Connect with us

Horoscop

Ce spune ora nasterii despre tine

Numerologia este domeniul care poate caracteriza usor o persoana. Specialistii spun ca ora nasterii ne influenteaza foarte mult si ne ofera anumite trasaturi, astazi vorbim despre acest lucru si suntem tare curiosi sa aflam daca vi se potriveste caracterizarea.

Orele 00.00 – 02.00

Specialistii spun ca daca esti nascut in acest interval orar esti caracterizat de dorinta de invatare si acumulare de informatii. Nimic nu te incanta mai mult decat un lucru nou, repede vrei sa aflii cum a fost creat, care este utilitatea lui si eventual cine a fost inventatorul. Fiind o persoana curioasa nu-ti scapa mai nimic. Casele, masinile sau orice alte bunuri de patrimoniu nu sunt atat de importante pentru tine si vrei ca statutul tau intelectual sa fie cat mai bine accentuat.

Orele 02.00 – 04.00

Confortul tau este cel mai important lucru din viata ta si lupti puternic sa obtii tot ceea ce iti doresti. Casele luxoase, obiectele de valoare, masinile puternice si obiectele la moda sunt cele care te incanta cel mai mult, tocmai de aceea vei lupta mereu pentru un scop. Nu te lasi pagubas si te dai de zece ori peste cap pentru a intra in posesia obiectului visat. Tocmai de aceea incerci sa te orientezi spre castigurile usoare, stii ca nevoile tale sunt costisitoare si daca nu reusesti sa obtii banii usor, vei munci din greu pentru ca dorintele tale sa fie indeplinite.

Orele 04.00 – 06.00

Cel mai bine ti se potriveste postura de conducator si in cazul in care nu ai deja o functie importanta sau nu esti un factor de decizie, faci tot ce este necesar sa urci la tribuna si sa dictezi activitatea. Uneori este posibil sa faci sacrificii foarte mari pentru a ajunge intr-o astfel de pozitie si chiar daca te doare, mergi fara oprire. Este bine sa ai grija pentru ca dorinta ta de a risca este uneori daunatoare.

Orele 06.00 – 08.00

Aparent pari cel mai egoist om din grupurile in care activezi. In realitate esti o persoana sensibila, atenta la detalii si dornica sa ofere cat mai mult ajutor celor dragi, cu greu reusesti insa sa exprimi si sentimentele si vei avea foarte mult de luptat pentru a satisface nevoile celor apropiati. In timp vei ajunge sa te ocupi mai mult de altii, decat de tine.

Orele 08.00 – 10.00

Diplomatia te caracterizeaza si te ghideaza. Ai un succes extraordinar cand vine vorba de socializare, iar cei cu care interactionezi te plac si isi doresc compania ta. Ai putea activa cu succes in politica sau domenii care presupun comunicarea. Fiind ahtiat dupa pozitia ta sociala si renumele tau, faci orice sacrificiu pentru a putea ajunge acolo unde iti doresti.

Orele 10.00 – 12.00

Esti o persoana autoritara si materialista, iar acest lucru nu este rau pentru ca tintele tale in viata sunt mari si in mare parte din cazuri reusesti sa le atingi. De asemenea esti curios, atent la detalii si implicat in activitatea ta. Mai rau este atunci cand incerci sa-i verifici pe cei din jur, provoci putina tensiune, dar reusesti sa-ti explici apoi intentia ta care in adanc este una buna.

Orele 12.00 – 14.00

Ai fost nascut cu energie si esti plin de viata, iar acest lucru il folosesti pentru bunastarea ta. Traiul ti-l castigi usor si nu te sperie pe tine o problema financiara. Nu iti plac oamenii tristi, plicticosi sau monotoni. Tocmai de aceea relatiile stabile te enerveaza si alergi mereu in cautarea de noi aventuri. Se spune ca nu te linistesti niciodata si mereu vei alerga pentru satisfacerea nevoilor tale.

Orele 14.00 – 16.00

Esti o persoana impulsiva si destul de colerica, fapt ce iti creaza uneori probleme greu de gestionat. In functie de norocul tau poti alege bine sau rau, insa de cele mai multe ori nervii transforma actiunile tale in unele defectuoase. Esti obisnuit sa intalnesti obstacole in viata si asta te face sa fii puternic.

Orele 16.00 – 18.00

Esti o persoana inteligenta si plina de tact, iti plac atat de mult oamenii incat alergi mereu sa cuceresti noi prieteni, o noua iubire sau parteneri de afaceri. Comunicarea te ajuta sa rezolvi multe probleme in viata. Atunci cand esti dezamagit de oamenii care te inconjoara, nu te lasi usor afectat si gasesti rapid o solutie.

Orele 18.00 – 20.00

Esti o persoana vesela si optimista si reusesti cu brio sa inseninezi zilele oricui, tocmai de aceea atragi rapid oameni in jurul tau care adora ca esti mereu pus pe glume si gata, gata sa le oferi un adevarat show. Obstacole? Nu exista asa ceva pentru tine si tocmai de aceea treci cu brio peste orice incercare.

Orele 20.00 – 22.00

Esti un bun lider si tocmai de aceea vei fi mereu bagat in fata. Esti ales liderul echipei, posturile de conducere sunt exact pe gustul tau, iar colegii de apreciaza. Beneficiezi de un grad de inteligenta ridicat si asta iti ofera un cofort. Singurul tau mare dezavantaj este ca esti uneori despresiv si nimeni nu reuseste sa iti inteleaga supararea.

Orele 22.00 – 00.00

Iti place sa fii mereu in centrul atentiei si ai impresia ca universul se invarte in jurul tau, tocmai de aceea iti alegi prietenii numai daca consideri ca te vor venera. Familia este foarte importanta pentru tine, iar parintii vor avea parte de orice sprijin din partea ta.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top