Connect with us
Horoscop noiembrie 2018. Ce zodii redescoperă iubirea luna aceasta

Știri

Horoscop noiembrie 2018. Ce zodii redescoperă iubirea luna aceasta

Horoscop noiembrie 2018. Ultima lună de toamnă a acestui an. Pentru multe zodii, această perioadă va aduce un restart sentimental.

Pentru alți nativi, este o perioadă în care se vor face cheltuieli importante.

Evenimentele astrologice ale acestei luni:

6 noiembrie 2018: Trigon între Soare (în Balanță) și Neptun (în Pești)

6 noiembrie 2018: Uranus intră în Berbec

7 noiembrie 2018: Luna nouă în Scorpion

8 noiembrie 2018: Jupiter începe să tranziteze Săgetătorul

9 noiembrie 2018: Venus (în Balanță) în trigon cu Marte (în Vărsător)

11 noiembrie 2018: Sextil al Soarelui (în Balanță) cu Pluton (în Capricorn)

15 noiembrie 2018: Sextil între Marte (în Vărsător) și Uranus (în Taur)

16 noiembrie 2018: Debutul tranzitului lui Marte în Pești

16 noiembrie 2018: Mercur devine retrograd în Săgetător

16 noiembrie 2018: Venus părăsește parcursul retrograd în Balanță

20 noiembrie 2018: Marte (în Pești) în cuadrat cu Jupiter (în Săgetător)

22 noiembrie 2018: Soarele pătrunde în zona astrologică a Săgetătorului

23 noiembrie 2018: Luna plină în Gemeni

24 noiembrie 2018: Neptun redevine direct în Pești

26 noiembrie 2018: Conjuncție a Soarelui (în Săgetător) cu Jupiter (în Săgetător)

26 noiembrie 2018: Mercur (în Săgetător) în cuadrat cu Marte (în Pești)

27 noiembrie 2018: Conjuncție între Soare (în Săgetător) și Mercur (în Săgetător)

28 noiembrie 2018: Marte (în Pești) în sextil cu Saturn (în Capricorn)

28 noiembrie 2018: Conjuncție al lui Mercur (în Săgetător) cu Jupiter (în Săgetător)

Horoscop noiembrie 2018 Berbec

Primele două săptămâni din luna noiembrie vin cu vești excelente pentru Berbecii singuri. Dragostea îi așteaptă și le pregătește cele mai frumoase surprize. O persoană deosebită va apărea în viața lor, de unde se așteaptă mai puțin.

Până la începutul lui decembrie, sunt avantajați pe plan financiar, unde pot veni prime de la locul de muncă. Se vor descurca de minune în orice situație sunt puși.

Horoscop noiembrie 2018 Taur

Taurii se simt nostalgici în prima săptămână din noiembrie. Sunt cuprinși de un sentiment de singurătate, chiar dacă sunt înconjurați de oameni cu intenții bune.

Sunt și vești bune pentru această perioadă. Au succes la locul de muncă și primesc recompense pentru acest lucru.

Jumătatea lunii aduce transformări ale relației. Unii pot pune capăt relației actuale, alții vor găsi puterea să repare ce a fost stricat.

Finalul lunii le-ar putea aduce mai multe regrete.

Horoscop noiembrie 2018 Gemeni

Iubirea le surâde Gemenilor la început de noiembrie. Simt fluturi în stomac, iar dragostea pune stăpânire pe mintea lor, astfel încât nu se mai pot gândi la nimic altceva.

La jumătatea lunii, încep să apară tensiuni la locul de muncă. Relația cu colegii are de suferit și vor apărea conflicte.

Perioada de final de lună va fi una plină de magie și pentru ei. Chiar dacă există riscul să nu stea extraordinar financiar, persoanele dragi le vor fi alături, iar asta e tot ce contează.

Horoscop noiembrie 2018 Rac

Primele zile ale lunii noiembrie se anunță solicitante pentru Raci. Cu toate acestea, este în avantajul lor, pentru că pot veni beneficii financiare.

Se îmbunătățesc relațiile cu cei din familie, dar această atmosferă durează până la jumătatea lunii. Atunci, Racii se vor găsi în imposibilitatea de a găsi o cale de comunicare cu cei dragi. Acest lucru le va provoca frustrări.

Toamna se termină într-o notă pozitivă și le dă speranțe pentru noul an.

Horoscop noiembrie 2018 Leu

Prima parte a lunii îi găsește pe Lei făcând tot felul de calcule. Se gândesc cum să facă să cheltuiască mai puțin, mai ales că nu stau excepțional financiar.

La jumătatea lunii, Leii singuri ar putea avea parte de o surpriză amoroasă. Cei care sunt într-o relație și-ar putea regândi prioritățile.

Finalul de lună nu îi prinde în toane bune. S-ar putea certa cu prietenii.

Horoscop noiembrie 2018 Fecioară

Prima parte a lui noiembrie 2018 aduce noi relații pentru Fecioare. Vor comunica mult în această perioadă și își vor face alte cunoștinte.

Jumătatea lunii îi găsește pe acești nativi plănuind o vacanță, mai ales că au strâns economii pe parcursul acestui an. Sunt deschiși la idei noi și totul le merge ca pe roate.

Finalul de lună le prinde pe Fecioare în sânul familiei. Au planuri mărețe pentru anul viitor și visează cu ochii deschiși.

Horoscop noiembrie 2018 Balanță

Luna noiembrie debutează cu schimbări pentru tine. Acestea pot fi la locul de muncă, dar și în plan sentimental, unde lucrurile au început să scrârțăie de ceva vreme. Vei fi supus unor situații mai stresante, dar vei reuși să treci cu brio peste ele.

La jumătatea lunii, simți o schimbare în gândire. Începi să privești lucrurile cu alți ochi, iar unele dintre vechile prejudecăți încep să dispară.

Finalul de lună îți aduce unele noutăți în planul familiei și în cel amoros. Poate fi vorba despre o nouă relație sau despre o despărțire abruptă.

Horoscop noiembrie 2018 Scorpion

Noiembrie este o lună foarte interesantă pentru tine, iar schimbările nu întârzie să apară. Acesta se pot referi la schimbarea domiciliului sau la schimbarea locului de muncă. Oricum, nu trebuie să te temi de aceste noutăți.

La jumătatea lunii, vei intra în unele conflicte la locul de muncă, iar tensiunile se vor extinde și la relația cu persoanele apropiate. Este o perioadă în care trebuie să ai grijă ce spui.

La sfârșit de lună, vei descoperi că o persoană dragă ție nu este tocmai cine credeai că e cu adevărat. Lucrurile stau bine în plan financiar, iar asta îți dă siguranță.

Horoscop noiembrie 2018 Săgetător

Luna noiembrie 2018 debutează cu împlinire în planul amoros. Vei avea parte de toată dragostea disponibilă din partea persoanei iubite. Lucrurile pot evolua foarte mult și te poți gândi chiar și la căsătorie!

Jumătatea lunii vine cu o incertitudine în ceea ce privește locul de muncă. Lucrurile nu stau tocmai roz aici și trebuie să dai dovadă de tărie de caracter.

Sfârșitul de lună te pune în fața unei decizii importante, care te solicită și te face să ai mari îndoieli.

Horoscop noiembrie 2018 Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, această lună se rezumă la un singur cuvânt și anume „imprevizibil”.

E greu de prevăzut anumite situații, probleme sau lucruri pentru această lună. Însă, acest lucru este valabil și pentru personalitatea ta.

Ești atât de vulnerabil încât va fi imposbil chiar și pentru cea mai apropiată persoană să intuiască ce își trece prin cap.

Ca niciodată, luna această nu trebuie să-ți faci probleme din cauza banilor. Te-ai încadrat cu cheltuielile și ești pe linai de plutire cu finanțele.

Le vei oferi membrilor familiei surprize, în semn de respect și afecțiune.

Horoscop noiembrie 2018 Vărsător

Vei începe luna în forță, iar energia debordantă pe care o ai te ajută să rezolvi multe sarcini. În plus,, vestea bună e că vei fi recompensat pentru eforturile tale și există posibilitatea să primești chiar și bonusuri pe lângă felicitări.

Dincolo de performanțe, încearcă să nu te întinzi mai mult decât ți-e plapuma. Deși ești obișnuit să petreci și să te distrezi, având în vedere că ai multe de rezolvat în această lună, nu prea îți permiți să mergi obosit la muncă.

Pe plan amoros ești există câteva neînțelegeri cu persoana iubită, din cauza încăpățânării tale de a discuta și a rezolva o problemă serioasă. Comunicarea este cea mai simplă metodă de rezolvare a lucrurilor!

Horoscop noiembrie 2018 Pești

Luna aceasta parcă s-au aliniat planetele pentru tine. Nu există ceva negativ pentru zodia Pești în această lună. Există posibilitatea să beneficiezi de o mărire salarială, care vine la fix având în vedere că prietenii vin cu propunerea de a pleca în excursie.

Ești impresionat de poveștile anumitor oameni și vrei să ajuți. Din acest motiv pot interveni câteva discuții cu partenerul de viață, pentru că el consideră că investești prea multe sentimente în probleme altora.

Însă, va înțelege că sunt oameni care au nevoie de ajutor și te va susține.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în 2019, conform astrologului Radu Ștefănescu

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top