Connect with us
Horoscop anual 2019 - Bani, dragoste, sănătate şi carieră

Horoscop

Horoscop anual 2019 – Bani, dragoste, sănătate şi carieră

Horoscop 2019. Astrologii sunt de părere că anul 2019 este unul mai bun şi mai fructuos decât anul 2018. Însă, ca de fiecare dată, există zodii mai norocoase şi zodii mai ghinioniste.

Iată ce spune horoscopul anului 2019 pentru toate zodiile, în cele mai importante domenii.

Horoscop 2019 Berbec

Carieră: Cei care au avut un 2018 prost în ceea ce priveşte munca pot să răsufle uşuraţi. Anul 2019 nu pare să aducă mari încercări în ceea ce priveşte planul carierei şi totul se va aşeza pe făgaşul normal. O perioadă bună se anunţă din toamnă.

Bani: În primăvară va începe o perioadă bună din punct de vedere financiar care ar putea dura 2-3 luni. Vor face rost de banii de care au nevoie.

Dragoste: Nu se anunţă nimic nou sau special în plan sentimental. Cei cu o relaţie vor contiuna să o consolideze, cei singuri vor reuşi să aibă câteva relaţii, dar niciuna nu va fi de lungă durată.

Sănătate: Să aibă grijă mai ales vara, dacă plănuiesc să plece în afara ţării. Este un risc crescut de accidente în astrograma lor în acea perioadă. În rest nu se anunţă nimic negativ.

Horoscop 2019 Taur

Carieră: Se anunţă o perioadă de schimbări pentru tine în acest plan. Vei schimba locul de muncă, poate chiar domeniul de activitate, însă ar fi bine să faci acest lucru înainte de începutul toamnei.

Bani: Va fi un an în care va trebui să pui distracţia pe plan secund, pentru că banii se vor duce în special în investiţii pentru casă şi economii.

Dragoste: Pentru cei cu relaţii mai vechi de doi ani s-ar putea să apară unele tensiuni, în primele patru luni ale anului. Trebuie discutat cu multă grijă cu partenerul. Cei singuri vor trebui să lase timiditatea şi să înceapă să întâlnească oameni noi.

Sănătate: Dacă a trecut ceva timp de când şi-au făcut analizele, să nu mai stea pe gânduri şi să le facă. Trebuie să aibă grijă de ei în acest an.

Horoscop 2019 Gemeni

Carieră: Un an oscilant din punct de vedere al carierei, cu multe suişuri şi coborăşuri. Cu toate acestea, finalul de an te găseşte bine, iar eforturile tale vor fi recompensate.

Bani: Dacă 2018 a fost un an cam slab din punct de vedere financiar, lucrurile se schimbă în 2019! Va trebui, însă, să ai răbdare până pe la jumătatea anului şi să nu te arunci în investiţii riscante până atunci.

Dragoste: Mai ales femeile din această zodie se gândesc la schimbări în viaţa sentimentală. Poate fi vorba de o despărţire, de o dragoste nouă, fierbinte, pasională. De menţionat că schimbările pe care le fac se vor dovedi benefice mai devreme sau mai târziu.

Sănătate: Ar trebui să faci mai multă mişcare şi să trăieşti mai sănătos. Cei vârstnici să aibă grijă cu tensiunea şi să nu se agite fără motiv.

Horoscop 2019 Rac

Carieră: A sosit timpul să faci ce îţi place! O conjuctură pozitivă astrală are loc pe la jumătatea primăverii şi te poate ajuta să iei o decizie răsunătoare care să îţi restarteze cariera.

Bani: Dacă ai acumulat datorii în anii precedenţi, reuşeşti treptat să scapi de ele. Nu este un an în care să arunci cu banii în stânga şi în dreapta, ci ar fi bine să dai dovadă de cumpătare.

Dragoste: Poate vor reuşi să aprindă flacăra pasiunii într-o relaţie care pare că s-a stins. Se anunţă o revigorare sentimentală şi pentru cei cu angajamente dar şi pentru cei singuri atunci când Soarele intră în zodia lor.

Sănătate: Mai multă atenţie la stilul de viaţă. Nu mai amânaţi vizitele la medic atunci când aveţi probleme şi nu mai ignoraţi simptomele care vă dau bătăi de cap de ceva vreme.

Horoscop 2019 Leu

Carieră: Nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard. Trebuie să ai grijă la propunerile pe care le primeşti şi să nu te arunci în gol pentru nişte promisiuni.

Bani: Banii vin mai uşor ca în 2018, dar depinde doar de tine ce vei face cu ei. E posibil să faci unele cheltuieli excesive şi inutile în primele luni ale anului.

Dragoste: Cei cu o relaţie mai veche se pot gândi să facă acum pasul cel mare. O perioadă prielnică în dragoste pentru cei singuri începe din martie.

Sănătate: Pentru cei cu suferinţe cronice poate fi o perioadă mai grea începând din toamnă. Atenţie sporită la stres!

Horoscop 2019 Fecioară

Carieră: Unele Fecioare se gândesc să plece din ţară şi să înceapă o nouă viaţă. Pentru multe dintre ele, 2019 va fi un an decisiv, care le va marca următorii cinci-şase ani.

Bani: E un an în care trebuie să înveţe cumpătarea şi să nu mai arunce cu banii pe lucruri de care nu au nevoie.

Dragoste: Revelaţii multe. Unii nativi vor descoperi că relaţia în care se află nu e exact ce îşi doresc, alţii vor descoperi că problema e de fapt la ei.

Sănătate: Nu se anunţă mari probleme de sănătate, însă nu trebuie să facă excese şi nici să îşi asume riscuri inutile.

Horoscop 2019 Balanţă

Carieră: Posibil să înceapă un nou loc de muncă undeva la final de primăvară. Îşi doresc mai mult şi vor urmări doar profitul în acest an.

Bani: Stau mai bine financiar ca în 2018. Reuşesc să plece în vacanţa mult-visată sau să cumpere casa sau maşina pe care şi-o doreau de multă vreme.

Dragoste: Singurătatea devine o problemă supărătoare pentru cei care nu au reuşit să găsească pe cineva. Poate apărea o suferinţă sau o deziluzie amoroasă undeva în vară.

Sănătate: Mare grijă pe unde umblă şi cu cine umblă, să nu cumva să fie implicaţi într-un accident uşor. Vor fi unele perioade când se vor simţi lipsiţi de energie, mai ales spre final de an.

Horoscop 2019 Scorpion

Carieră: Eforturile tale încep să fie apreciate. Se anunţă o perioadă plină de împliniri în planul carierei, poate chiar te aşteaptă o promovare sau o mărire de salariu.

Bani: Nu ai mari motive să te plângi de probleme cu banii. Cineva îţi poate cere un împrumut, însă ai grijă cu acea persoană. S-ar putea să nu îţi mai vezi banii prea curând.

Dragoste: Viaţa de cuplu este avantajată, mai ales în lunile de primăvară, când reuşiţi să puneţi ţara la cale cu partenerul de viaţă şi să visaţi la viitor.

Sănătate: Începi încă din ianuarie să adopţi un stil de viaţă sănătos, să te stresezi mai puţin şi să te bucuri mai mult de tot ce ai.

Horoscop 2019 Săgetător

Carieră: Succesul tău profesional depinde de cât de bine reușești să îți organizezi activitatea și să îți stabilești prioritățile. Nu te implica în prea multe activităţi şi nu te demoraliza când nu îţi iese ceva.

Bani: Pe parcursul anului vor apărea tot felul de cheltuieli neprevăzute şi poate chiar va trebui să apelezi la împrumuturi pentru a le face faţă.

Dragoste: Dacă te-ai îndrăgostit de cineva, dar nu ai avut curaj să îi spui asta până acum, ar trebui să o faci. E posibil ca anul acesta să fie ultima ta şansă.

Sănătate: Protejează-ţi mintea de tot ce e negativ, înconjoară-te de oameni veseli şi optimişti şi fă mai des lucrurile şi activităţile care îţi plac!

Horoscop 2019 Capricorn

Carieră: Încep să apară oportunităţi pentru tine în a doua jumătate a anului. Va trebui să ieşi din zona de confort şi să tragi mai tare ca de obicei, dar totul va fi spre binele tău.

Bani: Un destul de bun în ceea ce priveşte banii. Ai grijă să nu te implici în investiţii riscante sau să joci la jocurile de noroc şi totul va fi bine.

Dragoste: Poate fi anul în care să îţi găseşti jumătatea, dacă eşti singur/ă. Cei cu relaţii se pot gândi la căsătorie sau logodnă.

Sănătate: Mergi la medic regulat şi nu te gândi la costuri atunci când vine vorba de bunăstarea ta generală. Dacă jobul tău presupune statul pe scaun ore în şir, e necesar să faci mai multă mişcare.

Horoscop 2019 Vărsător

Carieră: Poți avea impresia că șefii te duc cu zăhărelul și că astfel bați pasul pe loc când ai putea să faci ceva în acest sens. Răbdarea ta vi fi pusă la încercare de mai multe ori, dar vei trece cu bine peste.

Bani: Conjunctura astrală încep să îţi surâdă din aprilie, când banii încep să fie făcuţi mai uşor şi reuşeşti să faci şi unele economii.

Dragoste: În special femeile din această zodie vor dori o relaţie pe termen lung, fac planuri de nuntă şi vor face o anumită presiune pe partener în acest sens.

Sănătate: Nu vei întâmpina niciun fel de problemă de sănătate în acest an, lucru care ar trebuie să te bucure nespus de mult.

Horoscop 2019 Peşti

Carieră: Locul de muncă actual nu te mai mulţumeşte deloc şi simţi nevoia unei schimbări. Aceasta s-ar putea produce pe la început de primăvară, dar depinde doar de tine să faci alegerea corectă apoi.

Bani: Cheltuielile încep să îţi dea bătăi de cap mai mari decât în anii trecuţi, pentru că vrei mai multă distracţie, vrei să îţi cumperi mai multe lucruri. Ai grijă să nu te îndatorezi.

Dragoste: Comunicarea cu partenerul poate fi deficitară în prima parte a anului, când parcă nu reuşiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Trebuie să îţi păstrezi calmul şi totul va fi bine.

Sănătate: Anul 2019 nu vine cu probleme serioase de sănătate, dar asta nu înseamnă că te vor ocoli de tot, mai ales că eşti tentat/ă să fac tot felul de excese.

Citeşte şi: Astrologul Mariana Cojocaru pentru anul 2019 – Horoscop

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top