Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii își fac planuri de viitor, dar adevăratele schimbări încep în 22 iulie. Atunci ei devin vedetele zodiacului. (citeste mai jos si horoscopul pentru celelalte zodii)

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Leu anunță o perioadă de analiză și evaluare, de creionarea unor obiective  și stabilirea unor strategii.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

Ea va dura 3 săptămâni și va fi urmată, din 22 iulie, de pași concreți pentru transformarea visurilor și planurilor în realitate.

Până în 22 iulie, Soarele se va afla în zodia Rac și va fi însoțit, până în 20 iulie, de planeta Acțiunii, Marte.

În primele 3 săptămâni ale lunii, Leii trebuie să aibă răbdare pentru că lucrurile nu se vor întâmpla în ritmul dorit de ei, pentru că se vor lovi de refuzuri sau amânări și vor avea senzația că bat pasul pe loc.

Luna Plină din 9 iulie va fi un moment important pentru că va avea loc în zodia Capricorn și în casa Profesiei din astrograma Leilor.

Luna Plină îi va mobiliza pe Lei să identifice schimbările dorite în viața profesională, dar acestea se vor petrece în special în ultima decadă a lunii.

În 20 iulie, Marte se va muta în zodia Leu, amplificând dorința de acțiune a nativilor.

În 22 iulie, Soarele se va muta, la rândul său, în Leu, zodia pe care patronează, și va rămâne în acest semn până în data de 23 august.

În Leu se vor mai afla planeta Mercur (din 6 iulie) și Nodul Nord (din 9 mai).

Din data de 22 iulie, pentru Lei va începe o perioadă de mari schimbări.

Prezența Soarelui în zodia lor îi va ajuta pe Lei să fie în centrul atenției, Mercur îi va ajuta să comunice, iar Marte  îi va motiva să acționeze.

Un alt aliat va fi Jupiter, Marele Benefic din astrologie, care va sta, până în octombrie, în zodia Balanță și în casa Comunicării, călătoriilor și contractelor din astrograma Leilor.

Luna va fi, de asemenea un aliat, iar  în data de 23 iulie se va afla  în zodia Leu, alături de Soare, Marte, Mercur și Nodul Nord.

În 23 iulie va fi Luna Nouă care le va aduce vești bune și noi oportunități.

Din 23 iulie, Leii nu vor face doar niște pași spre succes, ci un adevărat salt pe care  îl așteaptă de mult timp.

Dar Marte, aflat în zodia lor,  îi poate face pe nativii Lei  intoleranți sau dominatori.

Din fericire, în perioada 5-31 iulie, planeta Iubirii, Venus, se va afla în casa Prietenilor din  astrograma lor.

Venus va atenua tensiunile și îi va ajuta pe Lei să fie acceptați și înțeleși de cei din jur atunci când exagerează.

Venus în casa Prietenilor îi va ajuta pe Lei să își consolideze prieteniile vechi, să își facă noi prieteni și să se afirme cu adevărat în comunitatea profesională din care fac parte.

Pentru nativii singuri, tranzitul lui Venus în casa Prietenilor poate însemna și întâlnirea unei mari iubiri prin intermediul unor prieteni sau colaboratori apropiați.

Totuși, trebuie subliniată și opoziția dintre Venus și Saturn care se află acum în casa Iubirii din astrograma Leilor. Această opoziție se va face simțită între 20-27 iulie și va pune la încercare relațiile de cuplu.

Dar luna lui Cuptor se încheie într-o notă optimistă: în 26 iulie, Mercur se va muta în zodia Fecioarei și le va aduce Leilor noroc în plan financiar

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top