Horoscop de weekend 19 – 20 mai 2018. Tristețe mare pentru aceste două zodii

18.05.2018
Horoscop de weekend 19 – 20 mai 2018. Tristețe mare pentru aceste două zodii

Horoscop de weekend 19 – 20 mai 2018. Zilele de sâmbătă și duminică vin cu surprize pentru zodii. Iată ce se va întâmpla cu toți nativii în cele două zile ce urmează.

BERBEC

Sâmbătă: Veştile care sosesc de departe au un efect excelent asupra ta: te stimulează, te dinamizează, îţi ridică moralul pentru că da, sunt veşti dintre cele mai bune.

Duminică: Sunt posibile unele nemulțumiri în relația de cuplu. Treci printr-o perioadă mai tensionată în relație, iar acest lucru se poate rezolva doar cu calm.

TAUR

Sâmbătă: Munceşti cu sârg, conştient că rezultatele unui proiect la care îţi aduci contribuţia depind numai şi numai de forţele tale.

Duminică: Din păcate, o problemă de sănătate îți dă bătăi de cap și îți strică toată ziua. Poate ar trebui să faci o vizită medicului la începutul săptămânii.

GEMENI

Sâmbătă: Profită de răgazul care ţi se oferă azi, chiar dacă, pe moment, eşti tentat să te enervezi şi să priveşti totul în negru, ca pe un blocaj.

Duminică: Ziua începe cu o veste proastă, care îți dă un pic planurile peste cap. Spre finalul zilei, lucrurile vor reveni la normal.

RAC

Sâmbătă: Ai grijă la reacţiile impulsive sau agresive pe care le ai faţă de persoanele ceva mai sensibile. Unii pot percepe greșit intențiile tale, iar de aici pot veni neplăceri mari.

Duminică: Te simți epuizat și ai nevoie de o pauză de câteva zile pentru a-ți reîncărca bateriile. Ai grijă la starea de sănătate.

LEU

Sâmbătă: Când vezi că apar atât de multe piedici şi ocolişuri după ce ai dat startul unei acţiuni, începi să te îndoieşti că duce totuşi undeva. E posibil să fi făcut o greșeală undeva pe parcurs.

Duminică: Deschide bine ochii astăzi! Fii atent la toate schimbările care au loc în jurul tău. Se anunță o zi cu peripeții.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Mai multe persoane din anturajul tău vor un sfat, o îndrumare, o lecţie de viaţă, semn că îţi apreciază experienţa sau superioritatea în unele planuri.

Duminică: Nu le cânta în strună celor care nu îți dovedesc că te respectă. Nu aștepta ca ceilalți să se schimbe de la o zi la alta.

BALANȚĂ

Sâmbătă: Eşti pus în faţa unui adevăr dureros care te dezarmează total. Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu îţi convine deloc situaţia în sine, trebuie să o accepţi ca pe un sacrificiu.

Duminică: Trăiești câteva momente cu o încărcătură emoțională puternică. Ai nevoie de o pauză, de meditație.

SCORPION

Sâmbătă: Manipulezi sume mari de bani, dar nu într-o singură direcţie importantă, ci pentru a achita mai multe plăţi minore.

Duminică: Ziua începe bine și continuă într-o notă armonioasă. Profită din plin de această stare de bucurie.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Ai nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declaraţii de dragoste, pentru că acestea sunt sursa ta de energie atunci când eşti cu psihicul la pământ.

Duminică: Ești pe punctul de a află un secret important. Nu lăsa gardă jos, chiar dacă s-ar putea să te afecteze.

CAPRICORN

Sâmbătă: Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense.

Duminică: Iubirea e sentimentul care te face să uiți de durerile fizice ori de bolile închipuite. Hrănește-te cu dragoste.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Cineva îţi descrie viitorul unui proiect în lumini foarte optimiste, dar cum tu eşti o fire realistă, parcă nu te laşi păcălit atât de uşor de scenariile sale prea frumoase ca să fie adevărate

Duminică: Trebuie să cântărești bine lucrurile înainte de a lua o decizie importantă, mai ales că viitorul tău este în joc.

PEȘTI

Sâmbătă: Primeşti o invitaţie care îţi face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priveşti cu entuziasm spre momentul promis.

Duminică: Faci ce faci și ajungi în același punct mort. Parcă nu mai înțelegi ce trebuie să faci că lucrurile să funcționeze. Amintește-ți cum ai depășit astfel de perioade în trecut.

Citește și: Horoscop lunar Minerva mai 2018 – Șansă unică. Viața acestei zodii se schimbă radical