Connect with us
Horoscop 3 iulie 2018. Taurii dețin toate resursele pentru un succes deplin

Horoscop

Horoscop 4 iulie 2018. Taurii dețin toate resursele pentru un succes deplin

Horoscop 4 iulie 2018. Una caldă, una rece. Așa vor astrele să fie zilele pentru unii nativi. Iată ce au rezervat zodiile pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC

Nu lua lucrurile atât de în serios, pentru că nimic nu merită tratat cu atâta stricteţe. Poate treci printr-o situaţie în care e nevoie de rigoare, de lege, de ordine precise, dar nu eşti în cea mai bună stare pentru a le respecta întocmai.

Tu te joci, tu priveşti mai detaşat şi superficial situaţia, pentru că nu eşti aici la farmacie, ca să umbli cu date atât de exacte. Te mai poţi şi abate, la o adică, de la norme, mai poţi merge şi pe căi ocolitoare, nu neapărat pe una singură, obligatorie, ca atare nu fi atât de strict.

Oferă-ţi libertatea de care ai nevoie, pentru că tu nu poţi face nimic dacă eşti constrâns, pândit, controlat, verificat la sânge.

Horoscop 4 iulie 2018

TAUR

Apucă-te de treabă, nu aştepta de la alţii să facă ceea ce poţi face şi singur. Tu deţii toate resursele potrivite pentru un succes deplin: ai şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să începi să clădeşti.

Nu te sperie cât de lung e drumul până la rezultatele finale, ci eşti conştient că nimic nu de ridică peste noapte, de aceea te concentrezi serios la ce ai de făcut, fără să pretinzi succese imediate.

Vor mai fi momente pe parcurs când te vei opri ca să vezi la ce nivel ai ajuns şi să-ţi mai tragi sufletul, dar e bine să menţii acest chef de muncă viu până la final. Vei fi mulţumit de rezultate!

GEMENI

Deşi eşti tentat să spui că nimic nu merge, că eşti ţinut pe loc de cine ştie ce piedici imposibil de trecut, după ce vei depăşi acest moment îţi vei da seama că acel hop era chiar în beneficiul tău! Nu te supăra că unele lucruri nu evoluează în ritmul sau direcţia pe care o vrei tu, pentru că nu ai de unde să ştii, de fapt, de ce ţi se pun aceste piedici.

S-ar putea ca ele să te oprească să faci o greşeală, să înaintezi într-o direcţie care nu îţi este prielnică, te reţine până în momentul care ar putea fi mult mai bun pentru tine, ca atare nu trata ceea ce pare, în acest moment, un motiv de supărare ca pe un eşec, ci dimpotrivă: ca pe un noroc!

E protecţia cea mai bună de sus deoarece nu ai de unde să ştii ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi apărut. Nu te întrista, ci spune mulţumesc că ţi s-a dat!

Horoscop 4 iulie 2018

RAC

Participi la o întrevedere din care ar putea ieşi mai târziu nişte bani, fiind obligat să-ţi pui în joc toată puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea ta.

Pot apărea conflicte legate de bani, neînţelegeri şi confruntări aprinse din această cauză, de parcă e timpul să-ţi ceri drepturile în cazul în care cineva uită să te plătească sau să-ţi returneze vreo datorie. Se simte o stare tensionată în jurul bugetului, dar vei face tot posibilul să faci rost de banii necesari, chiar şi cu riscul unor dispute aprinse în care fiecare emite opinii adverse.

Nu te lua după nici unul, căci fiecare are modul propriu de a-şi administra şi câştiga banii.

Horoscop 4 iulie 2018

LEU

Te simţi bine şi îţi permiţi să te şi distrezi din când în când. Cu asemenea poftă de joacă, ar fi păcat să o înăbuşi pentru a o face pe omul matur care priveşte lucrurile rigid şi temător. Zâmbeşte, amuză-te, glumeşte, pentru că e atitudinea perfectă în situaţia de faţă.

Inima te îndeamnă că priveşti lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, fără atâta rigoare de om mare, pentru că aşa vei trece mult mai uşor peste hopuri.

Fă haz de tot ce se petrece în jur, nu pune nimic la suflet, răspunde în doi peri celor care te critică, pentru că nu are rost să-ţi strici buna dispoziţie cu lucruri neimportante. Cât timp îţi păstrezi acest tonus ridicat, ziua va merge ca pe roate!

FECIOARA

Aştepţi o aprobare sau un document oficial care să-ţi asigure evoluţia spre etapele viitoare. Fără acea semnătură, nu poţi trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel rişti să mergi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli cumva.

Fă tot posibilul să obţii acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca să nu investeşti inutil bani, energie şi timp într-o direcţie care nu este susţinută de legi clare. Nici nu ştii cum te trezeşti cu vreo sancţiune dacă ignori aspectul legal al planurilor începute, deci nu bâjbâi pe căi nesigure!

Horoscop 4 iulie 2018

BALANTA

Se resimte o bună cooperare între generaţii. Cel tânăr ascultă cu respect de cel mai în vârstă iar acesta, la rândul său, ţine cont în permanenţă de părerile celui aflat la mare distanţă de ani. Se naşte un schimb reciproc avantajos de păreri, de idei, de sfaturi, pentru că fiecare are acces la informaţii din cu totul alt plan al domeniului în care îşi unesc acum forţele.

Fă echipă, aşadar, cu o persoană din altă generaţie decât tine, pentru că fiecare are de câştigat din această excelentă cooperare. Nimeni nu trebuie s-o facă pe atotcunoscătorul sau pe şeful, pentru că la orice vârstă e ceva de învăţat.

SCORPION

Ai numai motive de satisfacţie pentru că reuşeşti să aduni alături de tine un grup mai larg de persoane care vor milita pentru adevăr.

Tu deţii argumente forte pentru a obţine victoria, dar mai ai nevoie de un grup de susţinere, pe care poţi să-l formezi în jurul tău.

Horoscop 4 iulie 2018

Apelaţi la fapte concrete, la argumente puternice în favoarea unei situaţii care cere să fie demonstrată. Orice activitate caritabilă, umanitară, care să militeze pentru un scop nobil ţi se potriveşte de minune şi, dacă sunteţi mai mulţi, deveniţi deja o forţă!

SAGETATOR

Deşi eşti un om de încredere, azi chiar şi tu laşi semne de întrebare asupra unora, pentru că nu eşti foarte logic sau concis în exprimare. Acum spui un lucru cu fermitate şi crezi că nu se mai poate schimba nimic, dar, peste câteva ore, vii deja cu alt argument şi te contrazici singur.

Fă ordine în propria gândire înainte de a spune ultimul cuvânt, pentru că până şi cele mai sigure aspecte se mai pot modifica pe parcursul zilei.

Începi chiar tu să te îndoieşti de valabilitatea unor lucruri pe care le considerai bătute în cuie şi descoperi că încă mai e loc de alte variante.

Horoscop 4 iulie 2018

CAPRICORN

Nu încerca să ţii alături de tine oameni care îţi seamănă, nici ca vârstă, nici ca nivel de pregătire, nici ca sex, pentru că azi lucrurile cele mai bune apar din punerea de acord a cât mai multor aspecte diferite.

Cu cât grupul din care faci parte e mai divers, cu atât ideile vor fi mai variate şi, din unirea lor, se poate ajunge la soluţii excelente.

Nu poţi primi o idee diferită de la un om care gândeşte sau acţionează la fel ca tine, ca atare, dacă vrei o opinie cu adevărat folositoare, cere-o de la cineva aflat la distanţă mare de tine pe orice plan: din altă generaţie, care provine din alt sistem de educaţie, poate chiar din altă ţară.

VARSATOR

Ai mare nevoie de linişte, şi unde te simţi cel mai bine dacă nu acasă? Chiar dacă te retragi complet din iureşul lumii pentru o zi, fără a lua legătura cu nimeni, vei fi mulţumit de această izolare, pentru că doar aşa îţi poţi încărca eficient bateriile.

Nu vrei să fii bătut la cap cu problemele altora, nici să-ţi sune telefonul întruna, şi nu doreşti nimic altceva decât linişte profundă în care să meditezi asupra propriei tale vieţi.

Horoscop 4 iulie 2018

Meriţi o zi de refugiu în care să te dedici doar propriului eu interior, care are nevoie de puţină atenţie.

PESTI

Priveşti la cei dragi cu mândrie pentru că vezi în ei propriile tale investiţii făcute în timp. Eşti conştient că tot ce vă leagă, amintirile frumoase, evenimentele fericite de care vă bucuraţi, atmosfera armonioasă de acasă, a avut la origine propriile tale eforturi, deci ai cu ce te mândri.

Tot ce vezi, e rodul muncii tale, efectele iubirii tale, grija ta de zi cu zi canalizată spre ceea ce îndrăgeşti tu cel mai mult, iar ceea ce oferă ei înapoi te umple de fericire!

Copilul, casa, partenerul de viaţă, prietenii, animalele pe care le îngrijeşti s-au hrănit din iubirea ta, iar acum primeşti răsplata!

Sursa Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top