Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Săgetător

Știri

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Săgetător vă schimbați poziția socială

Săgetător – In martie 2019 Mercur care de obicei acționează ca o planeta responsabilă de exilul său în Săgetător, își va schimba poziția.

Eris, care în această perioadă este stăpâna lor îi va proteja, în schimb Ceres va rămâne pe o poziție destul de ostilă. În esență, luna va rămâne volatilă, poate chiar prea volatilă. Vor apărea mulţi oameni noi și multe evenimente unice în felul lor, iar fiecare dintre ele va necesixta o atenție cel puţin egală.

Horoscop lunar Minerva martie 2019

Unele lucruri vor fi extrem de relevante, altele iluzorii, vor da mult și nu vor primi nimic înapoi. De aceea astrele le recomandă reprezentanților Săgetatorului să fie tot timpul atenţi. Vor avea cu siguranță timp să se gândească la toate, fără să grăbească nimic.

Este important să gândească totul atunci nu au informații, deși aceste informații sunt necesare pentru luarea deciziilor adecvate. Să încerce să rămână concentrați și să acționeze în modul cel mai rezonabil, altfel pot induce o stare temporară de depresie, doar pentru că o mulțime de evenimente vor merge împotriva standardelor etice proprii.

Horoscop Minerva toate zodiile

Nu este nimic rău în ceea ce privește acest lucru: este bine pentru ei să accentueze un pic, măcar din când în când, această abilitate, este ceea ce face oamenii să se deosebească de animale. Posibil să nu se întâmple lucrurile chiar aşa cum şi-au propus, dar asta nu înseamnă că trebui să şi cedeze psihic.

În ceea ce privește afacerile, succesul va fi unul moderat. Săgetătorii, care au propria afacere, trebuie să privească mai bine și să se concentreze numai asupra domeniilor care sunt importante. Să nu-şi disperseze atenția sau resursele deoarece circumstanțele nefavorabile sunt acolo și atâta așteaptă. Sarcina lor este să ia totul împreună, inclusiv oamenii, în caz de nevoie. Trebuie să se transforme într-un lider înțelept care să îşi conducă echipa până victorie. Să îi strunească pe cei mai dornici de acţiune, să nu îi lase să fie nebuni şi să sară calul căci vor avea de suferit nu numai ei, ci și ceilalţi.

Cei care nu au propriile afaceri să depună eforturi susţinute pentru a schimba totul în bine sau în mai bine, fără ca aceasta să însemne reforme sau revoluții radicale. Este puțin probabil să aibă probleme serioase, dar nimeni nu poate exclude unele confruntări pe parcursul lunii. S-ar putea dacă au planificat ceva pentru o lungă perioadă de timp ca ideile să devenină realitate, dar pe de altă parte perioada curentă nu este cea mai bună pentru o descoperire. Au nevoie de o accelerare graduală și trebuie să îşi stabilească standarde cât mai înalte, ca ambițiile lor să le fie cu adevărat la îndemână. Acțiunile excesive, agitația și nesiguranța pot alimentate de Ceres, care la rândul său îi va face să se ciocnească cu unele situații fără rezultat pozitiv.

Sentimental, în schimb, luna martie le va oferi Sagetatorilor oportunități la care nici nu se aşteaptă, dar aceste oportunități nu vor fi nici ușor și nici evident de obținut. Pe de altă parte, vor avea șansa de a capta atenția abia apoi să treacă la atac. Totuşi, dacă sunt foarte aproape de o confruntare deschisă, să nu se angajeze în ea; să fie mai înțelepți și mai curajoși decât adversarii lor.

Dacă simt că cineva complotează în secret ceva împotriva lor, atunci să încerce să acționeze de o manieră luminoasă și îndrăzneță. Este o strategie originală și flexibilă care nu le este tipică, dar este un mod perfect, și poate chiar singura cale, de a câștiga.
Săgetătorii care au familie nu ar trebui să fie trişti dacă se confruntă cu ceva neaşteptat în primele zile ale lunii. Probabil că nu este vina lor, ci a unor factorilor colaterali, total incontrolabili.

În asemenea momente este bine să nu uite că nu trebuie să joace pe terenul adversarului, ci să-i bată cu propriile arme adică să ocupe poziția care îi satisface cum ar fi cea de pe o canapea sub pătură, cu o ceașcă de cafea în mâini și abia apoi să încerce să analizeze problema. Va fi o perioadă esențială pentru cei dragi și cei mai apropiați, deoarece îi pot ajuta să ia decizia corectă. Dar să nu îşi asume prea multe responsabilităţi pentru că nu sunt în poziția de a decide pentru altcineva. Dar sunt capabili să dea niște sfaturi bune. Şi dacă nu pot acorda mai multă atenție lumii lor interioare ca înainte, este un lucru bun pentru a le fi suficient să pătrundă tainele lumii exterioare.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top