercur, planeta Comunicării și afacerilor, îi va ajuta să atragă norocul, banii și cadourile valoroase, iar Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie le va aduce vești, invitații și numeroase ocazii de a socializa și de a-și face noi prieteni.

Trendul norocos se va regăsi și în plan personal, iar weekend-ul 6-7 ianuarie va fi plin de pasiune și va dinamiza atmosfera din cuplu sau va accentua pofta de viață și de aventură a nativilor singuri.

De altfel, prezența planetei Marte în casa Parteneriatelor din astrograma Taurilor până în ziua de 26 ianuarie e le cere nativilor să își exprime sentimentele și să facă primul pas în relații (sentimentale, dar și profesionale).

Sfârșitul lunii va îndrepta atenția Taurilor spre cei dragi pentru că Luna Plină din data de 31 ianuarie va avea loc în zodia Leu și în sectorul Casei și al Familiei din astrograma lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top