Connect with us
Horoscop de weekend 16 - 17 iunie 2018. Probleme în familie pentru două zodii

Horoscop

Horoscop de weekend 16 – 17 iunie 2018. Probleme în familie pentru două zodii

Horoscop de weekend 16 – 17 iunie 2018. Două zodii vor avea probleme în familie. Iată ce îți rezervă astrele pentru zodia ta.

BERBEC

Sâmbătă
: Cineva drag ți-ar putea face astăzi un cadou neașteptat, un lucru care o să te bucure foarte mult. Primește-l cu drag și ai grijă să îi mulțumești persoanei respective pentru că se gândește mereu la tine.

Duminică: Îți faci griji că nu ai timp să termini anumite lucruri, însă ar trebui să fii mai calm. Totul se va termina cu bine dacă îți oferi răgazul necesar să vezi care lucruri sunt prioritare pentru tine și care nu.

TAUR

Sâmbătă: Îi pregătești persoanei iubite o ieșire în afara orașului și, așa cum te știu toți, nu lași nimic la voia întâmplării. Ai un simț practic extraordinar și momentul cu cei dragi va fi unul reușit.

Duminică: Ai nevoie de niște lucruri noi pentru casă și este momentul să apelezi la banii pe care îi aveai puși deoparte. Iar dacă găsești și niște oferte, cu atât mai bine.

GEMENI

Sâmbătă: Ești prins fără voie într-un scandal în care nu ești tu protagonistul, iar acest lucru te face să te simți stânjenit. Evită orice discuție în contradictoriu.

Duminică: Tot ce îți dorești astăzi este puțină liniște, însă cei din jur te vor în preajma lor, să le aduci bucurie cu umorul tău binecunoscut. Ai grijă la ce bârfești astăzi, pentru a nu îți face probleme.

RAC

Sâmbătă: Urmează o perioadă obositoare în viața ta, așa că ar trebui să faci tot ce este posibil să îți acorzi o zi doar pentru tine. Lasă pe planul al doilea orice ieșire și odihnește-te.

Duminică: Este momentul să ceri ajutorul pentru a rezolva o problemă care nu îți dă pace. Poate fi vorba despre o problemă în casă sau chiar de una sentimentală, nu te feri să ceri ajutorul.

LEU

Sâmbătă: Simți că totul în jurul tău se prăbușește și nu știi cum să ieși din problemele care te apasă. Va fi o zi plină de gânduri de tot felul și trebuie să ieși cât mai repede din această stare.

Duminică: Persoana iubită îți face o surpriză și te scoate în oraș pentru a te destinde. Un pahar de vin și cei dragi alături sunt de ajuns pentru a te face să zâmbești.

FECIOARĂ

Sâmbătă
: Ai un puseu de energie și parcă nimic nu este prea greu pentru tine. Bucură-te pentru aceste momente și profită din plin de ele, nu știi când te vei mai întâlni cu ele.

Duminică: Este momentul să achiți niște datorii care au în curând data scadentă. Nu lăsa timpul să treacă, pentru că te-ai putea trezi fără bani zilele următoare.

BALANȚĂ

Sâmbătă: Simți că nu ai nimic în comun cu persoanele cu care te vezi astăzi. Însă, pentru că ești un as al diplomației, reușești să faci o impresie foarte bună și să ieși în evidență în orice subiect.

Duminică: Ai parte de o zi relaxantă, alături de cei dragi. O ieșire în parc sau la un concert este o idee foarte bună pentru tine, pentru că zilele următoare sunt extrem de încărcate.

SCORPION

Sâmbătă: Ai grijă la ce cuvinte folosești astăzi, pentru că orice lucru s-ar putea întoarce împotriva ta. Nu transmite mai departe lucruri de care nu ești foarte sigur.

Duminică: Prudența în ceea ce faci și ce vorbești se păstrează și astăzi. Nu este momentul să intri în „gura lumii” și să afli ce părere au aceste persoane despre tine.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Ai în plan un proiect care îți va aduce succesul. Însă cel mai bine ar fi să îl păstrezi secret până când vei începe să culegi roadele.

Duminică: Pui la cale o vacanță exotică, iar astăzi te gândești și îți faci planuri cum să găsești cele mai bune oferte. Cere ajutorul cuiva care se ocupă de astfel de vacanțe și sigur vei avea parte de cea mai bună ofertă.

CAPRICORN

Sâmbătă
: Profită de alternativele pe care le ai la dispoziție și învață că există și nuanțe de gri, nu doar alb și negru. Învață astăzi să fii ceva mai flexibil cu tine și cu cei din jurul tău.

Duminică: Nu căuta nod în papură la ce îți spune persoana iubită, pentru a evita un conflict cu aceasta. Iar dacă știi că ai greșit cu ceva, lasă capul jos și suportă consecințele.

Horoscop de weekend 16 – 17 iunie 2018. Vărsătorii au parte de un weekend perfect

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Se apropie un eveniment care te face să simți fluturi în stomac și faci tot posibilul ca să iasă totul perfect. Nu îți stă capul de atâta treabă, însă rezultatul va merita pe deplin.

Duminică: Petreci o zi de vis alături de cei dragi ție. Știi cum să te faci plăcut în fața tuturor și acest lucru te ajută și cu cei necunoscuți.

PEȘTI

Sâmbătă: Astăzi vezi niște lucruri pe care cei din jurul tău nu le observă. Din acest motiv, atragi atenția oamenilor care își oferp ocazia de a arăta ceea ce știi tu să faci cel mai bine.

Duminică: Ziua începe prost, însă se termină cu un telefon de la o persoană cu care nu ai mai vorbit de mult timp și care îți dă niște vești foarte bune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top