Connect with us
Horoscop Oana Hanganu săptămâna 20-26 noiembrie 2017 - BERBEC. Previziuni detaliate pentru nativii Berbeci în următoarea săptămână.

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Berbec – Oana Hanganu.Berbecii primesc bani și achită datorii mai vechi. După 22 iulie, în viața celor singuri apare o mare iubire.

În primele 3 săptămâni ale lunii iulie, Berbecii au de rezolvat probleme legate de familie sau de casă.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

Din data de 22 iulie, atenția lor se va îndrepta spre persoana iubită, spre copii sau spre activitățile și proiectele care le pot pune în valoare creativitatea.

În prima săptămână a lunii, Berbecii își pot cumpăra o casă ori pot investi resursele familiei într-un teren, iar după data de 6 iulie, pot începe o afacere împreună cu frații sau chiar cu un vecin.

Relația nativilor cu rudele și cu vecinii poate fi una foarte bună dacă Berbecii nu vor încerca să își impună punctul de vedere.

Din data de 5 iulie, Berbecii vor avea o agendă încărcată, cu multe invitații de onorat și cu multe călătorii, cu multe documente de redactat și, dacă doresc să își extindă afacerile sau colaborările, cu multe contracte avantajoase de semnat.

Luna Plină din data de 9 iulie va veni cu schimbări majore în viața profesională a Berbecilor.

Luna Plină din data de 9 iulie va avea loc în zodia Capricorn și în sectorul Carierei din astrograma Berbecilor.

Aceștia pot definitiva cu succes un proiect, pot găsi un job mai bun sau pot să decidă că ar trebui să își schimbe domeniul de activitate.

Schimbarea efectivă poate veni după data de 22 iulie, când Soarele va părăsi zodia Rac și va ajunge în Leu, unde va rămâne până la 23 august.

Prezența Soarelui în zodia Leu va energiza Casa a V-a din astrograma Berbecilor.

Aceasta este legată de viața sentimentală, de copii, de hobby-uri și de creativitate.

Important este faptul că din 22 iulie, în acest sector din astrogramă, Berbecii vor avea nu doar Soarele, ci și Nodul Nord (aflat aici din luna mai) și planeta Marte. Iar până în 26 iulie, aici se va afla și planeta Mercur.

Astfel, Berbecii vor putea anula eventuale tensiuni din familie, vor avea parte de mai multă acțiune și pasiune în relația de cuplu, vor fi creativi și originali și vor da dovadă de spirit de inițiativă.

Berbecii care au copii își vor petrece mai mult timp în compania acestora, iar cei care doresc să devină părinți vor avea astrele de partea lor.

Astrele vor fi și de partea nativilor singuri care, în jurul datei de 23 iunie, ar putea să își întâlnească sufletul pereche.

În 23 iulie va fi Lună Nouă în zodia Leu și în sectorul Iubirii și Copiilor din astrograma Berbecilor.

În 25 iulie, Luna se va muta în zodia Fecioară, dar Soarele, planeta Marte și Nodul Nord vor rămâne în sectorul amintit.

De aceea se poate spune că, în ultima săptămână a lunii iulie, nicio întâlnire nu va fi întâmplătoare iar evenimentele, planurile, deciziile și acțiunile vor fi cu impact pe termen lung.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top