Data: 12 Aug. 2017, Ora publicării:15:58

Horoscop 13 august 2017. Fecioarele se bucura de un nou inceput

Leu

Ai numai de caştigat de pe urma anturajului in care nimereşti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenţi, experimentaţi, inţelepţi, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi. Stai cu urechile palnie la tot ce au ei de transmis, pentru ca trebuie sa recunoşti ca iţi sunt superiori şi de la ei vei primi informaţiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de indrumatori spre succesul pe care il vizezi de multa vreme, iar deschiderea lor spre a impartaşi şi altora ce ştiu trebuie valorificata din plin.

Fecioară

Eşti in faţa unui nou inceput, dar nu eşti pregatit sa-i dai startul pana nu primeşti şi aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici şi mari. Discuţiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a va spori cheful de acţiune, de a va stimula unii pe alţii, de vreme ce fiecare işi aduce contribuţia la ceea ce urmeaza sa construiţi umar la umar. Eşti conştient ca de felul in care luaţi startul acum depinde, mai apoi, evoluţia proiectului, de aceea nu porneşti nimic pana ce nu primeşti confirmarea ca toata lumea e gata de acţiune.

Balanță

Este o zi dedicata lucrurilor frumoase, luminoase, iar iubirea pare a fi principala ta preocupare, pentru ca gesturile de afecţiune dintre tine şi persoana iubita sunt la cote maxime. Te vei trezi de multe ori zambind sau razand datorita celui drag de langa tine, şi oferi şi tu inapoi aceleaşi semne de afecţiune intensa. Daca abia azi intalneşti pe cineva nou, vei simţi ca-ţi bate inima incredibil de tare, avand curajul sa spui ca e cea mai mare iubire! Profita de auspiciile norocoase pentru a trai momente de varf in plan sentimental, cum ar fi o declaraţie de dragoste, o cerere in casatorie sau… deja nunta!

Scorpion

Finalul la care ai ajuns nu te bucura deloc, pentru ca nu este rezultatul pe care l-ai visat. In loc sa stai şi sa cauţi unde ai greşit şi ce se mai poate salva, te laşi influenţat de anturajul nefast şi aluneci incet spre depresie. Lupta cu aceasta stare, poate mai ai ceva de facut la proiectul impotmolit, dar, daca te laşi copleşit de supararea generala care pluteşte in jur, fii sigur ca va fi un eşec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni şi mai trişti, şi mai pesimişti, şi mai impovaraţi de probleme decat tine şi care te pot trage in jos dupa ei.

Săgetător

Nu sta degeaba intr-o astfel de zi, chiar daca, aparent, nu ai nimic important de facut. Ziua e prea plina de resurse de energie şi de acţiune ca s-o laşi sa treaca lenevind, dormind, aşteptand, visand fara ţinta. Tot ce intreprinzi sau tot ce decizi azi, orice drum pe care il deschizi acum duce departe, ca atare apuca-te serios de o treaba solicitanta, cu un consum maxim de energie, pentru ca roadele vor fi mai mult decat bune! E ca şi cum se aprinde scanteia care declanşeaza o flacara mistuitoare, care te copleşeşte pur şi simplu, dar iţi place aceasta atmosfera dinamica şi entuziasta. E pe şablonul firii tale, ca atare e bine sa porneşti repede ceva nou, indrazneţ, mareţ, pentru ca evoluţia va fi rapida.

Capricorn

Daca eşti susţinut de cei dragi, ai mai mult curaj sa te implici intr-o acţiune ce necesita un mare consum de energie. Singur, neştiind daca ceilalţi ţin cu tine, nu ai avea aceeaşi indrazneala de a porni la drum, dar aşa, privind in jurul tau ca ceilalţi te incurajeaza sincer, parca prinzi tot mai multa forţa sa duci mai departe ce ai inceput. Eşti abia la primii paşi, dar increderea celor din familie şi aprobarea prietenilor se vor dovedi a fi miraculoase pentru a trece cat mai repede la etapele urmatoare.

Vărsător

Fa un efort sa te rupi de trecut! Duci dupa tine un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamagiri, emoţii şi ganduri care nu-şi mai au rostul demult, dar parca ţi-e frica şi sa le laşi. Azi ai putea sa ajungi la concluzia ca cele mai bune soluţii pentru a te bucura de viaţa e sa uiţi, sa ştergi cu buretele, sa inchizi acel capitol care te macina inca, şi depinde numai de tine sa faci asta cat mai curand. Poţi, pentru ca ţi se ofera ceva in compensaţie. Daca trecutul doare, viitorul arata bine, deci ai la ce te gandi. Concentreaza-te pe ceva drag inimii tale, pentru ca numai aşa te vei elibera de ceea ce nu-ţi place. Scoate ceva vechi din viaţa ta inlocuind cu altceva mai frumos şi chiar ai cu ce!

Pești

Nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschişi, ci fii foarte atent la tot ce vine catre tine azi, deoarece apar soluţii sau instrumente palpabile de a-ţi implini visele frumoase. Practic, gaseşti oamenii potriviţi care pot contribui la atingerea unui scop, sau descoperi informaţia de care aveai nevoie pentru a incepe sa cladeşti ceea ce doar visai, deci vei combina perfect ce-ţi transmite sufletul prin dorinţe şi ce gaseşti material in jurul tau ca visul respectiv sa capete forma. Ai motive de bucurie sa descoperi ca tot ce ai facut pana aici a ajuns la un nivel care poate fi atins, vazut, cantarit, aratat, semn ca n-ai visat in zadar, ci ai şi construit ceva!

Horoscop 13 august 2017 oferit de acvaria.com.

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 12 Aug. 2017
Scris de , în Horoscop
Comentarii