Din octombrie, se schimbă norocul pentru această zodie

25.09.2018
Din octombrie, se schimbă norocul pentru această zodie

Luna octombrie vine cu vești foarte bune pentru acești nativi. Se poate spune că norocul lor se va schimba și că vor ajunge să fie avantajați de astre.

Dacă până acum au avut unele dificultăți, de acum va ieși soarele și pe strada lor.

Schimbarea această benefică se produce odată cu intrarea în luna octombrie și durează până la finalul anului 2017.

Mișcarea retrogradă a lui Saturn a început din aprilie și durează până în septembrie 2018. Între aceste luni, nu a fost o perioadă bună pentru luat decizii majore de viață, pentru că au avut unele zile în care s-au simțit cuprinși de griji și anxietate.

Exaltarea lui Marte până în noiembrie le ajută să găsească un echilibru între planul profesional și cel personal. Jupiter intră în Balanță în octombrie 2018, iar lucrurile încep să arate bine pentru acești nativi.

Performanțele lor se îmbunătățesc și sunt cuprinși de un optimism contagios. Deși vor exista și unele zile mai puțin faste, în plan financiar, lucrurile arată foarte bine.

Nativii pentru care se schimbă norocul până la finalul anului sunt cei din zodia Balanță.

Citește și: Horoscop 2019: Ce ne aduce anul viitor din punct de vedere astrologic

În ceea ce privește relațiile amoroase, nativii Balanță vor începe să înțeleagă mai bine problemele partenerilor de viață, iar romantismul va fi accentuat de această atitudine.

Însă, nativii Balanță sunt avertizați să nu ia acțiuni impulsive asupra persoanei iubite. Cei care au o relație care nu mai funcționează și care îi epuizează psihic sunt sfătuiți să se reorienteze și să lase baltă relația nefuncțională.

Citește și: Vin încercări grele pentru aceste zodii

Citește și: Cele două fețe ascunse ale fiecărei zodii, potrivit lui Mihai Voropchievici

Cu toate acestea, în ultima parte a anului, în special Balanțele cu vârstă înaintată, pot suferi unele necazuri cu sănătatea, dar nu este vorba despre nimic grav.