Connect with us
Horoscopul țigănesc pentru luna februarie 2019. Cum va fi luna iubirii pentru zodii

Știri

Horoscopul țigănesc pentru luna februarie 2019. Cum va fi luna iubirii pentru zodii

Luna februarie este cunoscută și ca luna iubirii. Au loc două sărbători ale dragostei. Pe 14 februarie îl sărbătorim pe Sfântul Valentin, Ziua Îndrăgostiților în Occident, iar pe 24 sunt Dragobetele noastre.

Horoscopul țigănesc pentru luna februarie 2019

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru luna februarie a acestui an, conform horoscopului țigănesc.

PUMNAL (BERBEC): Luna februarie va fi una plină de surprize din punct de vedere amoros. Dacă nu ești atent la pretențiile partenerului, riști să te părăsească.

COROANA (TAUR): În februarie câștigi ceva bani în plus din activități diferite, iar asta te face să te simți minunat. Ai grijă cum gestionezi bugetul.

SFEȘNIC (GEMENI): Te preocupă o serie de lucruri care țin de sănătate. Luna aceasta vei afla ce trebuie să schimbi la stilul tău de viață.

ROATA (RAC): Ai de ales între două drumuri care te vor căli din punct de vedere profesional. Alege varianta cea mai dificilă. O să vezi că dă roade.

STEA (LEU): Luna februarie vine cu schimbări din toate punctele de vedere, mai ales din punct de vedere carieristic. Ai de-a face cu o suită de schimbări benefice.

CLOPOT (FECIOARĂ): În februarie se deschid porțile dragostei pentru tine. Te așteaptă momente unice, de-a dreptul formidabile.

MONEDĂ (BALANȚĂ): În februarie vei face curățenie în lista ta de prieteni. Vei ajunge la anumite concluzii care te vor schimba.

CUȚIT (SCORPION): Vei primi multe reproșuri de la partenerul de viață și vei avea ocazia să îi demonstrezi că se înșală. În februarie ți se face dreptate în multe privințe.

TOPOR (SĂGETĂTOR): În februarie se rezolvă anumite probleme care apar în familia ta, însă nu este cazul să respiri ușurat. Mai sunt multe pe care trebuie să le vezi ori să le simți pe pielea ta.

POTCOAVĂ (CAPRICORN): Ai de-a face cu o lună în care totul se așază frumos în viața ta. Uite că răsare soarele pe strada ta. Cu iubirea și sănătatea vei sta excelent.

Pentru bani va trebui să tragi mai mult.

CUPA (VĂRSĂTOR): În februarie te redescoperi. Vei avea multe activități creative care îți vor face viața mai frumoasă.

CAPELĂ (PEȘTI): În februarie vei trăi și vei simți totul sub protecția lui Cupidon. Vei primi și vei oferi multă iubire. Vei fi în al nouălea cer.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top