Connect with us
Horoscop de weekend 14 - 15 iulie 2018. Ce zodii trebuie să aibă grijă

Horoscop

Horoscop de weekend 14 – 15 iulie 2018. Ce zodii trebuie să aibă grijă

Horoscop de weekend 14 – 15 iulie 2018. Vor fi două zile în care unele zodii vor avea probleme de rezolvat, în timp ce altele trebuie să aibă grijă la relații.

Berbec

Sâmbătă: Rezolvă-ți problemele care nu mai necesită amânare. Mergi în vizită la rudele pe care nu le-ai mai vizitat de mult timp. Ai putea chiar să îți arunci lucrurile de care nu mai ai nevoie

Duminică: Astăzi ești în centrul atenției. Toată lumea îți cere sfatul, așteaptă un cuvânt bun de la tine și te apreciază pentru că ești un prieten bun. De asemenea, acest lucru te face să faci câteva dezvăluiri despre tine.

Taur

Sâmbătă: Astăzi ai parte de o mare dezamăgire. O persoană dragă îți face o surpriză neplăcută, iar acest lucru te face să te simți foarte trist. Nu te-ai fi așteptat să se întâmple așa ceva, tocmai astăzi

Duminică: Este momentul să pui piciorul în prag în relația ta și să ceri lămuriri despre ce se întâmplă cu voi. Vrei să știi exact încotro se îndreaptă relația și ce vrea partenerul de la viitor.

Gemeni

Sâmbătă: Azi s-ar putea să apară o situație neașteptată, care să te bucure și să te mire, în același timp. O propunere de muncă, o invitație la o petrecere sau o plimbare în oraș. Nu da cu piciorul acelei propuneri.

Duminică: Astăzi ar cam trebui să îți încarci bateriile. Citește o carte bună, uită-te la un film pe care îți doreai să îl vezi și bucură-te de ziua liberă alături de cei dragi. Ai nevoie de aceste momente de respiro, înaintea unei săptămâni de foc.

Rac

Sâmbătă: Un proiect în care ai pus mult suflet nu te mulțumește pe deplin. Nu este momentul să renunți la el. Reorientează-te și încearcă să găsești alte moduri ca să funcționeze totul mai bine.

Duminică: Astăzi este cazul să renunți la trecut, să te detașezi de lucrul vicios sau de persoana care îți face rău. Treci mai departe cu încredere și fii răbdător, căci un alt lucru bun ar putea să se ivească.

Leu

Sâmbătă: Bucură-te de această zi liberă și pune cap la cap toate informațiile pe care le deții până acum. Strânge lucrurile de care ai nevoie pentru serviciu și pregătește-ți proiectele cu multă dedicare.

Duminică: Cel mai bine ar fi ca astăzi să îți înfrângi curiozitatea care te caracterizează. Nu este cel mai bun lucru că să dezgropi lucruri care ți-ar putea face rău.

Fecioară

Sâmbătă: Astăzi este momentul să petreci clipe minunate alături de persoana iubită. Astăzi va dezvăluiți sentimentele, planurile și așteptările, iar ziua va decurge într-o manieră pozitivă.

Duminică: Nu ezita să îi oferi iubirii o șansă. Este momentul să o iei de la capăt, chiar dacă nu te gândești acum la o nouă relație. Mai târziu vei putea regreta ca nu ai avut curajul să încerci. Gândește-te la lucrul acesta înainte de a lua o decizie finală.

Balanță

Sâmbătă: Dacă ai decis să pui bazele unui proiect, atunci este bine să te pregătești pentru etapele următoare. Drept urmare, poți cere ajutor altora. Nu vei părea nici o persoană slabă, nici neinformată. Și, cu siguranță, ceilalți îți vor veni în ajutor.

Duminică: Egoismul îți va afecta relațiile cu ceilalți. Este bine să te pui și pe tine pe primul loc, însă nu trebuie să exagerezi. Pune-te în locul celorlalți și întreba-te dacă ție ți-ar plăcea să fii tratat așa cum îi tratezi tu pe alții.

Scorpion

Sâmbătă: Apreciază timpul. Irosindu-l inutil, vei realiza că viața a trecut pe lângă tine. Organizează-ți timpul astfel încât să îți permită să te ocupi și de lucrurile importante, poate chiar simple, dar care contează pentru tine.

Duminică: Poate nu este mereu bine să te ancorezi în trecut, dar în unele momente te poate ajută asta. Așa că, dacă în trecut se află energia de care ai nevoie pentru a te pune pe picioare și pentru a-ți recăpăta optimismul, atunci nu ezita să te lași ajutat de amintiri.

Săgetător

Sâmbătă: Ai încredere în oamenii de lângă tine, chiar dacă simți că te dezamăgesc. Nimeni nu este perfect, deci greșelile sunt inevitabile uneori. Ideal ar fi să nu îți pierzi încrederea în ei,.

Duminică: Ar fi bine dacă ai pune pe primul loc relația cu partenerul de cuplu. Oricât de ocupat fi, vei găsi câteva momente care fiți numai voi doi.

Capricorn

Sâmbătă: Umorul negru nu este apreciat de oricine, nu oricând. Înainte de spune sau de a face ceva, gândește-te înainte. Relațiile cu ceilalți avea de suferit unor acțiuni făcute sub impulsul momentului, dictate de emoții puternice.

Duminică: Este bine să pui suflet în ceea ce faci. Atâta vreme cât totul este cu măsură. Ai mare grijă, să nu te lași atât de prins în noile proiecte, incât să uiți cum să te porți cu ceilalți.

Vărsător

Sâmbătă: Descoperi că ești o persoană cu principii solide și multe calități de existența cărora nu știai. Nu lăsa totuși noile descoperiri să stea în calea ta și a relațiilor de prietenie.

Duminică: Apreciază-te mai mult. Te cunosti suficient de bine încât să știi că și tu valorezi la fel de mult ca oricare altă persoană. Așa că renunță la atitudinea care nu îți aduce nimic bun.

Pești

Sâmbătă: Simti ca nu faci nimic pentru a te scoate din starea de apatie. Toti traversam astfel de momente, dar este bine sa iei masuri. Poti face un mic efort astfel incat la finalul zilei sa poti spune ca te-ai ajutat sa treci peste dispozitia suparatoare.

Duminică: Ai grijă la ce îi spui persoanei iubite. Vorbele tale s-ar putea interpreta greșit și riști o ceartă în a doua parte a zilei.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici: Trei zodii au schimbări importante în această lună

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top