Connect with us
Unele semne zodiacale isi pun orbeste increderea in oameni si ajung sa sufere din acest motiv. Iata care sunt aceste zodii naive.

Horoscop

Cele mai naive zodii

Exista persoane care dau dovada de o naivitate imensa, care ajunge sa le coste scump. Unele semne zodiacale sunt mai predispuse decat altele sa isi puna increderea orbeste in oameni.

Exista persoane care dau dovada de o naivitate imensa, care ajunge sa le coste scump. Unele semne zodiacale sunt mai predispuse decat altele sa isi puna increderea orbeste in oameni.

Unii oameni sunt atat de creduli incat ar face orice li s-ar cere, fara sa analizeze mai intai acel lucru. Iata care sunt cele mai naive zodii din horoscop, potrivit teotrandafir.com.

Berbec

Pentru ca sunt sinceri, au impresia ca si cei din jurul lor sunt la fel. Tocmai acesta este punctul lor slab, caci lumea din jurul lor nu este atat de onesta pe cat cred ei. Nu de putine ori sunt pacaliti de propria naivitate, iar increderea oarba pe care o au in oameni ii face sa sufere destul de mult, fara a ramane cu lectia invatata.

Gemeni

In ciuda faptului ca sunt adevarati maestri ai disimularii, Gemenii se lasa pacaliti foarte usor de cei de care se indragostesc. Daca si partenerii lor descopera cat de usor pot fi fraieriti, Gemenii vor fi toata viata la picioarele lor si vor face totul pentru a-i multumi, indiferent de costuri.

Citeste si: Care este menirea spirituala a fiecarei zodii

Citeste si: Cinci zodii care fac SEX de la prima intalnire

Leu

Pentru ca sunt persoane care se entuziasmeaza usor, Leii pot fi pacaliti intr-o secunda. Vrei sa duca gunoiul ori sa faca ordine in toata casa? Spune-i Leului ca nimeni nu face asta mai bine ca el.

Balanta

Balanta este o zodie nesigura pe ea si pe capacitatile ei, iar asta nu poate decat sa fie o slabiciune de care altii pot profita foarte usor. Odata ce te-ai bagat pe sub pielea acestui nativ, este simplu sa-l convingi sa faca ce-i ceri, mai ales daca il faci sa rada intai.

Scorpion

Una dintre cele mai naive zodii, Scorpionul va face orice pentru cercul sau de apropiati si va veni cu o sumedenie de argumente prin care sa-si dovedeasca devotamentul, chiar daca nici el nu crede ce spune. Naiv inca de la nastere, acesta crede ca lumea este buna si iubitoare, iar asta il face sa sufere de multe ori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top