Connect with us
Horoscop 25 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

Horoscop

Horoscop 25 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

Horoscop 25 octombrie 2018. Trei zodii au parte de o zi de joi mai dificilă. Se poate spune că nu este ziua lor norocoasă.

Citește horoscopul Acvariei pentru zodia ta!

Horoscop 25 octombrie 2018 BERBEC

Ai mare grijă ce alegi astăzi, pentru că eşti în faţa unei decizii şi nu eşti foarte atent la consecinţele alegerii tale. Ai tendinţa de a trata totul în glumă, de parcă opţiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai târziu s-ar putea să începi să te gândeşti dacă nu cumva cealaltă variantă era mai bună.

Cântăreşte lucid şi serios sensul pe care vrei să porneşti, chiar dacă s-ar putea să primeşti la pachetul şi norocul de a ţi se oferi, la nevoie, şi o a doua şansă. Totuşi ce-ar fi să faci alegerea bună din prima?

Horoscop 25 octombrie 2018 TAUR

Fii discret în privinţa planurilor tale viitoare, învăluie-le într-o undă de mister, ca nu cumva să ţi le fure altul mai iute în reacţii. Ai idei foarte bune, planuri excelente în minte, dar ai şi inamici puternici prin preajmă care abia aşteaptă să prindă un pont şi să profite de el.

Uneori e mai bine să taci şi să faci, şi abia după ce atingi rezultatele dorite să începi să povesteşti lumii ce ai realizat. Aşa se petrece şi azi, pentru că dacă nu te poţi abţine să nu spui lumii ce ai de gând, vei suferi o mare dezamăgire, aflând că altul a pus deja în practică ideile tale.

Horoscop 25 octombrie 2018 GEMENI

Tu eşti capul tuturor deciziilor importante în mediul în care te afli, pentru că toată lumea aşteaptă părerea ta. Ţi se recunoaşte astfel valoarea, superioritatea, experienţa în diverse domenii.

Simţi greutatea deciziei tale, îţi dai seama cât de mult aşteaptă ceilalţi de la ceea ce ai de spus şi nu ai vrea să faci vreo alegere greşită şi să dezamăgeşti pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor.

Eşti convins că orice decizie ai lua, toţi vor fi de acord cu tine şi vor îmbrăţişa alegerea făcută, dar nu poţi spune ultimul cuvânt înainte de a analiza situaţia cu atenţie.

Horoscop 25 octombrie 2018 RAC

Ai numai motive de bucurie! Primeşti de la cei din jur superbe semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie, care te fac să te simţi bine în pielea ta. Iubirea pare să fie planul cel mai favorizat al zilei, trăind momente cu o încărcătură emoţională maximă, deci profită din plin de tot ce se petrece în jur.

Fă declaraţii de iubire, primeşte-le pe cele care vin de la oameni care ţin cu adevărat la tine, dăruieşte tot ce ai mai bun în suflet pentru că vei primi înzecit înapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum în inima ta, ar fi culmea să nu fie o zi fericită!

Horoscop 25 octombrie 2018 LEU

Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează la maximum şi dacă mai primeşti de la cei din jur şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi mai repede la ţinta visată.

Faci paşi mari spre acel moment care va încununa eforturile tale din ultima perioadă şi va deschide o etapă nouă şi mai interesantă de acum înainte. Ai curaj să faci deja planuri de viitor, pentru că îţi place ceea ce se va întâmpla foarte curând în viaţa ta şi pentru care primeşti deja garanţii concrete.

Horoscop 25 octombrie 2018 FECIOARĂ

Starea ta depinde mult de starea vremii, eşti meteodependent aşadar, pentru că te vei simţi exact aşa cum e cerul. Dacă ai norocul unei zile senine, cu soare strălucitor, vei avea o zi excelentă şi tu, de parcă ţi-ai extrage direct seva din soare.

Dar dacă ai ghinionul să se abată nori peste zona ta, fii sigur că vei avea aceeaşi stare cenuşie şi neplăcută toată ziua… Caută pe hartă un loc în care soarele încă străluceşte şi fugi acolo, la pădure, la mare, la munte, oriunde, pentru a-ţi reîncărca bateriile la capacitate maximă într-un decor natural superb.

Horoscop 25 octombrie 2018 BALANȚĂ

Eşti preocupat de un eveniment important pentru reputaţia sau cariera ta, de aceea nu poţi sta fără să mai studiezi un pic, fără să mai aduni ceva informaţie pentru ceea ce se apropie.

Studiul este foarte important pentru tine şi merge de minune, dând dovadă de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal dacă ţi-ai dedica ziua unor activităţi intelectuale de care depinde viitoarea ta reuşită, pentru că mintea îţi merge brici şi orice produs al gândirii, al memoriei, al studiului sunt demne de laudă!

Citeşte, învaţă, vorbeşte!

Horoscop 25 octombrie 2018 SCORPION

Nu eşti chiar în apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiaţi care simt ce se petrece cu tine şi te susţin din umbră cu încurajări şi vorbe bune.

Descoperi cât de important e să ai pe cineva cu adevărat alături de tine, pentru că starea de slăbiciune cu care începi ziua dispare după câteva ore petrecute alături de oameni cu tonus mai bun decât al tău.

Aceştia reuşesc să te atragă în activităţi interesante, dinamice, pozitive în afara casei, şi te scot astfel din starea neplăcută care te copleşise. De animaţie ai nevoie, nu de repaus!

Horoscop 25 octombrie 2018 SĂGETĂTOR

Eşti pretenţios şi nu te mulţumeşti cu puţin, ca atare ai putea refuza diverse oferte dacă nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale actuale. Simţi că ar fi bine să mai aştepţi o vreme, decât să accepţi ceva din lipsă de variante mai bune.

Consideri că merită să mai stai pe tuşă, să se mai adune soluţii profitabile, şi să nu te opreşti la prima care se iveşte. Răbdarea de care dai dovadă acum va fi răsplătită cândva cu rezultate de zile mari care îţi vor demonstra că nu trebuie să faci compromisuri şi să te mulţumeşti cu ce ţi se oferă.

Mai aşteaptă, mai acumulează informaţii!

Horoscop 25 octombrie 2018 CAPRICORN

Ai tendinţa de a te juca prea mult cu lucruri importante în care alţii chiar cred. Nu râde de visele lor, pentru că nici ţie nu ţi-ar plăcea ca alţii să te dezarmeze atunci când lupţi pentru un scop major.

Mai bine l-ai ajuta pe cel care-ţi împărtăşeşte ce-şi doreşte cel mai mult de la viaţă, pentru că stă cumva în puterea ta să-l stimulezi cu o vorbă bună. Dacă-i întorci toate spusele pe dos şi faci glume nesărate pe seama planurilor sale, rişti să pierzi încrederea sa.

Nici ironia şi nici criticile nu sunt soluţia de a-l ajuta pe cel care doreşte să-şi împlinească un vis.

Horoscop 25 octombrie 2018 VĂRSĂTOR

Ceea ce ar fi trebuit să meargă ca pe roate, influenţat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealaltă. O răsturnare de situaţie neaşteptată schimbă complet cursul lucrurilor şi, în loc să ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie în plus pentru a repara situaţia.

Cineva intervine în problemele tale considerând că-ţi este de ajutor, dar faptele sale mai degrabă te încurcă şi mai bine nu te foloseşti de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, când ceea ce trebuia să ajungă la succes tinde spre direcţia diametral opusă.

Horoscop 25 octombrie 2018 PEȘTI

De dragul familiei eşti capabil de orice, fiind convins că şi ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriză foarte neplăcută când vei vedea realitatea.

Cândva ai făcut ceva important pentru cineva drag iar acum, când ar fi momentul potrivit să-ţi întoarcă serviciile, descoperi că ori nu e de găsit, ori caută scuze ca să scape de responsabilitate, ba chiar încearcă tot el să profite de tine, pentru că cerşeşte milă şi ajutor.

Nu pici tu din nou în această plasă, dar te poţi trezi la realitate ca să cunoşti astfel cum e omul atunci când ai avea nevoie de el.

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top