Connect with us
Horoscop 29 octombrie 2018. Zodiile care au parte de o zi de vis

Horoscop

Horoscop 29 octombrie 2018. Zodiile care au parte de o zi de vis

Horoscop 29 octombrie 2018. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta. Iată care sunt zodiile care încep săptămâna cu dreptul. Tu ce zodie ești?

Horoscop 29 octombrie 2018 BERBEC

Este o zi cam fara spor, pentru ca tot ce incepi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alti doi pasi mici inapoi, ca atare, la finalul zilei, iti vei da seama ca nu ai facut niciun progres, ci ai batut pasul pe loc.

De fapt, e o lectie buna pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avantat prea repede intr-o directie noua care te-a atras fara sa-ti fi calculat cu atentie resursele de care dispui. Dupa ce ai pornit, ai descoperit ca nu ai cu ce duce la capat ce ai inceput si… te opresti.

Horoscop 29 octombrie 2018 TAUR

Nu te multumi nici cu monotonia, nici cu rutina, ci cauta mereu sa aduci un suflu nou in cotidian. Daca planurile tale nu mai aduc nimic nou de la o vreme si vezi ca au incetinit, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie.

O cat de mica schimbare in peisaj ar putea relansa lucrurile intr-un sens promitator. Esti pe un teren unde nimic nu se mai misca, dar poti face o mica ajustare pentru a vedea imediat ca se urneste iar caruta impotmolita.

Parca deja ai alt tonus acum, cand vezi deja urmarile schimbarilor decise de tine, si prinzi chef de actiune si de lupta pentru a ajunge acolo unde visezi.

Horoscop 29 octombrie 2018 GEMENI

Dacă iubeşti adevărul, scoate-l la lumină prin orice mijloace! Nedreptatea unora te transformă într-un militant fervent pentru a demonstra care e realitatea. Nu suporţi să-i vezi pe alţii că obţin ceva fără să merite sau că sunt apreciaţi pentru munca altora, mai ales că tu cunoşti adevărul, dar nu poţi doar să spui, ci să şi dovedeşti!

Luptă să scoţi la iveală adevărul pe cele mai corecte căi şi nu te lăsa până ce nu obţii victoria cinstită în situaţia de faţă. Oameni care mint, care înşeală, care calcă strâmb vor exista întotdeauna, nu-i poţi tu elimina şi nici schimba în bine, dar nu trebuie să-i tolerezi în preajma ta.

Horoscop 29 octombrie 2018 RAC

Azi e vorba de noroc, mâine nu va mai trece pe aici. Dacă nu pui mâna chiar acum pe şansa care ţi se oferă, vei regreta mai apoi că ţi-ai tăiat singur elanul care te-a cuprins iniţial.

Poate ţi-e frică să încerci, să rişti, să profiţi de ocazie, dar dacă îţi reprimi dorinţa, nu vei mai avea parte de aceleaşi auspicii norocoase altădată. Trebuie să fii pe fază, spontan în reacţii şi răspunsuri, să nu ceri timp de gândire şi nici să cauţi scuze din comoditate, deoarece e un moment unic ce trebuie folosit pe loc.

Te vei felicita singur că ai fost atât de iute când ai spus da, ca atare ia taurul de coarne şi profită de rarisima – sau chiar unica – ocazie care se iveşte.

Horoscop 29 octombrie 2018 LEU

Cel drag te apreciaza pentru energia pe care o investesti in relatia voastra. Viata sentimentala cunoaste o perspectiva noua, iar inima ta bate mult mai tare, pentru ca esti atras de un vis nou. Poate ti-a atras cineva interesant atentia si deja astepti cu interes urmatoarele voastre intalniri.

Persoana iubita devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru ca, de dragul lui, esti in stare de actiuni mult mai indraznete. Tot ce faci, e in avantajul persoanei iubite, si cand vezi fericirea pe chipul ei, esti motivat sa mergi si mai departe.

Horoscop 29 octombrie 2018 FECIOARĂ

Sunt momente când spui da la ceva la care, altădată, ai fi spus sus și tare nu, dar sunt şi situaţii la care trebuie să renunţi deşi tare ai fi vrut să le continui. Sunt momente când suporţi idei, oameni sau stări de lucruri cu care nu eşti de acord cu nici un chip, dar n-ai încotro.

Pe parcursul unor proiecte mai vin şi astfel de momente dificile când sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie să-l priveşti ca pe un eşec, ci ca pe un preţ care merită plătit.

Ai răbdare, toate acestea îşi vor arăta latura constructivă şi frumoasă într-un final, ca atare nu le lua în tragic, ci ca pe nişte îndrumări în beneficiul tău. Nu imediat, însă!

Horoscop 29 octombrie 2018 BALANȚĂ

Eşti o antenă foarte receptivă la lucruri subtile, nu la cele pe care oricum le vede toată lumea, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre talentele tale native de… clarvăzător, pentru că nici n-ai idee ce vei observa cu ochiul tău tainic.

Uneori, lucrurile se văd mai bine cu ochii minţii decât cu cei fizici, ca atare bazează-te pe capacităţile tale extrasenzoriale, chiar dacă ai spune că nu le ai. Ba da, le ai, şi acum poţi descoperi aspecte pe care, altădată, nici nu le-ai remarcat, poţi simţi chestii de fineţe pe care altădată le-ai fi neglijat, deci ascute-ţi cumva simţurile cele mai fine.

Horoscop 29 octombrie 2018 SCORPION

Partenerul nu e în toane bune şi nimic nu-l mulţumeşte, nici măcar încercările tale de a fi tandru, deci mai bine îl laşi în apele lui. Se pare, deci, că dragostea este planul cel mai sensibilal zilei.

Eşti trist, împovărat de griji, de un pesimism care nu te caracterizează, dar comportamentul persoanei iubite nu-ţi dă prea motive de încredere. Dezamăgirea planează peste voi, cu riscul unui eşec sentimental, dar nu trebuie să extragi concluzii pripite de aici şi nici să-ţi torni cenuşă în cap de la un banal hop în relaţie.

Horoscop 29 octombrie 2018 SĂGETĂTOR

Resursele tale de energie s-au terminat şi ar fi bine să stai o vreme pe margine până ridici din nou nivelul de energie în baterie. Dacă te-ai apuca acum de altceva, ai rămâne foarte repede fără benzină!

Gata, s-a terminat furtuna în care ai fost prins o perioadă, deci acum îţi poţi permite o pauză. Nu te precipita spre altceva, ci profită de liniştea care s-a lăsat pentru a te relaxa şi tu un pic.

Chiar dacă nu e neapărat finalul pe care l-ai dorit, fii recunoscător că s-a ajuns la capăt şi acum te poţi detaşa. Profită de calmul care se aşează peste toate căci, după o vreme, vei putea să o iei de la capăt sau să continui din acelaşi punct, dar nu acum, imediat.

Horoscop 29 octombrie 2018 CAPRICORN

Veştile legate de viitorul profesional sună parcă prea serios, iar starea ta generală seamănă mai degrabă a deprimare şi a lipsă de curaj faţă de ce ar putea urma decât a motivație.

Există chiar şi riscul de a suferi o mare dezamăgire legată de un colaborator cu care ai avut relaţii bune înainte, auzi despre o schimbare majoră la serviciu sau un eşec de proporţii în plan profesional, deci ai grijă în ce te bagi! Momentan nu găseşti parcă nici un cârlig de care să te agăți ca să revii la normal.

Horoscop 29 octombrie 2018 VĂRSĂTOR

Eşti din ce în ce mai motivat să grăbeşti pasul acum, spre final de capitol, pentru că ai ambiţii mari şi vrei ca totul să iasă perfect! Eşti pe drumul cel bun spre un succes total şi eşti mândru de ceea ce clădeşti prin forţe proprii, dar ai grijă să nu scazi ritmul tocmai acum, pe ultima sută de metri.

Nu fi încă atât de sigur pe succes, până ce nu pui şi ultimul punct la această acţiune. Deocamdată merge bine, dar pentru că te bazezi deja pe reuşită, dacă scapi ceva din vedere tocmai acum? Priveşte spre capătul proiectelor la care îţi aduci contribuţia cu pasiune, pentru că se întrevăd deja rezultatele promiţătoare.

Horoscop 29 octombrie 2018 PEȘTI

Mai adună informaţii şi mărturii în favoarea adevărului şi mergi mai departe în războiul tău cinstit împotriva celor care apelează la minciună. Adevărul iese întotdeauna la iveală, ca atare aceasta e doar o victorie temporară pentru cel care jubilează acum reuşita.

Ai răbdare, se vor ivi multe alte aspecte pe parcurs care vor întoarce roata şi vei putea redobândi ceea ce, pe drept, ţi se cuvine. Nu renunţa la luptă! Nu te opri nici măcar dacă, pe moment, ai impresia că tocmai ai primit un verdict categoric ce-ţi taie tot elanul de a mai lupta pentru lucrurile în care crezi.

Horoscop zilnic oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top