Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Fecioară

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – Fecioară

Fecioarele pun accent pe relația de cuplu. Cele singure își pot întâlni jumătatea. Financiar, le merge din plin.

Horoscopul lunii martie pentru zodia Fecioară anunță o perioadă favorabilă marilor schimbări, atât în plan personal, cât și profesional. Luna Plină din 2 martie va avea loc în zodia Fecioară și îi va incuraja pe nativi să își analizeze viața și să se gândească la schimbările necesare.

Până în 20 martie, relația de cuplu va fi prioritatea nativilor, iar în prima săptămână din lună, planetele Mercur și Venus aflate în Pești vor îmbunătăți comunicarea cu partenerul.

Din a doua săptămână, Marte și Venus vor dinamiza „casa Banilor altora” din astrograma generală a Fecioarelor. Acestea vor lua credite în condiții avantajoase, vor beneficia de generozitatea celor din jur sau vor fi premiate la locul de muncă.

În 17 martie va fi Lună Nouă în Pești. Aceasta le poate aduce Fecioarelor noi colaborări sau, celor singuri, un nou partener de viață. Pentru cuplurile „cu vechime”, Luna Nouă poate aduce un nou inceput.

În a doua parte a lunii, în relații, Fecioarele vor avea parte de mai multă pasiune, iar în colaborări profesionale, își vor impune mai ușor punctul de vedere. Planeta Pasiunii, Marte, va intra în casa Iubirii și creativității din astrograma lor în data de 17 martie , iar Soarele va intra în zodia Berbec în ziua de 20 martie.

După data de 23 martie, s-ar putea ca banii promiși nativilor să ajungă cu întârziere sau avantajele unor colaborări să îi dezamăgească. Iar asta, pentru că din 23 martie și până la jumătatea lui aprilie, Mercur, planeta care le patronează pe Fecioare, va fi în „mers retrograd”.

În ultima zi din martie, planeta Venus va intra în zodia Taur și le va aduce nativilor singuri șansa de a-și întâlni sufletul pereche cu ocazia unei călătorii în străinătate, a unei conferințe sau cu ocazia unui eveniment profesional.

În aceeași zi va fi Lună Plină în zodia Balanță. Aceasta va fi a doua Lună Albastră din an, termen folosit pentru situațiile în care, într -o singură lună calendaristică sunt două Luni Pline.

Luna Albastră din 31 martie le va aduce Fecioarelor noi oportunități financiare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top