Connect with us

Horoscop

Horoscop de weekend 2 – 3 iunie 2018. Două zodii trec prin clipe grele din cauza deciziilor pe care le iau

Horoscop de weekend 2 – 3 iunie 2018. Mare atenție la deciziile pe care le luați în primul weekend din luna iunie. Este un moment decisiv pentru a ști în ce direcție vă îndreptați. Citește horoscopul de weekend pentru zodia ta.

BERBEC

Sâmbătă: Este momentul perfect pentru a lămuri problemele apărute în cuplu în ultima vreme. O discuție la rece este binevenită și vp poate scuti de multe momente de frustrare și de incertitudine. Veți avea o zi mult mai bună după.

Duminică: O ieșire în aer liber cu familia, un picnic sau o plimbare în afara orașului vă ajută să vă încărcați bateriile pentru zilele următoare, când aveți multe de făcut la serviciu și pe plan personal.

TAUR

Sâmbătă: O persoană mai în vârstă vă dă un sfat extrem de prețios pentru a lua o decizie importantă în legătură cu viața profesională. Vă va fi mult mai ușor să știți pe ce drum să o luați și se anunță multe surprize plăcute.

Duminică: O veste de la cineva apropiat vă bucură foarte mult. Este răspunsul tuturor grijilor pe care le aveați în ultima vreme. Poate fi anunțul unei căsătorii sau chiar un botez, este vremea să lăsați grijile deoparte și să vă bucurați pentru acea persoană.

GEMENI

Sâmbătă: Vă revedeți prieteni vechi, pe care nu i-ați mai văzut de mult timp și descoperiți că sunteți foarte apreciați de către ei. Sunteți în centrul atenției și acest lucru vă face să vă simțiți foarte bine.

Duminică: Aveți grijă la lucrurile pe care le spuneți astăzi, pentru a nu desconspira din greșeală un secret pe care ar trebui să îl spuneți. Aveți tendința să spuneți niște cuvinte care s-ar putea să nu le convină celor din jur.

RAC

Sâmbătă: Încercați să vă odihniți mai mult. V-ați împărțit în atât de multe locuri în ultima perioadă, încât ați uitat să mai petreceți timp singuri, citind o carte sau ascultând muzică. Nu uitați că puteți ajunge la surmenaj, iar acest lucru vă poate afecta viața personală și profesională.

Duminică: O ieșire la film este momentul perfect pentru a atrage atenția cuiva pe care îl simpatizați în secret. Este locul propice pentru a da semnalele potrivite și pentru a vedea dacă simte același lucru. Aveți mai mult curaj.

LEU

Sâmbătă: Este o zi în care sunteți în centrul atenției, dar acest lucru nu este ceva neobișnuit. Dați sfaturi extrem de valoroase celor care au plăcerea să vă audă și vă simțiti foarte bine că puteți schimba ceva în viața lor.

Duminică: O invitație din partea prietenilor la o plimbare în parc sau la masă vă oferă ocazia de a vă arăta calitățile de organizator. Toată lumea va aprecia felul în care puneți la punct toate detaliile pentru o zi perfectă.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Astăzi, lumea află un secret despre voi. Este un lucru pe care l-ați ținut secret până acum, dar este momentul să scoateți la iveală tot ce vă frământă. Vă luați o piatră de pe suflet și reușiți să aveți o zi reușită după acest moment.

Duminică: Oboseala își spune cuvântul și tot ce doriți să faceți este să stați în casă și să fiți răsfățați de către partenerul de viață. Nu uitați însă că trebuie să întoarceți favorurile.

BALANȚĂ

Sâmbătă: Fiți mai calm astăzi, pentru că orice ieșire necontrolată ar putea să vă strice toată ziua. Vorbiți fără să ridicați tonul și încercați să nu dați vina pe nimeni dacă ceva nu merge bine în viața voastră.

Duminică: Schimbarea de planuri de ultim moment s-ar putea să fie cel mai bun lucru care vi s-a întâmplat zilele acestea. Veți avea ocazia să faceți alte lucruri de care nu aveați timp.

SCORPION

Sâmbătă: Partenerul de viață vă face o surpriză și vă face să vedeți cât de apreciat sunteți de acea persoană și cât de mult vă iubește. Vă face să visați la multe planuri împreună și stabiliți o vacanță pentru viitor.

Duminică: Ziua începe cu o veste de la cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult timp. Poate fi o idee de afaceri sau poate vă cere ajutorul pentru un loc de muncă, cert este că vă va face multă plăcere să depănați amintiri cu acea persoană.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Un capăt de drum nu este un sfârșit, ci un nou început pentru a fi mai bun, mai tenace și mai perseverent. Este timpul să ieșiți în față și să dovediți că aveți toate calitățile unui lider.

Duminică: Nu luați în seamă ce vă spun cei din jur astăzi, ar putea fi o capcană. Ascultați-vă instinctul, pentru că nu vă va dezamăgi. Aveți un simț extraordinar astăzi în a vedea cine este ipocrit sau fals sau cine vă vrea răul

CAPRICORN

Sâmbătă: Veștile pe care le primiți astăzi s-ar putea să nu vă aducă răspunsurile pe care le așteptați. O amânare a planurilor s-ar putea să fie cea mai bună decizie pe care o luați asătzi.

Duminică: Nu mai amânați lucrurile pe care le aveți de făcut, pentru că s-ar putea ca acest lucru să vă producă mult disconfort. O să fiți depășiți de situație și acest lucru va fi un nou motiv de stres. Nu lăsați pe mâine ce ați putea face astăzi.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Nu vă implicați în lucruri și în situații în care nu considerați că puteți avea control. Acest lucru s-ar putea să vă creeze probleme, deoarece nu știți toate datele, din toate direcțiile.

Duminică: O ieșire în oraș s-ar putea să vă scape de sentimentul de singurătate pe care îl simțiți de ceva vreme. Aveți ocazia să vă întâlniți cu o persoană specială și să vă arătați toate calitățile în fața ei.

PEȘTI

Sâmbătă: Diplomația este cuvântul de ordine al zilei și ar trebui să învățați mai mult să comunicați cu cei din jur. Orice cuvânt spus aiurea ar putea să vă facă mai mult rău decât bine, așa că trebuie să aveți grijă la ce faceți și la ce spuneți.

Duminică: O ieșire vă oferă prilejul să vă puneți gândurile în ordine, să vă faceți planuri și să vă țineți de ele. O persoană necunoscută vă sare în ajutor și vă scoate dintr-o situație neprevăzută.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top