Connect with us
Horoscop 2018 Urania: Luna Plină în Rac le aduce zodiilor MARI șanse de câștig!

Horoscop

Horoscop 2018 Urania: Ce se intampla cu zodiile dupa 22 februarie

Horoscop 2018 Urania – Urania a realizat previziunile pentru prima săptămâna 19-25 februarie din 2018 și vorbește despre fenomenul astral din perioada aceasta.

Horoscop 2018 Urania Berbec

Între 20 februarie, după ora 21:12, și începutul zilei de 23 februarie, preocupări bănești curente, provocate de nevoia de a păstra un echilibru între plăți și venituri sau din dorința de a preveni unele păcăleli. Pe 23 februarie, după ora 2:08, dialoguri intense cu oameni și instituții din străinătate, șansa de a face deplasări de scurtă durată în țară și străinătate.

Uneori însă, aceste schimburi de idei și informații pot naște mici controverse, dispute sau divergențe de opinii. Alteori, Berbecii pot dezvolta un sentiment de intoleranță sau de antipatie față de persoanele cu care intră ocazional în contact.

Rămân valabile vechile nemulțumiri sau neîmpliniri legate de regimul profesiei, al muncii și al imaginii publice.

O observație: nu sunt indicate “visele” legate de o promisă sau dorită stare de bine financiar: nu se vor îmbogăți peste noapte și nici nu vor moșteni ceea ce speră în sufletul lor.

Horoscop 2018 Urania Taur

aurii pot intra în conflicte ca efect al animozităților mai vechi (de doisprezece, nouă, șase sau trei ani încoace). De aceea, ieșirile unora vor avea aspectul unor răfuieli mai vechi sau ale unor răzbunări îndelung ticluite, dar, în actuala etapă, va fi posibilă doar identificarea, nu și rezolvarea lor.

Atenție majoră cu privire la impactul direct al acestor ostilități asupra renumelui și credibilității nativului. Etapă delicată din punct de vedere procesual. Din 23 februarie, după ora 2:08, dialoguri pe teme bănești, schimburi de idei, explicații cerute sau date unor reprezentanți oficiali cu privire la statutul lor material bănesc sau patrimonial.

Nota generală a săptămânii viitoare va fi dată de aspectele vulnerabile, duplicitare, care se pot țese între Tauri și persoanele cu care aceștia au relații bănești personale (nu de afaceri).

A doua notă generală este adusă de Jupiter, plasat în opoziție cu casa I a Taurilor, care va permite, cu sau fără voia acestora, cu sau fără știrea lor, un lanț de intrigi și de urzeli relaționale, specifice zodiei Scorpionului pe care o traversează, pierzându-și, astfel, rolul și capacitatea de Mare Benefic.

Horoscop 2018 Urania Gemeni

Intre 20 februarie, după ora 21:12, și începutul zilei de 23 februarie, Gemenii vor manifesta tendința de a se retrage în universul lor interior, de a se domoli temperamental, de a nu mai reacționa năvalnic și de a se odihni. Unii vor fi obosiți de solicitările din ultima vreme și vor dori să-și recupereze forțele risipite, de multe ori, în chip disproporționat, pe fleacuri. A

xa celor două case ale sănătății va fi pusă la încercare în aceste zile pe sectorul endocrin, imunitar, genital sau urinar, ceea ce, ca tendință astrală, nu este o noutate, dar acum, din cauza tranzitului Lunii prin zodia Taurului și respectiv a casei a XII-a, vulnerabilitățile organice ale sectoarelor amintite pot genera stări trecătoare sau mai deranjante.

Din 23 februarie, după ora 2:08, Gemenii se vor simți mai bine, vor fi din nou într-o bună formă mentală și intelectuală, abordând chestiunile cotidiene cu umor și detașare, găsind rezolvări rapide, la tot pasul.

Horoscop 2018 Urania Rac

tre 20 februarie, după ora 21:12, și începutul zilei de 23 februarie, relațiile cu prietenii pot evolua aparent normal, dar unele cuvinte, afirmații, explicații, informații, comportamente, gesturi, atitudini ale acelora îi pot pune pe gânduri, obligându-i să fie mai atenți, pe viitor, cu acele persoane ori să-și dozeze entuziasmul și încrederea.

Din 23 februarie, după ora 2:08, axa celor două case ale sănătății ar putea ridica una sau mai multe situații de moment deranjante (durere resimțită la un braț sau la un picior din cauze osoase, musculare, vasculare sau limfatice ori nervoase).

Nu este exclus riscul de accidente sub forma unei entorse, fracturi, luxații.

Citeste AICI continuarea.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top