Connect with us
Horoscop 22 octombrie 2018. Leii se înconjoară de oameni minunați

Horoscop

Horoscop 22 octombrie 2018. Leii se înconjoară de oameni minunați

Horoscop 22 octombrie 2018. Nu este o zi foarte fericită pentru Gemeni şi Fecioare. Citește horoscopul pentru zodia ta!

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 22 octombrie 2018

Nu te lasa influentat de cei mai tineri sau mai neexperimentati, care trateaza evenimentul care se apropie cu pasi repezi cu multa superficialitate. Chiar daca si tie iti place sa glumesti, chiar daca nu vrei sa agravezi anumite aspecte mai mult decat ar trebui, totusi nici sa ignori eventualele riscuri sau probleme nu e in avantajul tau.

Totul ar parea mai simplu, la prima vedere, si cand te vei confrunta cu adevarata fata a lucrurilor, iti vei da seama cat de naiv ai fost.

Da, optimismul e bun, dar nu-l duce spre o atitudine jucausa care nu se potriveste chiar in orice situatie. Fii mai atent, ca sa nu gresesti din cauza atitudinii prea usuratice, aproape infantile!

Taur Horoscop 22 octombrie 2018

Prezenta ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reusesti sa aduni un grup mai larg de persoane alaturi de cel trist care sa-i ridice moralul si sa-l sustina la greu, ceea ce se va dovedi a fi un gest salvator.

Vei fi privit ca eroul zilei de cel care va reusi sa depaseasca impasul major si nu va uita niciodata ceea ce ai facut pentru el la nevoie. Fii trup si suflet alaturi de cei care trec prin situatii critice, pentru ca vei gasi de fiecare data solutia care sa-i scoata chiar si din cea mai adanca prapastie.

Gemeni Horoscop 22 octombrie 2018

Daca te simti blocat intr-un punct mort, nu te complace in situatia respectiva, pentru ca nu te reprezinta. Tu esti un luptator, un om dornic de actiune, nicidecum un comod care asteapta sa se rezolve problema de la sine. Ia taurul de coarne, implica-te, lupta-te pentru ceea ce vrei sa obtii si mai ales pentru a iesi din acest impas.

Tu ai planuri mari inainte, ai ganduri marete, or incetinirea ritmului nu iti este pe plac, de aceea trebuie sa faci ceva ca sa repornesti toata masinaria. Poate acum sta, dar dupa ce vei umple din nou rezervorul cu benzina, vei incepe totul in tromba, cu alt chef!

Rac Horoscop 22 octombrie 2018

Incearca sa fii ceva mai coerent cand iti expui punctul de vedere, pentru ca ai in preajma ta oameni care nu inteleg nimic, Unii cred ca iei totul prea in gluma, ca nu privesti cu seriozitate problema. Altii au impresia ca nu esti precaut si te arunci asa, in gol, nebuneste, fara sa te fi informat suficient de bine inainte.

Oricat de increzator ai fi in ideile tale, bazeaza-te doar pe fapte concrete, pe cifre reale, pe lucruri pe care le cunosc si le inteleg si ceilalti, ca sa nu fii privit ca un ciudat. Originalitatea ideilor tale nu va fi acceptata de oricine, dar macar le poti prezenta cu luciditate.

Leu Horoscop 22 octombrie 2018

Ai noroc sa atragi alaturi de tine mai multe persoane de toata increderea care participa la ideile propuse de tine. Te poti baza intru totul pe sprijinul lor, pe contributia lor concreta, poate chiar si pe participarea lor materiala, pentru ca ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune in vant, ci vor pune umarul la treaba langa tine.

Esti multumit sa vezi ca ai convins atata lume sa ti se alature la punerea in practica a unui tel, pentru ca, fara asemenea ajutoare, ar fi ramas totul doar un proiect pe hartie. Asa prinde contur din ce in ce mai bine!

Fecioara Horoscop 22 octombrie 2018

Nu pune la suflet vestile nu tocmai pozitive care ajung astazi la urechile tale ci trateaza-le cu un soi de inocenta, ca si cum nu ai intelege ce se petrece. Nu are rost sa te chinuiesti de unul singur pe marginea celor tocmai auzite, mai ales ca nu sunt chestiuni care te vizeaza direct, ci apartin altor persoane.

Ei simt nevoia sa te atraga si pe tine in necazurile lor, dar nu e problema ta, la urma urmei, ceea ce poti face tu pentru ei e sa le abati gandul de la ceea ce-i framanta, sa le spui o gluma, sa le aduci zambetul pe buze, atat cat poti, dar nu prelua pe umerii tai greutatile lor.

Incearca sa-ti pastrezi buna dispozitie on ciuda anturajului apasator. Tu gasesti ceva optimist chiar si in cel mai sumbru moment!

Balanta Horoscop 22 octombrie 2018

Esti atras intr-o afacere, dar din care banii nu ies chiar asa de usor, ci doar respectand niste conditii. Probabil exista si un contract la mijloc, ceea ce e mult mai bine, pentru ca asa vei sti mai clar pe ce te bazezi.

Daca ar fi doar o intelegere verbala, nu ai avea incredere sa te implici, or asa, cu o foaie de hartie semnata si cu toate detaliile stipulate, esti gata sa bati palma.

Roadele acestei colaborari se vor arata si ele, dar nu imediat, deci, daca vezi ca lucrurile se prelungesc mai mult decat ai crezut, nu-ti pierde interesul sau increderea.

Nimic nu se cladeste peste noapte, dar increderea de acum sta la baza viitoarelor rezultate. Ai rabdare, sunt conditii de respectat, si asta trebuie sa faci si tu.

Scorpion Horoscop 22 octombrie 2018

Vremurile de demult te stimuleaza. Trecutul poate fi, pentru tine, sursa principala de energie pozitiva, pentru ca privesti inapoi in timp si descoperi momente in care totul mergea bine si poti relua cu succes ceva din reteta fericirii de atunci.

Uneori, a fi atasat de trecut e de bun augur, pentru ca poti scoate din nou la iveala aspectele bune de odinioara pe care, din diverse motive, le-ai trecut pe linie moarta, desi ar mai fi putut juca un rol important si in prezent.

Umbla cu mai mult curaj prin amintiri, rascoleste prin vremurile de odinioara si adu la lumina scanteia ce iti poate da acum din nou chef de actiune.

Sagetator Horoscop 22 octombrie 2018

Te-ai putut baza o perioada pe ajutorul unor persoane care a contribuit trup si suflet la unul din planurile care te preocupa, dar iata ca orice relatie ajunge, totusi, si la un sfarsit. E vremea sa pui punct acestei asocieri din care ai avut si tu multe de castigat si de invatat, dar de acum fiecare merge pe drumul sau, privind cu recunostinta la ceea ce ati construit impreuna.

Nimic nu e vesnic: nici prieteniile, nici parteneriatele de orice forma ar fi ele, nici sprijinul grupului din care ai facut parte, de aceea azi trebuie sa-ti iei ramas bun de la cineva care ti-a stat, o perioada, alaturi cu sinceritate si dorinta de a te ajuta. Probabil iti va lipsi, dar trebuie sa te descurci si singur.

Capricorn Horoscop 22 octombrie 2018

Toarna mai multa iubire in modul tau de a comunica astazi cu lumea, pentru ca ai limba cam ascutita si nici nu stii cum deranjezi pe cineva, poate mai ales pe cei dragi. Oricat de nervos ai fi, presara mai multe vorbe frumoase, glume adecvate, complimente sincere in modul tau de exprimare. Gandeste-te cum ti-ar placea sa ti se vorbeasca si poarta-te ca atare.

Daca e nevoie de un dram de impulsivitate, foloseste pentru a stimula pe cineva care are nevoie de o incurajare, dar evita tonul critici sau ironic. Il poti stimula cu un pic de ton ridicat, dar elegant totusi!

Varsator Horoscop 22 octombrie 2018

Nu cauta aproape de tine – in timp sau spatiu – lucrurile cele mai bune, pentru ca vestile excelente vin de departe. Priveste dincolo de limitele lumii tale stramte, la kilometri distanta sau la luni de zile in avans, pentru ca fiecare gand investit acum pentru ziua de maine va avea efecte palpabile dintre cele mai fericite.

Fa planuri, ai curaj sa cladesti, cu mintea si cu sufletul, vise cat mai inalte, dar da-le deja startul, pentru ca esti pe drumul cel bun spre implinirea lor.

Vei gasi, pe parcurs, toate resursele de care ai nevoie pentru a le transforma in realitate! Nu astepta ca miracolele sa aiba loc chiar in curtea ta. Ele apar abia de acum sau de aici inainte!

Pesti Horoscop 22 octombrie 2018

Privesti in perspectiva mai indepartata si descoperi ca poti ajunge la telul tau cel mai important doar daca abordezi inca de pe acum o alta viziune asupra lucrurilor. Nu inseamna ca modul in care ai mers pana aici e gresit, ci doar ca ar mai fi si alte variante, poate mult mai creative si mai curajoase.

E momentul sa iei taurul de coarne si sa pornesti spre acel sens nou, sa deschizi o poarta complet noua. Ca tot ce e nou, te si ingrijoreaza un pic, dar esti totusi optimist ca mergi pe drumul cel bun, detii toate resursele potrivite pentru a face fata acestei schimbari de optica.

Horoscop 22 octombrie 2018 oferit de Acvaria.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top