Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 SCORPION - Surprize promițătoare

Știri

Horoscop martie scorpion Acvaria – martie 2019 – Carieră, Bani, Dragoste

Luna MARTIE scorpion 2019 în suflet

Luna aceasta te bazezi pe principiul: are balta pește… Da, sună ciudat să gândești asta, dar dacă o relație n-a mers, tu nu te cramponezi de ea, nu rămâi captiv în amintiri și regrete, ci ești pregătit să treci mai departe. Next, please…

Ești gata s-o iei de la capăt într-o nouă aventură sentimentală, fără să mai privești înapoi. Nu porți nici ranchiună, ai renunțat și la regrete, și te îndrepți direct spre o nouă iubire. Poate deja ai pus ochii pe cineva, ceea ce face și mai ușoară desprinderea de trecut.

Treci la următorul capitol sentimental cu optimism, chiar dacă undeva în adâncul sufletului tot mai ai tu un mic gol care te doare, dar cel puțin aparent, dai impresia că totul e în regulă și te arunci în amor cu inima deschisă, dornic de emoții noi, de senzații noi, mai puternice, mai vii, mai pasionale. Nimeni nu te întrece când apare ocazia unei noi cuceriri, și ești dispus să investești tot ce ai mai bun în noua iubire!

Dacă totuși mai suferi după ce ai lăsat în urmă (că deh, îți mai pui întrebarea dacă ai făcut bine ce ai făcut), va trebui să-ți concentrezi atenția spre altceva, spre ceea ce ai din belșug în viață. Dacă nu ai iubire, ai bani… Dacă nu ai bani, ai sănătate.. Dacă nu ai sănătate, ai noroc ș.a.m.d., deci încearcă să compensezi acel capitol mai sărac din viața ta cu unul care e plin de oportunități și oferte, că sigur ai ceva și pe plus sau pe prea plin chiar!

Luna MARTIE scorpion 2019 în portofel

Fiecare leuț pe care-l faci, necesită muncă, frate, nu glumă! Nimic nu ți se oferă pe tavă, te zbați pentru fiecare bănuț, te lupți pentru orice drept care ți se cuvine, și din această bătălie acerbă cu piedicile (cu statul, cu taxele, cu cei care te plătesc, cu cei care îți datorează bani, cu rivalii și concurenții), tot se va echilibra balanța.

Ești conștient că banii nu se fac ușor, ci pentru fiecare succes, oricât de mic, trebuie să depui eforturi susținute, dar ești pregătit de orice bătălie ca să obții ce vrei.

Dacă spui că meriți un salariu mai bun, te lupți pentru dreptul tău. Dacă vrei să cumperi ceva nou sau mai scump, dai lupte de convingere acasă.  Dacă cineva ți-a luat pe nedrept niște bani, te bați până-n pânzele albe să rezolvi problema. Cât timp ești conștient că banii se fac numai prin luptă, ei vor veni la tine, deci nu aștepta să pice din senin, că nu pică!

Luna MARTIE scorpion 2019 la serviciu

Te simți dat la o parte și pentru că nu prea îți găsești locul în anumite medii (poate la un anumit loc de muncă, poate chiar într-o anumită profesie care nu te mai satisface), te gândești că n-ar fi rău să pleci de aici. Poate nu mai simți nicio noutate, te-ai plafonat sau, mai rău, nu ești apreciat pe merit, nu ești lăsat să te exprimi în voie sau nu vezi nicio direcție spre viitor, blocat într-o zonă cam ternă a carierei tale… de aceea te cam bate gândul să pornești într-o nouă direcție.

Deocamdată ești în căutarea acelui nou sens și te comporți precum un copil care spune ce meserie vrea să aibă când va fi mare: acum spune că vrea să fie șofer, acum că vrea să fie cosmonaut, mâine vrea să fie medic, deci ești într-un fel de prospectare de piață, punându-ți întrebarea: ce-ar fi să încerc ba una, ba alta…

Din această căutare asiduă tot se va ivi direcția cea mai bună pentru tine, dar încearcă să te informezi foarte bine înainte de a alege. Nu pleca dintr-un loc, oricât de stresant ar fi pentru tine, până nu ești sigur că ai ceva foarte concret la dispoziție. Așadar nu da cioara din mână!

Mai învață, pregătește terenul, află tot ce ține de noul domeniu care te atrage și pornește în acea direcție după ce vei fi adunat deja un bagaj foarte solid de informații, cunoștințe, relații ponturi. Îți dorești enorm acel nou sens, momentan ți-e inaccesibil, dar ești convins că îl vei atinge într-o zi. Ești în fața unei porți închise, știi ce e dincolo de ea, îi dorești ceea ce te așteaptă acolo, deci tot ce trebuie să faci e să găsești cheia care deschide acea poartă. Și o vei găsi!

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top