Connect with us
Horoscop de weekend 1 - 2 septembrie 2018: Zile dificile pentru 4 zodii

Horoscop

Horoscop de weekend 1 – 2 septembrie 2018: Zile dificile pentru 4 zodii

Horoscop de weekend 1 – 2 septembrie 2018. Este primul weekend din această toamnă, iar luna septembrie începe cu unele zile mai curioase, în care vor fi și bune și rele.

Iată ce au pregătit astrele zodiilor:

Berbec

Sâmbătă: Nimerești într-un mediu în care, altădată, te simțeai bine, în largul tău, dar azi planează tensiuni care fac foarte dificilă comunicarea.

Duminică: Cineva trebuie să se abțină când apar motive de enervare, și de data aceasta tu ești acela. Mai înțelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit,

Taur

Sâmbătă: Îți asumi un rol important în destinul altuia și îți sacrifici complet dorințele proprii, timpul personal, preocupările tale doar pentru a veni în ajutorul cuiva care are mare nevoie de tine. 

Duminică: Ești nevoit să îți iei rămas bun de la un loc sau o stare de lucruri de care te-ai atașat și ți-e foarte greu să spui adio.

Gemeni

Sâmbătă: Nu pune la suflet glumele care se fac azi pe seama ta, pentru că nu sunt deloc răutăcioase, așa cum ți se par ție, ca atare nu răspunde agresiv la atacurile verbale îndreptate spre tine.

Duminică: E o zi ceva mai complicată. Pe măsură ce încerci să te apropii mai mult de cineva, reapar și sentimente vechi, de neîncredere ori gelozie.

Rac

Sâmbătă: Lumea largă este locul tuturor posibilităților, ca atare ieși afară, mergi în spații cât mai pestrițe și mai aglomerate, pentru că de acolo pot apărea azi cele mai interesante vești.

Duminică: Toarnă mai multă iubire în modul tău de a comunica astăzi cu lumea, pentru că ai limbă cam ascuțită și nici nu știi cum deranjezi pe cineva, poate mai ales pe cei dragi.

Leu

Sâmbătă: Dacă te izolezi singur și stai departe de lume cu gândul că nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar dacă ai fi mai atent, ai observa că nimeni nu dorește asta de la tine.

Duminică: E momentul să iei taurul de coarne și să pornești spre un drum nou, să deschizi o poartă complet nouă.

Fecioară

Sâmbătă: Abține-te să răspunzi agresiv celor care te atacă, pentru că din conflictul a două tabere la fel de aprige, nu poate ieși decât ceva neplăcut.

Duminică: Nu te lăsa păcălit de un moment mai dificil cu care dai azi piept, pentru că, după ce va trece, îți vei da seama că a avut mai degrabă o conotație pozitivă.

Balanță

Sâmbătă: Azi ai mai multe idei bune care merită puse în valoare ca lider, ca deschizător de drumuri, ca strateg, nu doar să urmezi îndrumările altuia.

Duminică: Nu te lăsa pradă propriului temeperament. Incearcă să scapi de tensiunea care se adună brusc în ține ca aburul în oală sub presiune altfel decât printr-o explozie de furie.

Scorpion

Sâmbătă: Modul agresiv în care te adresezi celor din jur creează mari animozități și tensiuni, pentru că nu e pe placul nimănui, nici măcar pe placul tău.

Duminică: Adu-ți aminte cât de bine ai rezolvat, cândva, o problemă și repetă rețeta de succes de atunci. Dacă o metodă a fost deja verificată și a dat roade, de ce să nu o folosești iar și iar cu aceleași rezultate?

Săgetător

Sâmbătă: Te macină tot felul de dubii cu privire la sensul în care evoluezi, dar preferi să nu le faci, deocamdată, cunoscute. Mai bine ai spune clar ca nu crezi în direcția spre care te îndrepți,

Duminică: Nu trebuie să fii atât de rigid și să încerci să controlezi totul în detaliu, ci mai lasă lucrurile să evolueze și în voia lor sau după cum spune hazardul.

Capricorn

Sâmbătă: Este o zi riscantă pentru declarații cu iz categoric, deci ai grijă până unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile și deciziile drastice,

Duminică: Rămâi foarte precaut în fața noului, pentru ca nu ești sigur că duce într-o direcție atât de bună pe cât pare.

Vărsător

Sâmbătă: Nu crede tot ce ți se promite azi, mai ales dacă e vorba de câștiguri în bani sau favoruri în avantajul tău, pentru că nu va ieși chiar așa cum ți se spune.

Duminică: Fii sincer cu cel din fața ta și vezi-l exact așa cum este, nu așa cum ți-ar plăcea ție să fie. Nimeni nu-i perfect, ca atare nu pretinde de la companionul tău ceva ce nu poate fi.

Pești

Sâmbătă: E posibil să iasă la suprafată resentimente vechi și ascunse. Mai bine le scoateți acum, dar cu tact. Scăpati de presiunea aceasta pentru totdeauna!

Duminică: Păziti-vă conturile, portofelele, buzunarele. Nu e momentul să împrumutași bani și nici să bateți palma pentru vreo afacere nouă cu prieteni. Nu inainte de a totul la sânge.

Citește și: Horoscop lunar septembrie 2018: Ce zodie este vedeta lunii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top