Connect with us
Horoscop de weekend 6 - 7 martie 2019 - O zodie care atrage toate privirile

Horoscop

Horoscop de weekend 13 – 14 ianuarie 2018. Gemenii sunt în centrul atenției

Horoscop de weekend 13 – 14 ianuarie 2018. Se anunță un weekend tumultos pentru zodii. Iată ce surprize au rezervat astrele în aceste două zile
Soarele va răsări, în sfârșit, pe strada unor nativi. De asemenea, alții au parte de o revedere care le va trezi multă emoție.

Horoscop de weekend 13 – 14 ianuarie 2018

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!
Berbec
Sâmbătă: Un prieten îți face o invitație dar ai dubii dacă să dai curs sau nu. Este posibil să regreți dacă nu o vei face. Nici nu știi ce ai de pierdut!
Duminică: Ar fi bine să lași deciziile importante pe o dată viitoare. Astăzi nu prea ești în apele tale și este posibil să faci unele erori.
Taur
Sâmbătă: Nu ar trebui să te arunci orbește într-o nouă direcție. Ar trebui să cântărești cu grijă plusurile și minusurile acestei noi oportunități și să iei o decizie bine gândită.
Duminică: Ai o stare de confuzie, iar din acest motiv te faci cu greu înțeles. Reușești să le dai bătăi de cap celor din jur și te pui într-o lumină nu tocmai plăcută.

Gemeni
Sâmbătă: Ești în centrul atenției pe oriunde te duci și reușești să îi impresionezi pe toți cu șarmul tău. Ai chef de distacție și nu vrei să lași pe nimeni să îți ruineze ziua.
Duminică: Apar unele schimbări în programul tău, dar nu este cazul să te îngrijorezi. Modificările care intervin în această zi sunt unele benefice și îți vor da un nou avânt pentru săptămâna viitoare.
Rac
Sâmbătă: Primești o veste care îți dă toate planurile peste cap. Ce ți se întâmplă azi este cu totul neașteptat, dar nu uita că viața este plină de neprevăzut și trebuie să te adaptezi fiecărei situații.
Duminică: Este posibil să primești o sumă neașteptată de bani, dar nu trebuie să te hazardezi și să o cheltuiești imediat ce ai primit-o. Strânge bani albi pentru zile negre.

Leu
Sâmbătă: Iese soarele și pe strada ta, după o îndelungată așteptare. Vestea pe care o primești azi este ca o gură de oxigen pentru tine!
Duminică: Cel mai bine ar fi ca în această zi să petreci timpul cu persoana iubită. Fă-i o surpriză romantică, arată-i că flacăra pasiunii nu s-a stins între voi.
Fecioară
Sâmbătă: Ai o discuție cu o persoană mai în vârstă ca tine, care nu te face să te simți în largul tău. Dai dovadă de o timiditate care nu îți este caracteristică și te vei face înțeles cu greu.
Duminică: Ai mare grijă la sănătatea ta, pentru că te paște o boală. Nu îți mai neglija problemele și mergi la medic dacă nu te simți bine.

Balanță
Sâmbătă: Astăzi este o zi calmă, în care singurul lucru care să te preocupe ar trebui să fie relaxarea. Poți să petreci timp de calitate în compania prietenilor și a familiei.
Duminică: Ai planuri mari pentru viitor, dar încă nu reușești să vezi semne îmbucurătoare. Nu te descuraja și păstrează-ți optimismul.
Scorpion
Sâmbătă: Ești dezamăgit din cauza unui gest pe care persoana iubită îl face. Evită să te enervezi și încearcă să discuți despre acest lucru, pentru a nu isca un conflict.
Duminică: Nimic nu îți convine azi și ai o stare de tensiune și agresivitate. Vorbele pe care le spui azi pot răni o persoană dragă.

Săgetător
Sâmbătă: Este momentul perfect pentru un nou început. Privește cu încredere către viitor și nu îi lăsa pe alții să te descurajeze.
Duminică: Ești destul de irascibil și nu prea ai chef de discuții. Există un risc destul de mare să te cerți cu un prieten apropiat.
Capricorn
Sâmbătă: Cel mai mare dușman al tău în această zi este timpul. Ai impresia că trece mult prea lent și tot ceea ce vrei tu este ca ziua să treacă mai repede.
Duminică: Ai ocazia să primești o mână de ajutor de unde te aștepți mai puțin. Profită de această ocazie, pentru că e posibil să nu te mai întâlnești a doua oară cu această șansă.

Vărsătorii întâlnesc o persoană dragă

Vărsător
Sâmbătă: Lași o impresie foarte bună pe oriunde te duci și reușești să atragi atenția tuturor. Vei primi o ofertă interesantă, la care ar trebui să te gândești bine.
Duminică: Te întâlnești cu o persoană foarte dragă, pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Întâlnirea este una foarte plăcută și emoționantă.
Pești

Sâmbătă: Unele lucruri din viața ta merg perfect, în timp ce altele lasă de dorit. Încearcă să te obișnuiești cu ideea că nu totul poate fi roz și că viața are suișuri și coborâșuri.
Duminică: Azi poți avea mari satisfacții pe plan sentimental. Evită, în schimb, speculațiile financiare și investițiile.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top