Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii primesc daruri, burse ori finanțări pentru proiecte personale. După 22 iulie pot pleca în străinătate.

Pentru Săgetători, primele 3 săptămâni din luna iulie vor fi marcate de prezența Soarelui și a planetei Marte  în casa Finanțelor Partenerului, a datoriilor, dar și a avantajelor obținute cu ajutorul altor persoane.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

Soarele îi va ajuta să primească daruri, comisioane și bonusuri sau burse de studii ori sponsorizări pentru proiecte personale.

Dar  influențați, acum, de Marte, planeta Războiului, Săgetătorii  se pot certa cu partenerul de viață pe tema bugetului familiei sau din cauza unor datorii care trebuie achitate.

La negocierea salariului sau în timpul unor discuții pentru obținerea unui credit, Săgetătorii pot fi, de asemenea,  puși pe harță. Ar trebui să își păstreze calmul și răbdarea!

În 22 iulie, Soarele se va muta în zodia Leu și în casa Călătoriilor în străinătate, a studiilor și spiritualității din astrograma Săgetătorilor.

Până la sfârșitul lunii, nativii pot pleca în călătorii peste hotare, se pot înscrie la diferite cursuri sau pot deveni mentorul cuiva.

Săgetătorii își pot face noi prieteni din străinătate, posibil prin intermediul internetului și al rețelelor sociale.

De asemenea, în ultima decadă a lunii, Săgetătorii pot avea câștig de cauză într-un proces ori într-o altă problemă de natură juridică.

În 5 iunie, Venus, planeta Iubirii, va ajunge în casa Parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor, unde va sta până în 31 iulie.

Venus le va aduce armonie în cuplu, dar și în relațiile de colaborare și în cele de afaceri și îi va ajuta să atragă noi colaboratori sau admiratori.

Tot în luna iulie, Venus în Gemeni poate transforma o relație de colaborare sau de afaceri într-o poveste de dragoste.

Dar Săgetătorii trebuie să dea dovadă de maturitate și responsabilitate, așa cum le cere planeta Saturn, aflată în zodia lor până la sfârșitul anului.

Prezența lui Venus în casa mariajului poate însemna, pentru Săgetători, și decizia de oficializare a relației de cuplu.

Cu Venus în casa Mariajului și cu Soarele și planeta Acțiunii în casa Călătoriilor în străinătate, Săgetătorii pot să se îndrăgostească în timpul unei călătorii sau pot pleca în vacanță în străinătate, alături de partenerul de viață actual.

Între 20-26 iulie, Mercur, planeta Afacerilor se va afla în zodia Leu, ajutându-i pe Săgetători să își găsească parteneri de afaceri sau colaboratori în străinătate sau să învețe foarte rapid o limbă străină.

Din 26 iulie, Mercur se va muta în zodia Fecioarei și în sectorul Carierei din astrograma Săgetătorilor.

Aceștia se vor promova mult mai eficient, vor comunica excelent cu colegii și angajatorii, vor fi convingători la interviuri și vor câștiga orice competiție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top