Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019

Știri

Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019

Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019. Cum te influențează Echinocțiul de primăvară, Luna Plină în Balanță, revenirea lui Mercur la mersul direct și prezența planetei Venus in zodiile Vărsător și Pești.

A doua parte a lunii martie este marcată de următoarele evenimente care vor influența toate zodiile:
1.) Echinocțiul de primăvară și intrarea Soarelui în zodia Berbec, în noaptea de 20 spre 21 martie 2019;
2.) Luna Plină în zodia Balanței, în ziua de 21 martie;
3.) intrarea planetei Venus în zodia Pești, la data de 26 martie 2019;
4.) Revenirea planetei Mercur la mersul direct în zodia Pești, la data de 28 martie 2019.
Luna martie 2019 se încheie cu intrarea planetei Marte în zodia Taur, dar efectele acestui eveniment astrologic se vor resimți în luna următoare.

Află cum va fi a doua parte a lunii martie pentru zodia ta!

BERBEC
Intrarea Soarelui în zodia ta te va ajuta să îți îndeplinești dorințele, să te afirmi cu adevărat și să obții ceea ce vrei.
Și, cum planeta care te patronează, Marte, va acționa în sectorul Banilor din astrogramă, vei avea nu doar șansa de a câștiga mai mulți bani, ci și succes în eventuale litigii care se  referă la resursele tale personale. Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Prezența planetei Venus în zodia Vărsător te ajută  să faci pași importanți în carieră și, dacă nu ai o ”relație serioasă”, îți poate scoate în cale ”sufletul-pereche”, într-un context profesional. Iar prezența planetei Marte în zodia ta te încurajează să faci primul pas în relațiile care te interesează ori să faci schimbările dorite în viața profesională și afaceri. Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
În a doua parte a lunii martie, Gemeni sunt puternic influențați de tranzitul lui Mercur, planta care ți patronează. Iar Mercur este retrograd până în ziua de 28 martie și cere prudență în afaceri și în carieră atunci când Gemenilor li se propun noi proiecte.
Dar perioada cu Mercur retrograd este potrivită pentru reluarea unor colaborări sau pentru renegocierea unor contracte. Citește horoscopul complet aici!


RAC
Pentru Raci, Luna Plină din 21 martie va fi un moment special pentru că Luna este cea care le patronează zodia. Mai mult, Luna Plină va avea loc în sectorul Casei și al familiei din astrograma lor. Iar Racii sunt puternic atașați de familie, casă, tradiții.
Mulți dintre aceștia vor relua legătura cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp sau vor fi putea să anuleze vechi tensiuni din familie… Citește horoscopul complet aici!

LEU
Intrarea Soarelui în zodia Berbec în noaptea de 20/21 martie 2019 va fi, pentru Lei, începutul unei perioade favorabile dacă au de susținut examene, dacă iau parte la concursuri, dacă au de rezolvat probleme juridice sau dacă vor să călătorească în străinătate. Dar, cum Mercur este retrograd, s-ar putea ca răbdarea să le fie pusă la încercare… Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Până în 28 martie, Mercur retrograd în zodia Pești poate aduce probleme de comunicare în cuplu sau neînțelegeri în relațiile de afaceri pentru că acționează în sectorul  Parteneriatelor din astrograma Fecioarelor. Iar până în ziua de 26 martie, viața sentimentală a Fecioarelor va fi influențată de prezența planetei Venus în zodia Vărsător. Iar asta înseamnă posibile idile la serviciu… Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Intrarea Soarelui în zodia Berbec în noaptea de 20/21 martie și Luna Plină din 21 martie 2019 sunt momente importante care pun accent pe relațiile Balanțelor cu cei din jur.
Iar prezența planetei Marte în zodia Taur, alături de Uranus, planeta Surprizelor înseamnă mai multă pasiune atât în viața personală, cât și în plan profesional…
Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Pentru Scorpioni, a doua parte a lunii martie aduce posibile schimbări neașteptate în planul relațiilor (sentimentale sau profesionale), datorită lui Uranus care, din 6 martie, se află în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor.
Tot aici se va afla, până în ultima zi de martie, Marte, planeta Acțiunii și a pasiunii. Asta înseamnă dinamism în amor, dar și ambiție și succes în afaceri și profesie. Citește horoscopul complet aici!


SĂGETĂTOR

Și în a doua parte a lunii martie, Săgetătorii vor avea un puternic aliat: Jupiter, planeta Norocului, care se va afla în zodia lor. Norocul le va surâde în special în plan profesional, iar oportunitățile vor veni pe neașteptate sau prin persoane la care nativii nici nu s-ar fi gândit.  ”Vinovat” de toate acestea va fi Uranus, planeta Surprizelor, care va influența sectorul Profesiei din astrogramă… Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
În ultima parte a lunii martie, prezența planetei Uranus în sectorul Iubirii le va aduce multor Capricorni șanse neașteptate în iubire.
În același sector se va afla și Marte, planeta Pasiunii și Acțiunii, care va aduce mai mult ”dinamism” în cuplu sau va spori interesul pentru aventuri și cuceriri, pentru cei singuri… Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
În ultima parte a lunii martie, Vărsătorii vor putea atrage mai multă iubire în viața lor și vor avea relații armonioase cu cei din jur. Mai mult, vor atrage și norocul în plan financiar. Toate acestea vor fi favorizate de planeta Venus, care se va afla în zodia lor până în data de 26 martie 2019. Iar Venus este nu doar planeta Iubirii, ci și planeta care patronează relația noastră cu banii. Citește horoscopul complet aici!


PEȘTI

Ultima parte a lunii martie poate readuce în viața Peștilor o fostă iubire sau o aventură secretă, pentru că Venus, planeta Iubirii se va afla în ”casa Trecutului și a secretelor” din astrograma lor. Luna Plină din 21 martie poate fi un moment important pentru Peștii care visează la o relație plină de pasiune, dar și pentru cei care vor să culeagă roadele unor afaceri și proiecte derulate împreună cu altcineva… Citește horoscopul complet aici!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top