Connect with us
Horoscop martie săgetător Acvaria - martie 2019 - Carieră, Bani, Dragoste

Știri

Horoscop martie săgetător Acvaria – martie 2019 – Carieră, Bani, Dragoste

Horoscop martie Săgetător realizat de Acvaria.

Luna MARTIE săgetător 2019 la serviciu

Rolul se va schimba de câteva ori pe parcursul acestei luni: acum ești ucenic și prinzi tot ce are maestrul să te învețe, acum ești înțeleptul care adună în jurul său o mulțime de discipoli care te respectă și te admiră, cu urechile pâlnie la ceea ce le predai. Poate ești cel mai bun în anumite domenii, dar trebuie să recunoști că în altele ești încă necopt, ești la început, doar un novice și ai multe de acumulat până vei putea spune că te pricepi la acel domeniu.

Acceptă-ți deci rolul de elev la școala la care ai ocazia să te înscrii, fie că e vorba de un curs oficial, ori doar prinzi din zbor ce-ți împărtășesc alții mai buni, pentru că ai ocazia să stai în preajma unor nume cu renume. Aduni lecție după lecție, pui cărămidă peste cărămidă, și această construcție lentă va ajuta să urci pe scara spre succes.

Într-o zi vei ajunge și tu în faza în care să-i înveți pe alții ce știi (și sigur ai deja acest rol în anumite medii), dar acum totul te entuziasmează, totul te atrage, ești curios ca un copil care mai citește o pagină din cartea cu povești și abia așteaptă să afle ce se întâmplă mai departe. Sigur că e un progres lent, nimeni nu devine expert peste noapte, acum ești încă la primii pași, dar norocul tău e că știi ce vrei, ai o țintă sau un exemplu foarte bine conturat în fața ochilor, și faci tot posibilul să ajungi acolo. Important e că ai mintea deschisă pentru a primi informația cea nouă !

Luna MARTIE săgetător 2019 în portofel

Banii nu vin ușor, ci trebuie să dai serios din coate pentru a obține ceea ce vrei. Privești la capra vecinului cu un soi de invidie și sigur că te doare să vezi că alții au mai mult decât tine, primesc mai mult, sau poate merită mai mult… Te cam irită concurența, indiferent sub ce formă s-ar manifesta ea, și ești supărat să descoperi că, uneori, rodul muncii tale e respins de cei pentru care muncești, e criticat, e judecat pe nedrept.

Ai rivali puternici în domeniul tău de activitate și nu o dată vei vedea că altul ți-a suflat contractul de sub nas, că un client se duce la firma de peste drum, că ți se returnează marfa ș.a.m.d.

Sunt afronturi de multe ori nejustificate, dar decât să suferi că pierzi bani în loc să câștigi, mai bine accepți că deh, așa e lumea. Are dreptul să aleagă de unde să cumpere, tot așa cum are dreptul să refuze ceea ce ai muncit tu cu atâta efort. Dar asta te poate motiva să devii mai bun, mai competitiv, și să faci lucrurile ireproșabil, ca să nu mai fie altădată refuzate, criticate, returnate.

Luna MARTIE săgetător 2019 în suflet

Te doare felul în care te judecă lumea când vine vorba de viața ta sentimentală, semn că mulți nu te cunosc, nu înțeleg ce e în inima ta și aruncă pe umerii tăi vini pe care poate nici nu le meriți. Nu te lăsa etichetat de lume pentru ceea ce iubești sau pentru felul cum iubești, pentru că nu are nimeni dreptul să te pună la zid nici că ești singur, nici că ai o sută de amanți, nici că iubești pe cine nu trebuie… E numai problema ta!

Totuși, nici ție nu-ți dă nimeni dreptul să-l acuzi pe cel drag pentru cine știe ce fapte, deci, înainte de a vă certa pentru cine știe ce problemă neclară, încearcă să faci lumină, să afli ce stă la baza neînțelegerii voastre. Poate partenerul nu e în apele lui și are o suferință pe suflet. Poate problema e la tine și ar fi bine să-ți deschizi inima, ca să fii sigur că nimeni nu rămâne cu semne de întrebare din această confruntare. Fără o discuție sinceră, cu cărțile pe masă, nu ai cum să te faci nici tu înțeles așa cum trebuie și nici tu nu afli ce se întâmplă cu celălalt.

Ți se port arunca în cârcă acuze sau reproșuri care te dor, și în loc să vii cu contra-argumente care să te disculpe, ai tendința de a te retrage în lumea ta să-ți lingi rănile sau să plângi surd, spunând că… nimeni nu te iubește.

E nevoie deci de adevăr, de sinceritate, de claritate în dialog ca să nu lași nici tu loc de suspiciuni cu privire la sentimentele tale, dar nici tu să nu te împovărezi cu motive de tristețe sau suferință legat de ceea ce spune, face sau gândește jumătatea ta. Dacă fiecare tace, inventează lumi în care numai de iubire nu e vorba…

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top