Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Fecioară - Oana Hanganu.  

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele reiau proiecte abandonate și își relansează cariera. Foști prieteni sau colegi le cer sfatul și ajutorul

Fecioarele încep luna iulie cu Soarele, Mercur și Marte în zodia Rac și în sectorul Prietenilor din astrograma lor.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

În 6 iulie, Mercur, planeta care le guvernează pe Fecioare, se va muta în zodia Leu și le va ajuta să reia legătura cu vechi prieteni sau cu foști colaboratori sau să relanseze proiecte profesionale abandonate în trecut.

Aceste demersuri pot consolida sau relansa cariera Fecioarelor, care vor fi ajutate și de planeta Venus.

Din 5 și până în 31 iulie, Venus, Micul Benefic din astrologie, se va afla în zodia Gemeni și în sectorul Carierei din astrograma Fecioarelor.

Venus le va ajuta pe Fecioare să se afirme, să își schimbe imaginea, să își construiască sau să își consolideze statutul profesional.

Proiectele care pun în valoare creativitatea Fecioarelor sau care sunt legate de copii se vor bucura de un succes extraordinar, mai ales în jurul datei de 9 iulie, când va fi Lună Plină în zodia Capricorn.

Luna Plină din 9 iulie va aduce împliniri  în viața sentimentală a Fecioarelor  și vești bune nativilor care își doresc să devină părinți.

Soarele și planeta Marte vor rămâne în zodia Rac până în data de 21 iulie, mobilizându-le pe Fecioare să socializeze și să își lărgească nu doar cercul de prieteni, ci și rețeaua profesională.

Prezența Soarelui și a planetei Marte în zodia Rac poate însemna, pentru Fecioare, și o mai mare atenție acordată obiectivelor pe termen lung sau o ajustare a acestora.

În 20 iulie, Marte va ajunge în zodia Leu și va schimba ritmul evenimentelor, dar va îndrepta atenția nativilor spre probleme din trecut care  nu mai suportă amânare.

În 22 iulie, alături de Marte va veni și Soarele, iar în 23 iulie, tot în zodia Leu, va avea loc Luna Nouă.

Soarele va rămâne în zodia Leu până în 23 august, ajutându-le pe Fecioare să își clarifice planurile de viitor, să scape de „restanțe”, să își găsească susținători sau protectori, să se pregătească pentru perioada în care Soarele va străluci în zodia lor.

În plan sentimental, luna iulie poate veni cu surprize. Prezența planetei Venus în sectorul Carierei din astrograma lor le anunță pe Fecioare că s-ar putea îndrăgosti de un coleg sau de partener de afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top