Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - VĂRSĂTOR

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – VĂRSĂTOR

Vărsătorii au o agendă încărcată: invitații, călătorii, tentații, aventuri. Norocoasă este prima parte a lunii.

Horoscopul lunii martie pentru zodia Vărsător anunță câștiguri financiare chiar din primele zile, cadouri și bonusuri de care nativii se vor bucura din plin. Luna Plină din 2 martie va avea loc în zodia Fecioară și în „casa Banilor altora” din astrograma generală a Vărsătorilor.

Luna Plină din 2 martie poate fi un moment foarte bun și pentru solicitarea unui credit, dar Vărsătorii trebuie să fie foarte atenți la clauzele contractului de credit.

În plan personal, Luna Plină din 2 martie poate aduce o aventură plină de senzualitate sau mai multă pasiune în cuplu.

Din a doua săptămână a lunii, Vărsătorii vor avea o agendă încărcată, iar mulți dintre ei vor lua parte la evenimente profesionale importante sau se vor înscrie la cursuri care le vor facilita, ulterior, „avansarea” în carieră.

Aceste schimbări vor fi aduse de planetele Mercur și Venus, care se vor muta în zodia Berbec și în sectorul Comunicării din astrograma Vărsătorilor.

Aici va ajunge, în 20 martie, și Soarele care, timp de o lună de zile, va dinamiza viața socială a nativilor Vărsător, întărindu-le autoritatea și succesul.

Până atunci, Soarele se va afla în zodia Pești și va activa casa Banilor, luna martie fiind, pentru Vărsători, o lună cu multe oportunități financiare.

În zodia Pești va fi, de altfel, și Luna Nouă din 17 martie. Atunci, Vărsătorii vor fi premiați la actualul loc de muncă sau își vor găsi un job mai bine plătit.

În 23 martie, planeta Mercur va intra în „mers retrograd chiar în sectorul Comunicării și călătoriilor din astrogramă Vărsătorilor. Tocmai de aceea, Vărsătorii ar trebui să semneze contracte importante sau să plece în călătorii în primele 3 săptămâni din martie.

În 31 martie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Taur și va armoniza relațiile nativilor cu familia sau va intensifica dorința Vărsătorilor ceva locui într-o casă mai frumoasa.

Tot în 31 martie va fi Lună Nouă în Balanță. Aceasta va fi a doua Lună Albastră din an și va accentua interesul Vărsătorilor pentru călătorii, studii și afaceri sau relații cu oameni din străinătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top