Connect with us
Horoscop Cristina Demetrescu 2017. Astrologul a făcut previziuni pentru zodii în anul care urmează. Cine sunt marii câștigători.

Horoscop

Horoscop 2017 Cristina Demetrescu previziuni la Antena 3

Cristina Demetrescu prezintă în detaliu horoscopul pentru anul 2017 în această seară la Antena 3. Televiziunea de știri are o ediție specială pe 1 ianuarie ce începe la ora 21:00, unde Cristina Demetrescu face previziunile complete ale anului 2017. Huff.ro vă prezintă în acest articol toate actualizările și complătările aduse de astrolog la horoscopul anului 2017.

Într-un articol precedent vă relatam câteva din informațiile pe care Demetrescu le-a realizat pentru emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

loading…


Conform astrologului Cristinei Demetrescu, cea mai favorizată zodie este Balanța. Totodată, zodiile care au diverse case astrologice în Balanță vor fi avantajate de imboldul pe care îl dă 2017 acestei zodii, se arata în articolul Horoscop Cristina Demetrescu 2017: Care sunt zodiile avantajate.

Cristina Demetrescu spune că zodia LEU este una din cele mai favorizate anul acesta

Zodia Leu este favorizată și dusă în direcția potrivită începând din mai. Scorpionii încep 2017 prost, dar îl termină cu bine. Zodia Săgetător are Saturn în zodie, lucru care îi va aduce un an mai puțin bun. Fecioarele pot face o figură frumoasă până la finalul lui aprilie.

Anul 2017 este marcat în horoscopul chinezesc de Cocoșul de foc.

Horoscop 2017

Horoscop 2017 zodia: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

loading…


Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top