Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – SCORPION

Scorpionii singuri au noroc. Un simplu flirt se poate transforma într-o mare iubire, iar viața lor se va schimba.

Horoscopul lunii martie pentru zodia Scorpion pune accent pe viața sentimentală a nativilor. Până în 20 martie, Soarele aflat în zodia Pești va activa sectorul Iubirii din astrograma Scorpionilor și le va aduce o nouă poveste de dragoste sau un nou start în actuala relație.

O nouă iubire poate schimba viața Scorpionilor în jurul datei de 17 martie când va fi Lună Nouă chiar în sectorul Iubirii din astrograma lor.

În aceeași zi, Marte, planeta care îi patronează pe Scorpioni, va ajunge în zodia Capricorn și îi va face pe nativi mai insistenți, mai dominanți dar și mai pasionali.

Din 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbec și atenția Scorpionilor se va îndrepta spre profesie și sănătate.

După numai 3 zile, Mercur va intra în”mers retrograd”. Până în 15 aprilie, când va reveni la mersul direct, Mercur le va cere nativilor să fie foarte atenți la documentele pe care le redactează ori le semnează , mai ales dacă e vorba de contracte de muncă.

În ultima zi din martie, Venus va intra în zodia Taur. Pentru Scorpioni, asta e o veste bună pentru că Venus va aduce armonie în orice relație.

Și tot în 31 martie, va avea loc Luna Plină în zodia Balanță. Aceasta va fi a doua Lună Albastră din acest an, termen folosit pentru situațiile în care, într -o singură lună calendaristică sunt două Luni Pline.

Luna Albastră din 31 martie va fi un moment favorabil pentru clarificarea unor neînțelegeri, pentru exprimarea unor sentimente ascunse și pentru stabilirea unor noi proiecte de viitor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top