Connect with us
horoscop 2018 oana hanganu

Horoscop

Horoscop 2018 Oana Hanganu. Astrele au pregătit un an provocator, în care lumea se va schimba

Horoscop 2018 Oana Hanganu. Previziuni generale. Astrele au pregătit un an provocator, în care lumea se va schimba. Sectorul financiar-bancar, lumea politică și marile organizații vor fi cele mai afectate. În plan personal, fiecare zodie va avea „porția sa de noroc”, dar și momente de criză și de provocări care îi vor transforma pe nativi și le vor schimba destinul.

Horoscopul 2018 anunță un an provocator, cu schimbări majore, care vor zgudui lumea, atât la nivel macro, politic, economic și social, cât și la nivel personal, dând calcule și planuri peste cap și schimbând destine.

Jupiter, „Marele Benefic” din astrologie, se va afla în zodia Scorpion până în noiembrie 2018, când se va muta în zodia Săgetător.

În tot acest timp, va accentua interesul general pentru adevăr, dezvăluiri și aflarea secretelor, va „tulbura apele” în zona puterii, dar, în același timp, va „dinamiza” tot ceea ce este legat de sex, senzualitate și bani, aspecte patronate, în astrologia europeană, de Scorpion.

Din noiembrie, Jupiter va avea efecte majore asupra relațiilor și călătoriilor internaționale, dar și asupra învățământului și sectorului spiritual-religios.

În plan personal, Jupiter aflat în Scorpion va aduce noroc zodiilor, dar le va cere să nu rateze oportunitățile. Iată cum va fi influențat fiecare semn zodiacal:

  • Berbecii vor avea noroc prin alții, se vor bucura de protecția persoanelor importante, dar și de cadouri, premii și recompense. Vor primi credite avantajoase și vor găsi finanțatori generoși pentru proiectele lor.
  • Taurii singuri își vor găsi jumătatea, iar cei care au, deja, o relație, vor oferi și vor cere în schimb sentimente profunde și dăruire totală. Jupiter îi va ajuta și in parteneriatele de afaceri. În 2018, Taurii vor avea nevoie de oameni corecți, pe care să se poata baza, pentru că viața lor va fi plină de schimbări și surprize.
  • Gemenii vor avea succes în plan profesional și mulți dintre ei își vor găsi job-ul visat sau vor începe o afacere pe cont propriu. De asemenea, vor acorda o mai mare atenție sănătății și mulți dintre ei își vor schimba stilul de viață..
  • Racii vor avea noroc în dragoste, iar cei care își doresc să devină părinți vor avea motive de bucurie. Creativitatea Racilor va fi la cote maxime, nu doar în plan artistic: vor întoarce orice situație în favoarea lor.
  • Leii se vor muta în casă nouă sau își vor reamenaja căminul de acum. Familia se poate extinde prin nașterea unui copil sau prin căsătoria unei rude apropiate. De asemenea, în 2018, mulți Lei se vor căsători.
  • Fecioarele vor renunța la timiditate și se vor promova cu încredere și convingere, atrăgând, în acest fel, aprecierea celor din jur. Comunicarea va fi „cheia succesului” în orice relație și în orice demers.
  • Balanțele vor câștiga mai mulți bani din munca proprie și își vor pune în valoare talentul, experiența și cunoștințele.  Vor cere și vor obține onorarii care vor reflecta importanța și calitatea muncii lor.
  • Scorpionii vor fi marii norocoși ai anului. Ìn 2018 ei își vor „construi” o nouă carieră, o nouă relație, o nouă „imagine”, o nouă viață. Se vor concentra pe propria persoană și vor fi în centrul atenției.
  • Săgetătorii vor avea șanse neașteptate sau vor avea, de partea lor, persoane care „vor trage sfori” pentru a-i ajuta să promoveze. Dar adevăratul noroc le va surâde din 8 noiembrie, când Jupiter va intra în zodia lor.
  • Capricornii își vor face noi prieteni și vor intra în noi „cercuri” sociale sau profesionale, originalitatea și inventivitatea le vor aduce succesul dorit, iar internetul ar putea fi sursa lor de noroc și câștig.
  • Vărsătorii vor avea succes în carieră, iar pașii pe care îi vor face le vor depăși așteptările și vor închide gura cârcotașilor sau a celor care le-au pus piedici în trecut. În plus, ei se vor bucura de respect în comunitate.
  • Peștii vor reveni „pe băncile școlii” sau vor avea rol de mentori pentru cineva, se vor întoarce spre spiritualitate sau vor călători, în special în străinătate.

În plan general, sectorul financiar va trece prin schimbări greu de anticipat pentru că în 15 mai 2018, Uranus, planeta Schimbărilor va părăsi zodia Berbec și va intra în semnul Taurului.

Uranus va rămâne în zodia Taur până în anul 2026 și va revoluționa sistemul bancar și financiar, dar și „relația” noastră cu banii, valorificarea resurselor personale și modul concret în care vom face tranzacții și plăți.

Uranus patronează tehnologia și internetul, iar prezența planetei în zodia Taur va impulsiona tranzacțiile și plățile pe internet, dar și apariția sau întărirea unor valute online.

În plan personal, Uranus va aduce surprize și schimbări pentru fiecare zodie. Astfel: Berbecii vor găsi…Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

3 Comments

3 Comments

  1. oana Hanganu

    2017-12-04T20:06:08+02:00 at 20:06

    Taurii singuri își vor găsi jumătatea, iar cei care au, deja, o relație, vor oferi și vor cere în schimb sentimente profunde și dăruire totală. Jupiter îi va ajuta și in parteneriatele de afaceri. În 2018, Taurii vor avea nevoie de oameni corecți, pe care să se poata baza, pentru că viața lor va fi plină de schimbări și surprize.

  2. Mika

    2017-11-19T21:00:34+02:00 at 21:00

    Exact!!

  3. Elena

    2017-11-02T12:41:38+02:00 at 12:41

    Dar pt Tauri?? Jupiter in Scorpion, cum ii va influenta pe Tauri in 2018???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top