Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – PEȘTI

Peştii încep luna martie „cu dreptul” pentru că prima săptămână este marcată de 3 „conjuncţii” care se formează chiar în semnul lor zodiacal (între Soare şi Neptun, Mercur şi Neptun, Soare şi Mercur). Sunteţi, deci, admiraţi, apreciaţi, dar şi invidiaţi mai ales de falşi prieteni care „roiesc” în jurul dvs.

Treceţi, de altfel, printr-o perioadă în care prietenii vin şi pleacă, unii „dispar” pentru o perioadă şi vă contactează când nici nu vă mai aşteptaţi, unii vă sunt alături li la bine, şi la rău, în timp ce alţii nu vă caută decât „în zilele senine”.

Horoscop lunar Martie PEȘTI – Împliniri în dragoste și afaceri

Succesul nu vă ocoleşte, iar în preajma zilei de 12 martie, aveţi şanse mari să încheiaţi o afacere, să semnaţi un contract sau să începeţi o colaborare pe termen lung pentru că atunci are loc faza de Lună Plină în zodia Fecioarei, chiar în „casa Parteneriatelor” din astrograma dvs.

Această Lună Plină aduce împliniri şi în plan sufletesc, iar mulţi Peşti îşi pot găsi acum „sufletul-pereche”. Dacă sunteţi singur, norocul în dragoste nu vă ocoleşte dar trebuie să nu mai visaţi la iubirea ideală şi să ţi acceptaţi pe oameni aşa cum sunt.

Echinocţiul de primăvară din 20 martie este pentru dvs, un moment potrivit pentru începerea unei afaceri pe cont propriu care să vă pună în valoare talentul artistic.

Iar această afacere vă poate scoate în cale un om special. Poate chiar partenerul ideal (dacă nu l-aţi întâlnit încă).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top