Horoscop de weekend 17 – 18 martie 2018. O zodie e protejată de aura divină!

16.03.2018
Horoscop de weekend 17 – 18 martie 2018. O zodie e protejată de aura divină!

Horoscop de weekend 17 – 18 martie 2018. Ultimele două zile din săptămână aduc vești foarte bune pentru trei zodii. Două zodii vor avea ceva bătăi de cap!

Berbec

Sâmbătă:  Te simți foarte motivat și ai o senzație de satisfacție atunci când vezi că ai reușit să închei cu bine o etapă. Pas cu pas, totul merge foarte bine!

Duminică:  Dacă tot e duminică, te poți bucura de o zi de liniște în compania persoanei iubite. Nu te gândi la tot felul de probleme, ci dedică-te doar relaxării.

Taur

Sâmbătă: Ai de luat o decizie importantă și îți este teamă ca nu cumva să iei o decizie greșită. Simți că toată lumea așteaptă părerea ta și acest lucru pune o presiune suplimentară pe tine.

Duminică: Te încearcă unele griji legate de situația financiară. Nu ai de ce să îți faci griji, săptămâna viitoare ai putea primi un ajutor nesperat care să te scoată din impas.

Gemeni

Sâmbătă: Încearcă să nu îi judeci prea tare pe cei care nu sunt de acord cu tine, pentru că ei s-ar putea să aibă dreptate cu ceea ce spun. Nu trebuie să dai dovadă de încăpățânare și să asculți ce îți spun și ceilalți.

Duminică: Te simți protejat de o aură divină și ai impresia că nimic rău nu ți se poate întâmpla. Bucură-te din plin de aceste momente frumoase.

Rac

Sâmbătă:  E momentul să te apuci de proiectul pe care îl ai în minte de ceva vreme. Tot ai amânat startul, dar nu mai poți amâna asta la nesfârșit.

Duminică: Totul este bine atât timp cât nu îți pierzi cumpătul. Chiar dacă cineva nu este de acord cu tine, nu înseamnă că trebuie să ridici tonul și să te enervezi. Îți vei strica ziua dacă faci asta.

Leu

Sâmbătă: Tu ai idei foarte bune, dar trebuie să știi cum să le expui. Fă tot posibilul pentru a-i convinge pe ceilalți de intențiile tale bune, chair dacă poate părea dificil.

Duminică: Vin vești de departe, dar nu sunt cele mai bune. Unele informații te vor tulbura, dar încearcă să nu te deprimi.

Fecioară

Sâmbătă:  Cineva se bagă în treburile tale și dă totul peste cap. Fii prudent când ceri și accepți sprijin din afară!

Duminică: Ai parte de mici probleme de sănătate, dar nu este nimic grav. Spre seară, veni primi o veste foarte bună.

Balanță

Sâmbătă:  Trebuie să mai iei din când în când o pauză, chiar dacă e frustrant să stai pe loc atunci când ești prins în ceva care îți acaparase atenția.

Duminică: Unele neînțelegeri în relația de cuplu îți bulversează puțin prima parte a zilei. Lucrurile se vor liniști spre seară.

Scorpion

Sâmbătă: Te preocupă un eveniment important pentru cariera ta și ești cuprins de un sentimen de neliniște. Stai fără grijă, totul va fi bine.

Duminică:  N-ar strica să mai pui niște bani deoparte. Nu știi când vei avea nevoie de ei!

Horoscop de weekend 17 – 18 martie 2018. Previziuni pentru sâmbătă și duminică

Săgetător

Sâmbătă: Excursiile ar fi cel mai potrivit plan pentru astăzi, pentru că ai chef de miscare, ai energie din belșug și timp liber la dispoziție.

Duminică: Încearcă să scapi de tensiunea care se adună brusc în tine ca aburul în oala sub presiune altfel decât printr-o explozie de furie.

Capricorn

Sâmbătă: Nu ești chiar în apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiați care simt ce se petrece cu tine și te susțin din umbra cu încurajări și vorbe bune.

Duminică: E ziua în care poate începe o nouă etapă, și încă una excelentă, plină de veselie, cretivitate, reușite.

Vărsător

Sâmbătă: Găsești azi cuvintele perfecte care să exprime exact ceea ce simți. Daca scrii cuiva o scrisoare sau un mail, impactul emoțional va fi maxim.

Duminică:  Păziți-vă conturile, portofelele, buzunarele. Nu e momentul să împrumutați bani și nici să bateți palma pentru vreo afacere nouă cu prieteni.

Pești

Sâmbătă:  Nu renunța la o activitate doar pentru că vezi că nu iese perfect așa cum ai fi dorit! Totul are nevoie de antrenament îndelungat și concentrat până ce ajungi la un nivel care să te satisfacă.

Duminică: Simți cum un ghimpe de gelozie te împunge…sau poate au sentimentul că există cineva care te vorbește pe la spate.