Connect with us
Horoscop lunar iulie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii își transformă vechii prieteni în colaboratori de încredere și pe termen lung.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Pești anunță 3 săptămâni de „acțiune și pasiune” în viața sentimentală, urmate de 10 zile în care accentul va fi pus pe viața profesională și pe sănătate.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

Peștii încep luna cu Soarele, însoțit de Mercur și Marte, în casa Iubirii din astrograma lor.

Peștii singuri pot face primul pas într-o relație, sunt cuceritori și dornici de a-și întâlni sufletul-pereche, dar Neptul retrograd, aflat în zodia lor, le cere să nu se grăbească și să nu își facă iluzii.

Peștii care au o relație vor reuși să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu sau vor încerca să comunice mai mult cu partenerul de viață.

Din 6 iulie, Mercur, planeta Comunicării, se va muta în Leu și va sprijini demersurile nativilor legate de profesie.

Peștii își vor actualiza c.v.-ul și îl vor trimite companiilor de care sunt interesați sau se vor face cu adevărat remarcați la actualul loc de muncă.

În sectorul Iubirii din astrogramă, Peștii vor rămâne cu Soarele și planeta Marte.

Pe de o parte, această combinație astrală aduce pasiune și farmec, dar pe de alta, poate aduce și tensiuni.

Peștii ar trebui să își aleagă cu mai multă grijă cuvintele și să își revizuiască atitudinea pentru a nu provoca tensiuni sau certuri în cuplu sau la serviciu.

În 20 iulie, Marte se va muta în zodia Leu și îi va mobiliza pe nativii Pești să facă schimbările dorite în profesie, ajungând chiar la schimbarea domeniului de activitate.

În 22 iulie, Soarele se va muta, la rândul său, în Leu, dinamizând, până în octombrie, viața profesională a Peștilor.

Luna Nouă din data de 23 iulie le poate aduce nativilor vești bune, de schimbări concrete, cum ar fi un nou job sau o promovare.

În 26 iulie, planeta Mercur se va muta în zodia Fecioară, ajungând în sectorul Parteneriatelor din astrograma Peștilor.

Sfârșitul lunii iulie va fi dominat de acest aspect care le va aduce Peștilor noi colaborări profesionale.

S-ar putea ca acestea să aibă la bază prietenii mai vechi, iar primele demersuri să înceapă, de fapt, în jurul datei de 9 iulie, odată cu Luna Plină din zodia Capricorn.

Luna Plină din 9 iulie va viza sectorul Prietenilor și al rețelelor profesionale din astrograma Peștilor, acolo unde se află și Pluton, planeta Transformărilor.

În cazul Peștilor, în luna iulie, relațiile de afaceri pot deveni relații de prietenie, iar vechii prieteni pot deveni colaboratori de încredere și pe termen lung.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top