Connect with us
Horoscop 21 ianuarie 2018. O zodie are probleme în relaţie

Horoscop

Horoscop 19 octombrie 2017. Peştii sunt foarte preocupaţi de starea lor de sănătate

Horoscop 19 octombrie 2017. Previziuni pentru 19.10.2017! Scorpionii trebuie să aibă mare grijă la deciziile pe care le iau.

Berbec

Lucrurile par sa fi capatat un ritm mult mai alert, dar nu s-ar zice ca-ti displace viteza! Esti impins de la spate de iuresul evenimentelor, dar e pe placul tau, pentru ca si tu esti, de felul tau, grabit, rapid si dornic de rezultate imediate. Parca vaslesti din ce in ce mai tare, motivat de ceea ce se prefigureaza la orizont, dar nu incerca sa controlezi tu evolutia evenimentelor, ci lasa-te cumva in voia curentului. Esti intr-o barca pe un rau iute de munte, care curge involburat spre varsare, ca atare tot ce trebuie sa faci e sa te opresti din a mai vasli pentru ca oricum apa te duce acolo unde trebuie. Tinta e interesanta, ritmul e perfect, iar tu… pluteste doar!

Taur 

Nu te poti debarasa de o amintire urata la care tot revii iar si iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul sa confrunti acest adevar odata pentru totdeauna, sa nu mai ascunzi gunoiul sub pres, cum se spune, si sa te intorci in acel punct pentru a repara ce se mai poate. E un act de vointa sa privesti trecutul cu detasare, pentru a sterge acea pata pe care o tot duci dupa tine. Daca fugi de ea si o tot cosmetizezi, cu speranta ca nu se vede, te inseli, ci cel mai bine e sa o recunosti si sa iei masurile de rigoare pentru a readuce totul la normal, fara teama de consecinte.

Gemeni

E un moment in care auto-sugestia si gandirea pozitiva fac minuni, ca atare apleaca-te asupra psihicului tau si transmite-i cat mai multe afirmatii cu incarcatura pozitiva maxima. Lasa suspiciunea sau teama deoparte, ele nu au ce cauta in acest proces de amplificare a emotiilor tale bune, deci scoate cat mai mult in evidenta dorintele tale cele mai mari prin cuvinte cu impact maxim: pot, vreau, stiu, am! Mai spune-le odata si ai sa vezi ca lucrurile incep sa se aseze altfel in viata ta, pentru ca totul porneste din minte si din inima ta. Programarea mentala de acest gen functioneaza perfect la tine, deci hai, da drumul la banda: pot, vreau, stiu, am!

Rac

E cam galagie in preajma ta, desi tu ai avea nevoie de o zi mai linistita, eventual in deplina singuratate, dar nu poti avea parte de asa ceva. Ai alaturi un grup de prieteni care au chef de distractie, de muzica, de petrecere chiar, si nu poti face tocmai tu opinie separata, desi nu esti un mare amator de asemenea activitati. Tu ai fi preferat sa ramai acasa, sa citesti, sa dormi, te studiezi, sa te retragi in lumea ta tihnita ca sa-ti reincarci bateriile, dar daca ai totusi ocazia de a socializa si a te distra, nu refuza. S-ar putea ca exact acel lucru de care fugi sa-ti faca cel mai bine, deci deschide usa divertismentului! Singuratatea scoate la iveala si emotii care nu-ti priesc.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top