Connect with us
Horoscop 29 decembrie 2018. Zodia pusă în fața unui moment crucial

Horoscop

Horoscop 29 decembrie 2018. Zodia pusă în fața unui moment crucial

Horoscop 29 decembrie 2018. O zodie este pusă în fața unui moment crucial, în timp ce o altă zodie are un puternic sentiment de satisfacție.

Citește previziunile complete pentru ziua de sâmbătă. Iată ce îți rezervă astrele pentru astăzi.

Horoscop 29 decembrie 2018 BERBEC

Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra întregii tale existenţe, tocmai de aceea nu trebuie să-l tratezi cu superficialitate. Nu te grăbi să extragi concluzii, să iei decizii finale, să pui punct definitiv, pentru că orice afirmaţie sau declaraţie emisă cu iz categoric nu va mai putea fi schimbată.

Un da sau un nu foarte ferm spus acum sus şi tare va deveni punct de referinţă pentru cel care vei fi de acum înainte, de aceea ar fi bine să-ţi expui punctul de vedere după o analiză suficient de atentă, de profundă şi de îndelungată, ca să nu regreţi mai târziu graba cu care ai luat decizia.

Nu-ţi spune nimeni să decizi pe loc, deci ia-ţi timp suficient de gândire!

Horoscop 29 decembrie 2018 TAUR

Fii atent la ideile pe care ţi le împărtăşeşte un prieten mai matur, pentru că, dacă le vei ţine minte, într-o zi te vei putea folosi de ele.

Poate e o propunere de afaceri, poate e şansa de a cumpăra la un preţ bun un obiect de care ai nevoie sau o prietenie de care vei şti să profiţi, în sensul bun al cuvântului. De fapt, beneficiile apar şi de o parte şi de cealaltă, pentru că şi tu ai multe să-i oferi amicului tău cu care te completezi atât de bine.

Horoscop 29 decembrie 2018 GEMENI

Te întorci cu gândul spre vremuri de demult, pentru că ai ocazia de a trece în revistă amintiri frumoase, perioade când te simţeai fericit şi ocrotit, evenimente de odinioară care ţi-au marcat evoluţia.

O călătorie spre locurile copilăriei tale sau o vizită pe la un amic de odinioară te duce cu gândul în vremuri de altădată încât e o plăcere să scoţi de la naftalină emoţii vechi.

Persoane de care îţi era dor, părinţii care te aşteaptă acasă, colegii de şcoală sunt fericiţi să te revadă după atâţia ani.

Horoscop 29 decembrie 2018 RAC

Vechile reuşite sunt motorul principal al actualelor proiecte, pentru că îţi aduci aminte de momente similare de odinioară în care ai acţionat la fel şi totul a mers foarte bine.

Merită să repeţi reţeta de atunci, pentru că dacă a mers prima oară, la fel trebuie să se întâmple şi acum. Ai acumulat în trecut cunoştinţele necesare pentru ceea ce faci acum, deci trebuie să umbli puţin prin memorie pentru a scoate la lumină acel bagaj de informaţii folositor acum.

Horoscop 29 decembrie 2018 LEU

A fi singur nu e chiar aşa de rău, deci nu privi în jur cu ostilitate doar pentru că nu apare nimeni să te însoţească în ceea ce ai de făcut. A fi singur de multe ori înseamnă a fi liber să faci totul după cum crezi tu de cuviinţă, pentru că nu ai parte întotdeauna de cei mai potriviţi companioni.

Dacă insişti să chemi pe cineva alături de tine, vei ajunge la concluzia că mult mai bine te-ai fi descurcat pe cont propriu, ca atare gândeşte-te de două ori înainte de a suna un prieten.

S-ar putea să nu dai de cineva în cele mai bune toane şi să-ţi strice şi ţie tot cheful, ba chiar să-ţi încurce şi toate treburile!

Horoscop 29 decembrie 2018 FECIOARĂ

Ai un puternic sentiment de satisfacţie, de parcă munca ta a ajuns la momentul culegerii roadelor. Poţi să visezi la vremuri prospere, la abundenţă, pentru că mintea ta e ca un magnet care atrage spre ea tot ce poate fi mai bun.

Dacă banii sunt ceea ce ai tu mai mare nevoie acum, invocă-i cu încredere, cu intensitate şi crede cu tărie că sunt în drum către tine.

Legea atracţiei funcţionează de minune în cazul tău, deci ajunge doar să-ţi doreşti cu intensitate un lucru, iar el se va manifesta curând în faţa ta. Cheamă prosperitatea! Cheamă norocul! Cheamă bogăţia!

Horoscop 29 decembrie 2018 BALANȚĂ

Greu de spus dacă situaţia care te vizează astăzi direct e un noroc sau un ghinion, de parcă ar coexista ambele în acelaşi loc. Un eveniment trist conţine şi o notă optimistă sau. invers, o mare reuşită are şi un preţ de plătit.

Ca atare e o zi în care poţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei alternativ sau simultan: şi binele – şi răul, şi bucuria – şi tristeţea, şi succesul – şi eşecul, fără a se exclude unele pe altele.

Semn că tot ce începe rău se poate transforma în ceva bun, pe nepusă masă, dar şi reciproca este valabilă: ceea ce te face acum să zâmbeşti, te poate face mai târziu să plângi, deci tratează situaţia moderat!

Horoscop 29 decembrie 2018 SCORPION

Încearcă să ceri sfatul unei persoane total neimplicate în situaţia în care te afli, pentru că nu va fi influenţată de nimeni şi nimic! Prins în miezul evenimentelor, tu ai putea privi lucrurile unilateral, doar din punctul tău de vedere, cu simpatii şi antipatii personale.

Or această persoană e imparţială şi poate judeca la rece ambele feţe ale unei probleme, pentru a oferi mai apoi un verdict lucid şi limpede.

Ascultă-i opinia, pentru că ştie bine ce spune, şi acceptă-i decizia, chiar dacă nu e întru totul pe placul tău. Ai vrut un sfat avizat? Vine, deci primeşte-l cu încredere că e cel mai bun!

Horoscop 29 decembrie 2018 SĂGETĂTOR

Întâlneşti o persoană care-ţi seamănă leit, ori ca fire, ori ca mentalitate, ori ca aspect exterior, şi multă lume spune că parcă aţi fi fraţi. Faci echipă bună cu el, vă susţineţi unul pe altul şi vă place să fiţi permanent împreună, într-un tandem bine închegat. Vă stimulaţi reciproc exact acele calităţi care vă recomandă la capitolul comunicativitate, sociabilitate, isteţime, spontaneitate, rapiditate. Cu asemenea tovarăş, toate ar trebui să meargă de minune, încât devine o bucurie să faceţi totul împreună.

Horoscop 29 decembrie 2018 CAPRICORN

Tu te aşteptai la o adevărată aventură palpitantă şi, în schimb, primeşti ceva cât se poate de banal, ceea ce naşte dezamăgire în sufletul tău.

Dacă nu ai fi ridicat ştacheta atât de sus, dacă nu ţi-ai fi făcut vise imposibile cu privire la rezultatele acestui demers, poate acum ai fi fost mult mai mulţumit de roade, dar aluneci într-o zonă de dezinteres şi plictiseală, spunându-ţi: asta-i tot?

Nu privi lucrurile astfel, pentru că sigur ai obţinut ceva care merită să fie apreciat, chiar dacă nu e atât de strălucitor şi de special pe cât ai visat tu. Mulţumeşte-te cu atât, într-o zi vei îi vei găsi utilitatea. Nu cumva ţi-ai imaginat mai mult decât puteai primi?

Horoscop 29 decembrie 2018 VĂRSĂTOR

Eşti un prieten de nădejde care sare imediat în ajutor dacă este solicitat. Cineva are nevoie de tine şi nu ştie cum să te abordeze, dar tu simţi că nu ştie ce e de făcut într-o anumită situaţie şi încerci, prin exemplu personal, să-i oferi o soluţie.

Nu ajunge doar să-i spui teoretic ce e de făcut, ci pui şi umărul la rezolvarea acelei probleme, convins că va înţelege mai bine cum stă problema dacă îi arăţi concret cum se rezolvă. Eşti şi un bun prieten, dar şi un bun profesor în faţa cuiva care chiar are multe de învăţat de la tine.

Horoscop 29 decembrie 2018 PEȘTI

Distrează-te, bucură-te de o zi relaxantă ca cea de azi şi caută compania altor persoane la fel de vesele şi bine dispuse ca şi tine. Poate fi ziua perfectă pentru o escapadă afară, dacă vremea ţi-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc.

Te vei coborî un pic la nivelul copiilor tăi, de parcă ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joacă şi vrei să uiţi de problemele specifice vârstei tale.

Merită să profiţi de atmosfera optimistă a acestei zile ca să redescoperi lucruri mărunte şi frumoase ale vieţii, de care nu ai avut timp până acum: muzică, plimbări, lectură, joc.

Horoscop zilnic oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top