Connect with us
Horoscop 8 ianuarie 2019. O veste foarte proastă pentru o zodie

Horoscop

Horoscop 8 ianuarie 2019. O veste foarte proastă pentru o zodie

Horoscop 8 ianuarie 2019. O zodie primește o veste bombă, care îi dă planurile peste cap. O altă zodie are, însă, o zi de succes.

Iată ce se petrece marți cu zodiile:

Horoscop 8 ianuarie 2019 BERBEC

Ţi se face o ofertă tentantă, dar nu o poţi accepta cât timp eşti încă implicat în alte contracte. Fă mai întâi ordine prin actualele proiecte şi nu te implica în nimic nou, ca nu cumva să-ţi aglomerezi prea mult agenda.

Caută mai întâi care proiect se apropie de final şi du-l la capăt cu maximă seriozitate, pentru că dacă accepţi şi una, şi alta, rişti ori să le rasoleşti pe toate, ori să laşi o impresie proastă la adresa ta, cum că ai fi superficial şi neglijent.

Şi propunerea proaspăt făcută merită atenţie, dar eliberează-te de ceea ce e acum pe ultima sută de metri.

Horoscop 8 ianuarie 2019 TAUR

Vestea bombă care cade azi în calea ta te lasă fără replică, de parcă s-ar destrăma un mare vis. Revii cu picioarele pe pământ în cel mai abrupt mod şi e normal să fii debusolat şi trist.

Rişti chiar să aluneci spre depresie, spre o zonă sensibilă a psihicului tău, dar dacă ai avea alături de tine pe cei dragi, nimic nu va fi greu de trecut.

Acceptă grija celor care ţin cu adevărat la tine, pentru că vorbele lor de încurajare, semnele lor de afecţiune vor contrabalansa perfect situaţia şi vei începe să vezi, chiar şi în cel mai negru punct, o rază de lumină. Nu lupta singur cu problemele.

Horoscop 8 ianuarie 2019 GEMENI

Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă strună. Te afli printre oameni cu care ai ceva în comun şi discuţiile cu aceştia merg spre un scop comun de care fiecare va beneficia în parte.

Joci şi tu un rol important în acest colectiv, pentru că unii fără alţii nu aţi putea ajunge prea departe. Trebuie să vă recunoaşteţi reciproc unii altora contribuţia, pentru că ar fi păcat să tragă fiecare succesul doar pe turta lui la final, pentru că este un succes la care fiecare a avut un rol de-a lungul timpului.

Horoscop 8 ianuarie 2019 RAC

Eşti blocat într-un punct sensibil şi nu găseşti în tine forţa sau motivaţia de a trece peste el. Ai avea nevoie de încurajări de pe margine, de susţinerea celor din jur, dar, când te uiţi în preajma ta, nici aceştia nu sunt în toane mai bune, ca atare ziua pare să fie ratată din multe puncte de vedere, având impresia că baţi pasul pe loc.

Dacă vezi că nimic nu înaintează, ocupă-te de cu totul alte aspecte, mai banale şi mai simple, pentru că cele cărora le acorzi mai multă importanţă nu înaintează. O zi de pauză ar fi de preferat, dar dacă nu ţi-o poţi permite, nu te crampona de piedici, fă altceva!

Horoscop 8 ianuarie 2019 LEU

Ai grijă la decizia pe care eşti gata s-o iei pentru că, deşi pe tine poate te avantajează, pe altul îl trimite într-o zonă cam sumbră. Evident, aşa e viaţa, când unul câştigă, altul pierde, dar nici să sacrifici total pe cel de lângă tine pentru fericirea ta nu e bine.

Caută o soluţie de mijloc, prin care şi unul şi altul să iasă mulţumit din această împărţire. Cum tu ţii enorm la propria persoană, e normal să alegi ceva în beneficiul personal, dar pune-te, măcar o clipă, şi în pielea celui care te priveşte de pe margine cu jind.

Horoscop 8 ianuarie 2019 FECIOARĂ

Banii vin şi se duc cât ai clipi, dar nu contează că dispar atât de repede, ci că, datorită lor, mai ştergi de pe lista de restanţe o serie de cheltuieli care te apasă pe umeri ca o povară.

Şi azi ai putea scăpa de mai multe facturi dintr-un foc. Sunt sume mici, nu se poate spune că scapi de cea mai mare sumă a acestei perioade, dar pic cu pic se face o sumă mai mare şi vei încheia ziua cu un sentiment de satisfacţie că ai mai onorat câteva datorii şi luna aceasta.

Chiar ar fi indicat să te îndrepţi azi spre sumele cele mai mici de pe lista de datorii, pentru că ai putea plăti mai multe deodată, şi lista cea lungă se va micşora!

Horoscop 8 ianuarie 2019 BALANȚĂ

Eşti persoana potrivită pentru toate provocările acestei zile, pentru că ai un caracter puternic şi eşti oricând gata de o confruntare chiar şi cu cei mai acerbi inamici.

Oricare ar fi lupta la care eşti nevoit să participi, succesul nu poate fi decât al tău, deci fă un pas în faţă cu încredere, pentru că nimeni nu te poate întrece astăzi.

Că e o competiţie intelectuală, că e un concurs pentru a obţine un premiu sau doar o înfruntare cu o persoană la fel de bine pregătită ca şi tine, şansele de reuşită sunt de partea ta deoarece ai încredere absolută în puterea şi valoarea ta. Bravo ţie!

Horoscop 8 ianuarie 2019 SCORPION

Dacă eşti susţinut de cei dragi, ai mai mult curaj să te implici într-o acţiune ce necesită un mare consum de energie. Singur, neştiind dacă ceilalţi ţin cu tine, nu ai avea aceeaşi îndrăzneală de a porni la drum, dar aşa, privind în jurul tău că ceilalţi te încurajează sincer, parcă prinzi tot mai multă forţă să duci mai departe ce ai început.

Eşti abia la primii paşi, dar încrederea celor din familie şi aprobarea prietenilor se vor dovedi a fi miraculoase pentru a trece cât mai repede la etapele următoare.

Horoscop 8 ianuarie 2019 SĂGETĂTOR

Ai prea multe de făcut şi, pentru că vrei să te împarţi între atâtea sarcini, practic nu o rezolvi pe niciuna aşa cum ar trebui. Fii exigent şi alege, dintre toate problemele pe rol, doar una de care să te ocupi prioritar, altfel consumi timp şi energie pe atât de multe planuri fără să ajungi la nici un rezultat satisfăcător.

Nu poţi fi eficient făcând şi una şi alta, împărţindu-te pe atâtea fronturi simultan, pentru că nu faci altceva decât să laşi loc de greşeală şi epuizare fizică. Ar trebui să stabileşti priorităţile acestei zile şi să le iei pe rând, una câte una, nu pe toate odată!

Horoscop 8 ianuarie 2019 CAPRICORN

Merită să lupţi pentru şansa nemaipomenită care ţi se oferă azi. Nu ţi se întinde pe tavă, asta e sigur, ci e nevoie de o competiţie pentru a ajunge la capăt.

Pune-ţi în joc toate calităţile, pentru că mai sunt şi alţii care vizează acelaşi rezultat de la capătul acestor eforturi şi nimeni nu va sta cu mâinile în sân.

Toţi vor să pună mâna pe reuşita care se prefigurează la orizont, dar spre deosebire de ei, tu mai ai şi un dram de noroc deasupra capului. Cu atuurile tale plus bafta care te însoţeşte, ai putea ieşi învingător!

Horoscop 8 ianuarie 2019 VĂRSĂTOR

Nu te bucuri de o prea mare libertate de opinie în mediul în care te afli pentru că cineva încearcă să-şi impună doar propriul punct de vedere. Din respect pentru acesta, vei sta în banca ta şi îţi vei aştepta rândul la replică.

Dar e posibil să taci cam mult, pentru că celălalt vorbeşte întruna. Caută un moment liber pentru a-ţi expune şi tu părerea, altfel celălalt va interpreta tăcerea ta drept un accept total la ceea ce spune acesta, or nu e deloc aşa. Nu eşti deloc de acord cu ce spune, dar când să spui şi tu?

Horoscop 8 ianuarie 2019 PEȘTI

E o zi cu totul specială pentru tine, deoarece ai asupra toate calităţile necesare pentru a te remarca şi a culege laurii unei victorii de toată frumuseţea.

E bine că ţinteşti spre cele mai înalte vârfuri, căci nu te mulţumeşti cu puţin, de aceea nu baţi deloc în retragere dacă ai contra-candidaţi la fel de buni ca tine sau chiar persoane de elită cu care, altădată, nu ai fi avut curajul să te compari. Azi poţi ieşi primul din orice confruntare de forţe, spre satisfacţia şi mândria ta deplină!

Horoscop zilnic oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top