Connect with us
Horoscop 18 iulie 2017. Momentul analizei pentru Gemeni

Horoscop

Horoscop 18 iulie 2017. Momentul analizei pentru Gemeni

Horoscop 18 iulie 2017. Gemenii analizează situația în care se află, în timp ce Fecioarele sunt foarte preocupate de bani.

Berbec

Lucrurile se mai schimba de la o zi la alta, ca atare, daca nu demult ai pornit pe o cale noua, azi s-ar putea ivi deja o alta schimbare de directie, care te ia un pic prin surprindere. Incepi sa te indoiesti de deciziile luate in trecut si te intrebi daca nu cumva ai pierdut timp inutil cu experimentele anterioare. Nu e deloc o pierdere de timp sau de resurse, ci din toate ai mai invatat cate ceva. Tot ce ai facut inainte, chiar daca azi se schimba din nou, e experienta acumulata, e antrenament, e cautarea adevaratului sens care ti se potriveste, deci priveste cu bucurie tot ce ai incercat inainte, chiar daca nu a dus prea departe.

Taur

Nu te multumi cu cat stii sau ai acumulat, chiar daca detii un bagaj impresionant de cunostinte, pentru ca tu poti si vrei mai mult de atat. Ceri informatii de pe oriunde ai trece pana devii o enciclopedie ambulanta, dar norocul tau e ca nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaste. Iti extinzi orizonturile din ce in ce mai mult, prin studiu, prin cercetare, intreband in stanga si-n dreapta si documentandu-te foarte laborios, si se vede! Nimeni nu te va intrece cand vei fi pus in fata unei confruntari intelectuale de varf! Intr-o zi vei transmite si tu altora ceea ce ai acumulat in ani de studiu!

Gemeni

Ai starea potrivita pentru a analiza la rece situatia in care te afli si, pentru ca nu apare nimic care sa te perturbe, sa te irite sau sa-ti dea calmul peste cap, gasesti mai usor solutii dintre cele mai bune. Esti atat de calm si de lucid, incat descoperi usor hibele, acolo unde se ascund, si pentru ca nu te pierzi cu firea de la nimicuri, restabilesti o binecuvantata armonie peste o multime de planuri care aveau pe undeva cateva un mic punct slab. Inchei ziua cu un sentiment de bucurie, de satisfactie si liniste interioara, cum ca toate s-au aranjat corect in viata ta. Ai numai motive sa te bucuri de aceasta stare de echilibru!

Rac

La toate gesturile tale de generozitate si de prietenie ti se raspunde sub asteptari, incat nici nu ar mai merita sa fii atat de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ti mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita sa multumeasca pentru ceea ce faci tu in avantajul sau, ba chiar va incepe sa si comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri ca, daca tot ai un raspuns la nelamuririle sale, merita sa-l impartasesti cu el, dar acesta nu va face decat sa profite de sprijinul tau, uitand sa-si arate la final recunostinta. Gandeste-te de doua ori inainte de a te dedica altora.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top