Connect with us

Horoscop

Horoscop 15 noiembrie 2017. Taurii pun suflet într-un proiect nou

Horoscop 15 noiembrie 2017. Berbecii se afla în compania unor persoane iar Taurii pun suflet într-un proiect nou.

Berbec

Te afli in compania unor persoane foarte diferite si ori tu trebuie sa devii un fel de arbitru intre taberele formate, ori sa incerci sa colaborezi eficient cu fiecare. Tu esti, la randul tau, cu totul altfel decat acestia, iar diferentele atat de mari de personalitate, de metoda de lucru sau de comunicare si de atitudine in fata unor situatii poate crea si animozitati, pentru ca fiecare o tine pe a lui, dar si un schimb reciproc de idei care poate fi constructiv, la urma urmei.

Taur 

Pui multa pasiune intr-un proiect nou, care porneste acum, si daca reusesti sa-ti pastrezi energia de acum pana la capat, roadele vor fi pe masura patimii tale. Iti place ceea ce faci si cand investesti atata bucurie de a munci intr-un plan nou, rezultatele vor fi pe masura dorintei de reusita. Unii vor incerca sa te opreasca din elan, sa-ti critice deciziile, dar la vehementa de care dai dovada esti greu de oprit. Continua pe aceeasi linie, cu acelasi tonus, pentru ca succesul depinde foarte mult de entuziasmul cu care pornesti totul.

Gemeni

Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru ca nu ai parte de tovarasi prea deschisi la propunerile tale. Sunt incapatanati, inchisi, nu au chef de discutii si parca te-ai lovi de un zid de raceala si induferenta la orice tentativa de a te apropie. Daca vezi ca nu ai cu cine discuta, schimba directia dialogului catre altcineva, deci iesi din acest mediu si alatura-te unor oameni care iti seamana: la fel de dornici de activitate, volubili si cooperanti.

Rac
E greu sa-ti vezi marele vis implinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reusit sa pui in practica tot anul are mai mari sanse de materializare de acum inainte, dar trebuie sa incepi sa faci de pe acum ceva in aceasta directie. Traseaza linia directoare a acestui proiect important, pentru ca nu conteaza doar sensul sau tinta spre care te indrepti, ci si felul in care dai startul acestei actiuni. Poate fi momentul optim pentru a porni pe acest drum, pentru ca se presupune ca ai acumulat energia de care va fi nevoie pentru succesul deplin.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top