Connect with us
Horoscop 14 septembrie 2017

Horoscop

Horoscop 14 septembrie 2017. Berbecii sunt obosiți

Horoscop 14 septembrie 2017. Berbecii se simt obosiți, în timp ce Scorpionii alunecă într-o zonă sumbră a gândurilor.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Oboseala isi spune cuvantul, pentru ca ai muncit mult pana acum si ai si tu limitele tale, devine deja prea greu. Nu trage de tine mai mult decat poti, om esti si tu, si a cere de la propria persoana mai mult decat poti duce, nu ar fi decat sursa sigura de extenuare. Vei ajunge intr-un punct al propriei tale neputinte si atunci vei generaliza ca nu poti nimic, ca nimic nu-ti iese… Nici vorba de asa ceva, tu poti chiar si mai mult decat ai putea crede, dar exagerezi totusi cu efortul la care te supui singur. Ce vrei sa dovedesti? Ca esti mai bun decat altii, da, dar deja ai aratat asta. A intinde mai mult coarda nu e decat in dezavantajul tau: relaxeaza-te!

Taur

Uneori, a fi mai bun decat ceilalti nu e o garantie a integrarii tale in lumea din jur. Tu ai azi un atu numai al tau, de care esti mandru si care atrage atentia asupra ta, dar parca nu te simti in largul lui tocmai datorita acestuia. Accepta-ti unicitatea si talentul special si ajuta-i pe cei din jur sa te cunoasca asa cum esti, ca si cum nu ai fi cu nimic mai special decat ei (chiar daca esti). Te simti ca in povestea cu ratusca cea urata, dat cumva la o parte pentru ca era altfel, dar care la final s-a dovedit a fi o superba lebada. Cauta deci compania celor la fel de speciali ca si tine. A ramane printre cei multi si comuni, te poate face sa te simti inadaptat, strain, ciudat.

Gemeni

Nu pune la suflet dramele altora, ci vezi-ti de propria existenta. A te compara permanent cu altii te-ar putea face sa versi si asupra ta necazurile lor, desi nu ai nicio legatura cu ei. Lasa-i pe altii sa-si rezolve problemele cum stiu, fara sa incerci sa le duci tu si pe ale lor pe umeri. Ocupa-te de ceea ce te preocupa pe tine in acest moment, pentru ca ai si tu destule pe cap, ca sa iti pierzi energia si timpul cu ce spun altii. Daca te apleci numai asupra problemelor tale, vei gasi mult mai usor solutii, dar fara a te compara mereu cu altii. Fiecare cu norocul lui!

Rac

Recunoaste-ti blocajul in care te afli si da-l afara din calea ta, pentru ca sigur sta in puterea ta sa faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat si l-ai lasat sa creasca, pana intr-un punct in care ai crezut ca singura solutie e sa i te abandonezi neputincios si pesimist. Nici vorba de asa ceva: undeva in adancul mintii tale se afla o scanteie de idee, mica, neobservata, dar care poate genera exact furtuna de schimbari pozitive pe care o astepti. Miracolele se intampla, dar numai de tine depinde sa le lasi sa se manifeste. Miracolul e acum acolo, in mintea ta, ca cea mai plapanda lumina de speranta, dar ia sa vezi cum creste daca deschizi usa mintii si a sufletului.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top