Connect with us
Horoscop lunar iulie 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii au fler în a-și alege colaboratorii și afacerile. Din 22 iulie, veniturile lor înregistrează o creștere spectaculoasă.

Racii vor începe luna iulie cu Soarele, alături de planetele Mercur și Marte în zodia lor.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

Vor avea idei, proiecte, ambiție, dar și energie și îndrăzneală, dorința de schimbare și disponibilitatea de a risca.

În 6 iulie, planeta Afacerilor, Mercur, se va muta în zodia Leu și în sectorul Banilor din astrograma Racilor, unde se află, încă din 9 mai, Nodul Nord, legat de karmă și destin.

Racii vor fi ajutați de astre să fructifice oportunitățile financiare și să aibă fler în a-și alege colaborările  și colaboratorii.

În 20 iulie, în zodia Leu va ajunge și planeta Marte, urmat, în data de 22 iulie, de Soare.

Iar în 23 iulie, va fi Lună Nouă în zodia Leu.

Astfel, în 23 iulie, Racii vor avea în sectorul Banilor din astrograma lor: Soarele, Luna, Nodul Nord, dar și planetele Marte și Mercur, iar norocul va fi de partea lor.

În 26 iulie, Mercur se va muta în zodia Fecioară și în sectorul Contractelor și comunicării din astrograma Racilor, în timp ce Soarele și Marte vor rămâne în casa Banilor acestora.

Pentru Raci, ultima parte a lunii iulie va fi marcată de oportunități profesionale, de negocieri care le pot aduce noi contracte, de călătorii și de invitații pe care ar fi bine să le onoreze.

Racii vor lua parte nu doar la evenimente legate de profesie, ci și la evenimente de familie.

Marele Benefic Jupiter se află în casa Familiei din astrograma Racilor și s-ar putea ca familia acestora să se extindă, prin căsătoria lor sau a unei rude sau prin nașterea unui copil

În ceea ce privește iubirea, horoscopul lunii iulie pentru Raci va sta sub semnul romantismului și nostalgiei.

În 5 iulie, Venus, planeta Iubirii, va intra ajunge în casaTrecutului din astrograma Racilor, unde va rămâne până la 31 iulie.

S-ar putea ca o fosta iubire să revină în viața Racilor sau ca aceștia să fie tentați să își compare actualul partener cu cineva din trecut.

Venus în casa Trecutului și a Secretelor mai poate însemna, pentru unii Raci, dorința de a-și impresiona partenerul sau partenera cu gesturi romantice și declarații desprinse parcă din filmele de dragoste.

Pentru alții, poate însemna o relație sentimentală secretă sau pur și simplu discreție în ceea ce privește viața personală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top