Horoscop 18 septembrie 2016 – un drum nou de-a dreptul promitator pentru Tauri

Leu Horoscop 18 septembrie

Ca sa ajungi acolo unde ti-ai propus, ai si niste conditii de respectat, pentru ca nu ti se ofera nimic pe tava.

Trebuie sa respecti niste criterii, sa accepti unele reguli impuse de altii mai puternici, dar vei vedea ca merita sa faci acest lucru.

Conditiile ce se cer respectate sunt acceptabile, nu e un compromis chiar atat de mare de facut, ca atare fa cum ti se spune si vei fi rasplatit.

Nu poti fi doar tu, intotdeauna, conducatorul unei actiuni, ci mai trebuie sa te supui si ordinelor altuia, dar cel care iti spune azi ce trebuie sa faci are interese similare cu ale tale si iti seamana in mare masura. Il poti asculta si urma cu incredere.

Horoscop 18 septembrie 2016

Fecioara Horoscop 18 septembrie

Daca tu te retragi intr-o lume stramta si nu vrei sa vezi ce e dincolo de ea, e clar ca cele mai bune oportunitati vor trece pe langa tine fara sa le vezi. Nu ti se potriveste deloc izolarea, tacerea, timiditatea si frica, tu esti o fire mult mai tonica si mai optimista, dar azi ai tendinta sa te retragi intr-o zona in care ai impresia ca esti mai in siguranta.

Dincolo de limitele auto-impuse, viata e frumoasa, vestile bune vin, coincidentele fericite se intampla, dar tu, inchis in carapacea ta, poti ramane surd si orb la aceste miracole. Iesi, darama zidul si bucura-te de minunatele semne!

Balanta Horoscop 18 septembrie

Iesi in lume, distreaza-te, cunoaste persoane noi, pentru ca te vei simti excelent numai in spatii publice, in medii aglomerate unde nevoia ta de socializare si comunicare este satisfacuta pe deplin.

Nu numai ca e o placere pentru tine sa te afli printre cat mai multi oameni, dar numai acolo apar si cele mai bune sanse de a te indragosti din nou, nu este deloc exclus ca din aceste locuri pe care le frecventezi cu placere sa iti atraga atentia cineva special, incat, la finalul zilei, sa poti spune ca ti-ai pierdut complet capul.

Daca iti lipsea iubirea, iesi in lume si caut-o: e acolo, undeva!

Scorpion Horoscop 18 septembrie

Esti tentat sa glumesti pe seama trecutului unora, dar ei nu-ti povestesc ce li s-a intamplat candva ca tu sa razi de ei, ci pentru ca simt nevoia sa se elibereze de amintiri. Poti folosi atitudinea jucausa care te cuprinde pentru a le abate gandul de la problemele lor de altadata, pentru a le arata ca orice hop poate fi trecut daca zambesc si trec mai departe cu capul sus, dar incearca sa nu glumesti pe seama acelor probleme care pe ceilalti ii dor.

Daca nu poti intelege prin ce treci, compatimeste-i, dar nu ironiza si nu lua peste picior necazurile lor, spunand ca sunt fleacuri. Pentru ei nu sunt!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 17 sept.. 2016
Scris de , în Horoscop
Comentarii