Connect with us
Horoscop 19 ianuarie 2019: Surprize pentru trei zodii

Horoscop

Horoscop 19 ianuarie 2019: Surprize pentru trei zodii

Horoscop 19 ianuarie 2019. Trei zodii au parte de surprize în prima zi din weekend. Ziau aceasta este marcată de Soarele (în Capricorn) în cuadrat cu Uranus (în Berbec).

Cum va fi ziua de sâmbătă pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop 19 ianuarie 2019 BERBEC

Ceva te scoate dintr-o pasă proastă exact când aveai mai mare nevoie de un nou început. Gata, lasă tristeţea, depresia, frica la o parte, pentru că ceea ce se prefigurează acum într-o lumină atrăgătoare la orizont are rol binefăcător asupra psihicului tău obosit.

Reuşeşti cu brio să închizi un capitol nefast din trecut pentru a începe altul cu şi mai mult chef şi entuziasm. Parcă îţi recapeţi buna dispoziţie dintr-o dată şi cine te vede spune că ai luat o supradoză de vitamine care îţi turează acum motoarele la maximum.

Menţine acest tonus viu cât mai mult posibil!

Horoscop 19 ianuarie 2019 TAUR

Vin veşti bune legate de bugetul familiei, surprize plăcute legate de sosirea unor sume de bani, de plata unor datorii sau de o perioadă în care simţi că stai ceva mai bine în acest plan.

Este o zi de succes în afaceri sau alte chestiuni financiare, cum ar fi chiar o şedinţă de shopping reuşită ce te face să te simţi mult mai bine în pielea ta.

Dar este şi o zi în care te preocupă mult viitorul şi te gândeşti din ce în ce mai serios să începi să înveţi ceva nou sau să aprofundezi ceea ce ştii deja, dar consideri că a venit vremea să te ocupi şi mai atent de carieră. E o evoluţie lentă, ai răbdare, dar eşti pe drumul cel bun!

Horoscop 19 ianuarie 2019 GEMENI

Ai putea fi invitat la o plimbare, la o cafea, la o petrecere chiar şi pe moment eşti tentat să refuzi, dar gândeşte-te mai bine înainte. Profită de orice prilej de socializare, pentru că fiecare om cu care intri în contact are ceva să-ţi transmită.

Părerile venite de le ceilalţi sunt complet diferite de ale tale, deci poţi afla o mulţime de lucruri noi, potrivite din cu totul altă perspectivă decât priveşti tu.

Chiar ai nevoie de această ieşire din cotidian, departe de stresul de la serviciu sau nemulţumirile de acasă, de parcă într-un alt mediu îţi încarci cel mai bine bateriile.

Horoscop 19 ianuarie 2019 RAC

Ai de ce să fii mulţumit, pentru că tot efortul tău din ultima vreme începe să dea roade şi deja poţi calcula reuşita în cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ţi-ai adus contribuţia.

Poate investiţia ta de timp şi de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Eşti mândru de tine şi, când mai primeşti şi laudele şi felicitările celor din jur, parcă te motivează şi mai tare să mergi mai departe.

Semn că poţi, că eşti în stare de reuşite demne de laudă, deci continuă pe aceeaşi linie, ca să nu-ţi ieşi din ritm.

Horoscop 19 ianuarie 2019 LEU

Ceea ce începi azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educă-ţi răbdarea pentru a urma un parcurs lung şi deloc simplu. Vei ajunge acolo cândva, fără îndoială, pentru că deţii toate resursele necesare unui succes deplin, doar că mai sunt încă multe etape ce depind de aspecte care vor apărea abia de acum înainte.

Încearcă să-ţi mai domoleşti pasiunea, graba, dorinţa de a încheia proiectul la care îţi aduci contribuţia, conştient că lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridică încet.

Horoscop 19 ianuarie 2019 FECIOARĂ

E vremea să te opreşti un pic din iureşul cotidian şi să te concentrezi asupra unui singur scop pe care să-l duci la îndeplinire. Nu te mai rupe în atâtea fragmenţele mici, nu încerca să duci o mie de treburi simultan pe umerii tăi.

Pentru că mult mai bine ai da randament dacă le-ai lua pe toate pe rând, pas cu pas, una câte una. Stai puţin de unul singur şi fă ordine în gânduri, planuri, idei, trasează o strategie unică spre un scop important şi ţine-te apoi doar de acesta.

Vei sărbători la final bucuria de a mai fi şters o sarcină de pe listă, eliberând locul pentru alt ţel!

Horoscop 19 ianuarie 2019 BALANȚĂ

E foarte ciudată senzaţia care te cuprinde astăzi, de parcă s-ar da două războaie în interiorul tău. Unul te îndeamnă la acţiune, să nu aştepţi, să acţionezi rapid, în timp ce cealaltă luptă de emoţii îţi spune că ar fi bine s-o laşi mai moale, să te linişteşti, să aştepţi ca furtuna din jurul tău să treacă.

Ce e de făcut, te întrebi. Meditează, roagă-te, oferă-ţi câteva clipe de linişte în care să stai de vorbă cu tine însuţi, pentru că de acolo, din adâncul sufletului, vin şi cele mai bune soluţii.

Nu te grăbi la decizii bruşte pe care ai putea să le regreţi, ca atare permite-ţi un răgaz intim de gândire la rece, fără nervi, fără grabă.

Horoscop 19 ianuarie 2019 SCORPION

Eşti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de această zi pentru a te dedica sufletului întru totul. Orice îşi doreşte acum spiritul tău, îi vei oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de călătorii cu tentă religioasă, de o anumită hrană.

Pentru că simţi că acest tratament te ajută să te purifici şi să-ţi reîncarci bateriile. Simţi că ai o conexiune mai specială cu cele sfinte acum şi vrei să te apleci prioritar asupra acestor nevoi. Nu te aştepta ca lumea să ţi le şi înţeleagă!

Horoscop 19 ianuarie 2019 SĂGETĂTOR

Nu stai prea bine cu banii şi nu te poţi baza pe alte surse decât pe cele obişnuite, care provin din munca de zi cu zi, poate chiar nici pe acelea. Trebuie să fii foarte precaut în cheltuieli şi investiţii, pentru că e o perioadă periculoasă, când dacă nu eşti prudent, poţi suferi pierderi.

Eşti oarecum frustrat din cauza banilor, dar te comporţi matur în toate acţiunile care cer sume de bani şi nu faci excese de nici un fel. Posibil ca unele sume de bani să se ducă pe probleme de sănătate, ori ale tale, ori ale unor persoane mai în vârstă.

Horoscop 19 ianuarie 2019 CAPRICORN

Nu te poţi debarasa de o amintire urâtă la care tot revii iar şi iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul să confrunţi acest adevăr odată pentru totdeauna, să nu mai ascunzi gunoiul sub preş, cum se spune, şi să te întorci în acel punct pentru a repara ce se mai poate.

E un act de voinţă să priveşti trecutul cu detaşare, pentru a şterge acea pată pe care o tot duci după tine. Dacă fugi de ea şi o tot cosmetizezi, cu speranţa că nu se vede, te înşeli, ci cel mai bine e să o recunoşti şi să iei măsurile de rigoare pentru a readuce totul la normal, fără teamă de consecinţe.

Horoscop 19 ianuarie 2019 VĂRSĂTOR

Dacă erai în căutarea unei soluţii sau a unei idei rentabile care să te scoată dintr-un impas, nu căuta ajutor la cei foarte apropiaţi, pentru că nu aceştia sunt cheia problemelor tale.

Dă un telefon la cineva de departe sau chiar pleacă la drum pentru că, acolo la destinaţie, te aşteaptă o veste care poate rezolva cu succes o situaţie încurcată.

Nu încerca să te descurci singur, chiar ai nevoie de o îndrumare profesionistă sau de un sfat de expert, iar azi ai toate şansele să găseşti persoana potrivită pentru a-ţi arăta calea cea mai bună.

Horoscop 19 ianuarie 2019 PEȘTI

Primeşti veşti excelente din relaţia ta cu lumea, ca atare petrece cât mai mult timp în compania grupurilor largi de oameni, pentru că de acolo vin cele mai interesante informaţii.

Ai putea cunoaşte persoane noi, cu şansa ca, de aici, să se nască prietenii de succes şi de durată, pentru că descoperi în jur oameni cu care ai multe în comun, care privesc lucrurile la fel ca tine şi care simt faţă de tine aceeaşi afinitate ca şi tu faţă de ei.

Dintre străinii care îţi apar azi în cale se poate număra şi cineva care ţi-ar putea deveni, în timp, cel mai de nădejde prieten, deci caută-l!

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top