Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Balanță

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – Balanță

Balanțele trebuie să fie mai chibzuite. Până în iulie, Jupiter retrograd va afecta sectorul Banilor din astrograma lor!

Horoscopul lunii martie pentru zodia Balanță anunță o perioadă cu provocări în plan financiar, aduse de Marele Benefic Jupiter retrograd în casa Banilor.

Cu toate acestea, Marte, planeta Acțiunii îi va ajuta pe nativi să lupte pentru interesele lor și să obțină, până la urmă, ce vor.

Martie va începe cu o Lună Plină în zodia Fecioară și în sectorul Trecutului și secretelor din astrograma Balanțelor, moment potrivit pentru a pune la cale un nou proiect cu ajutorul unui fost coleg sau partener sau pentru a culege roadele unei investiții despre care nu au vorbit cu multe persoane.

În prima săptămână din martie, planetele Venus și Mercur aflate în Pești vor aduce informații și relații utile pentru cariera nativilor.

Din a doua săptămână, Venus și Mercur vor favoriza comunicarea în cuplu și relațiile de afaceri. Dacă trebuie să semneze un contract, Balanțele ar trebui să se grăbească. Din 9 martie, Marele Benefic Jupiter va intra în mers retrograd și va provoca întârzierea unor încasări, venituri mai mici decât cele anticipate sau probleme din nerespectarea unor clauze contractuale.

Jupiter retrograd le poate ajuta, totuși, pe Balanțele care au aplicat pentru o finanțare sau care trebuie să recupereze datorii.

În 17 martie, Luna Nouă care va avea loc în zodia Pești le poate aduce Balanțelor un nou job, responsabilități noi sau colegi noi la actualul loc de muncă sau le încurajează să înceapă o afacere pe cont propriu.

Schimbările din viața profesională pot aduce și modificări în rutina zilnică a familiei. Și, cum nu toată lumea din casă va fi încântată de acestea, pot izbucni și certuri, mai ales că după data de 17 martie, planeta Marte se va afla în sectorul Casei și Familiei.in astrograma Balanțelor.

S-ar putea ca Marte să diminueze disponibilitatea nativă a Balanțelor de a menține pacea, cu oricebprețipc confruntările cu orice preț.

În 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbec, alăturându-se planetelor Uranus, Venus și Mercur și îndreptând atenția Balanțelor spre partener și colaboratori. Pentru nativii singuri, va urma o perioadă interesantă, cu multe oportunități sentimentale.

Dar, din 23 martie, planeta Mercur va intra în mers retrograd, provocând probleme în domeniile pe care le patronează (comunicare, călătorii, afaceri etc).

Mercur retrograd poate produce tensiuni în cuplu, dar le poate încuraja, în același timp pe Balanțe, să se împace cu foști prieteni sau parteneri și să”îngroape securea războiului”.

În ultima zi din martie, Venus, planeta care le patronează pe Balanțe, va intra în zodia Taur, anticipând, pentru aprilie, pasiune în cuplu și noroc la bani.

Tot în 31 martie va fi Lună Plină în zodia Balanță. Acesta va fi a doua Lună Albastră din an , termen folosit pentru situațiile în care, într -o singură lună calendaristică sunt două Luni Pline.

Luna Albastră din 31 martie le va da nativilor putere și perseverență pentru a-și transforma planurile în realitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top